<b>Sprangus MODERAVIMO vaisiai</b>

Sprangus MODERAVIMO vaisiai

Parashiau normalia tema Linksmybiu forume:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/77838.481.1-=(1139696657

Tuoj sulaukiau:

GRASINIMAI GRASINIMAI GRASINIMAI… Taip yra daug kur dabartineje bangoje. Shtai kas gaunasi, kai vaikams i rankas duodami degtukai, peiliai ar shakutes (valdzios jegos mygtukai).
O mano oponentai ir toliau sakys, kad viskas cia tvarkoje…

na tau belieka dziaugtis kad man nedave sakuciu ir peiliu, nes su valdzios mygtukais ponios kritikes neprismeigsiAš nekaltasCha chaLiežuvis

Na, as nepritariu tokiam miss666 poelgiui. Gal but kritikes humoras ir nebuvo labai originalus, taciau ne moderatoriui spresti kas yra labai juokinga, ir kas nelabai juokinga. Jeigu tik yra zmoniu, kuriems juokinga - saunu. Jeigu kitiems nejuokinga - tema bus greitai pamirsta. Kitas reikalas, jeigu linksmybese butu klausimas tipo “kodel neveikia mano modemas” Cha cha
Ir dar nesutikciau su tuo, kaip kritike formuluoja problema. Yra atskiri moderatoriai, kurie prastai susidoroja su uzduotimi, ir tai konkreciu moderatoriu, o ne aplamai moderavimo problema. Nereikia pernelyg sutirstinti spalvu. Manau kad sioje temoje galetume apsiriboti miss666 problema, o ne moderavimo tikslingumu apskritai.

Dziugu, kad nors viena karta, Badas pagaliau pasake ta, ka ash norejau garsiai pabrezti visiems. Dziugu, kad taip ivyko, bet jo tolimesnio pasisakymo finalas vel i shunkelius pasuko. Ir vel nematoma, jog tai nevienetiniai bangos atvejai.

Nepagautas - ne vagis. As nieko nemanau, kol nepamatau konkreciu atveju, kaip sis.

ash nesikeixiu, nors reiketu, apie tai mano banga? kodel jinai tyli? ar ir vel "neperskaite" temos? cia jau koki 101 karta galima pamatyti kaip banga apeina nemalonius faktus, valio!

4 Badas
Gaudant vagi, kurio nenori pagaut:
cia dar gali prisegti gabaleli prie MODERATORIAUS GRASINIMU bylos man ishsineshdint lauk:

Ir kas po to gales paneigti fakta, kad su manim nebuvo susidorota tame forume, kur moderuoja miss666? Nebet tik Landzbergis. Cha cha

tema yra ir busLiežuvis
ne nemaniau jos istrint,nes jei buciau norejus, buciau iskart ja ir istrynusAš nekaltasLiežuvis
O eiti i blevyzgu foruma pasiuliau gan mandagiai, juk nesakiau “dink is cia!”

as negrasinau. O tu ka, issigandai?

Pasirodo, dar ir melage.Blogai Tavo zodziai turetu pasiteisinama prasme, jei nebutum MODERATORE tam forume.

cia tai unreal susivarymas, ish pradziu ishtrinsiu zinute, jei noresiu, o dabar ash tik siaip parasiau Cha cha, cia tai prajuokinai, gal dar kokiu bajeriu paskaldysi, neveltui linxmybiu forumu moderatore, tu puikiai mokaisi ish bangos: niekada nereikia pripazinti to kad suklydai, nes tai ne mano stiliui ir gali izeisti mano reputacija ir toliau laikykis tokios nuomones ir busi pashlovinti ir pagaidinta

[quote]

2kritike
siek tiek paaiskinsiu savo zinute, nes netinkamai isdesciau mintis ir tu supratai kaip grasinima.Paskum galesi apdrabstyt mane purvais ir kuom noresi.

tai tiekAš nekaltasMirkt

special 4 pasaulio grazuole 000:
tu perskaityk ka parasei toje zinuteje apie kuria visi cia dabar taip shneka, tada perskaityk antra karta, trecia, jei reikia perskaityk ketvirta karta savo zinute ir skaityk kol bent jau kazkas paaishkes katu joje norejai pasakyti, nes dabar tau visi sako kad nesamoniu prirashei, o tu cia kazkoki veja bandai kelti, sekmes

special 4 zmogenui kuris tipo pasitrauke is bangosAš nekaltas
na gi matai kad as blondine, sunkiai man daeina nepaisant to kad skaitau ir 100 kartuNustebęs

PROVOKACIJOS PROVOKACIJOS PROVOKACIJOS … aplinkui. Tau ex.
parlamentaras Audrius Butkevicius negiminietis kartais? Cha cha
Nei ash vaziuoju ant taves, nei mashina turiu. Ash tik bandau parodyti kas yra kas. Kas turi gera regejima - tas mato, o kas jo neturi - pas daktariukus vaikshto.Mirkt
P.S. Nejau vis dar galvoji, kad kas labai pavydi tau tavo “nekeblios” padeties?

[quote]bimbals raše:
Ar jums neatrodo, kad yra jau pakankamas skaičius nepatenkintųjų šios moderatorės darbu…Taigi gal reikia tiesiog prabalsuoti ir…gal supras mis666, kad kartais negalima taip elgtis, nes kaip matau ši tema jos nei kiek nepamokė.
[/quote]

Tai visgi kuo butent esate nepatenkinti? Ar ji tikrai trina tai ko nereiketu trinti, ar tik daug sneka? Vien uz snekas gal nereiketu skubeti atimti moderatriaus mandato. Kaip ir suo: tegu sau loja, bile kad nekanda Cha cha

Mane suerzino jos demagogija.Visiškai aišku, kad ji sau leido per daug, temoje ši mintis pakartota n kartų ir vis dėl to finale ji lyg ir išsisukinėdama sugeba pareikšti mintį "aš taip pasakiau, bet aš nenorėjau to pasakyti, todėl jūs nesuprantate ką aš norėjau pasakyti, o kadangi aš nieko blogo nenorėjau pasakyti, o jūs supratote taip(nors tekstas aiškus kaip dieną)-jūs esate neteisūs.
O paprasčiau pasakius moderatorius neturi teisės taip elgtis.
ps.scriptum čia šiaip iliustracijai
miss666 raše:
klausyk , as nezinau ko tu sieki kopindama visa tai i linskmybiu foruma, bet man tie pasisakymai juoko nekelia.As ju netrinsiu(yra ir kitas moderatorius.Ne as viena "linksmubez" trinu temas) pakolkas (jei temoje butu prasidejusios razborkes, tema butu istrinta, nes barniams vieta ne linskmybese o blevyzgose). Bet nesistebek jei kuria diena temos nerasi(na jei temoje butu prasideje barniai temos nebeleiktu)
Taigi siūlau atsisakyti tokios moderatorės paslaugų…

Norint, kad moderatoriu butu pasalintas is pareigu reikia maziausiai 6 tam pritarianciu forumu dalyviu balsu, pagristu, kodel jie nori atsisakyti moderatoriaus.

Evelina, ar tie 6 zmones gali pasalinti moderatoriu, jeigu jiems nepatinka tai, kaip jis kalba?