<b> Slykstu, blevyzgotojai degradavo visiskai. jie nebesugeba net.....

Slykstu, blevyzgotojai degradavo visiskai. jie nebesugeba net…

…graziai kalbeti,

…palinketi saldziu sapnu nepasiusdami kazkur toli

…pasisveikinti su nauja diena.

p.s. vis tik tai keli blevyzgotojai da islike, bet kiti… net juokas ima kokias pasaulio bambas is saves stato. Šypsena uzuojauta…Angelas

Taip

gaila, kad tie krutekos nesirodo temose, kurios yra apie juos. Šypsena ne viena esu special for them sukurus… tylu… galvytes nunarina, kaip mazi vaikai padare ka negero. Juokiasi

Blevyzgos skirtos ne tam, kad gražiai kalbėtume, ar linkėtume vieni kitiems saldžių sapnų. Nors tikrai tenka pripažinti, kad tiek dalbajobų, kiek dabar, dar niekada anksčiau blevyzgose nebuvo.

vat apie ka as ir kalbu. o si paprasta tema buvo tiesiog patikrinimui. bet siaip, visiskai imanoma blevyzgoti ir be jau banaliais virtusiu keiksmazodziu.

Labas Rytas Labas
Aš į šitą sąrašą neįeinu?.. DrovusCha cha

kadangi pasisveikinai ir nepavartojai keiksmazodziu, vadinasi neieini. Šypsena

Laba diena gerbemieji ir gerbemosios Cha cha

O mano mylimiausiasis keiksmažodis - po šimts pypkių - nesiskaito kaip keiksmažodis? Cha cha

Šypsena kaip smagu zinoti, kad kazkas dar moka graziai pasisveikinti.Šypsena

o tu ji pavartojai pasisveikindamas? Šypsena nop, vadinasi neieini. plius grazus keiksmazodziai gali buti naudojami kaip priezodziai. Šypsena

Kas cia blogo jai zmones kulturingi,o ne kazkokie malalietkos

Pasisveikinti niekad nesunku normaliose temose, o tokiosio temose kuriose koliojasi visi, sveikintis nesinori

ar moki, brangute, skaityti? as rasiau, kad tokiu, kurie kulturingi liko nedaug blevyzgose ir yra malonu, kai tokie pasirodo. pirma aiskiau paskaityk, o po to klausk. plius laba diena.

Kaiptik brangute atvirksciai

Ko cia myšcioji kas kaip nori taip ir daro kokia proga as turiu cia su visais sveikintis o to labiau su nepazystamais.If tau truksta mandagumo tai eik kitur paieskot

todel, kad net ir virtualiam pasaulyje gyvena padarai, kurie kalba. man mandagumo netruksta, ko negaleciau pasakyti apie kaikuriuos… ir neskaitant zodzio is m raides, pagirtina, kad moki kalbeti be banaliu keiksmazodziu. Juokiasi

pagaliau tave radau cliche. tikriausiai esi senmerge ir tavo vamzdziai surudijo.call 911

oij, kaip klysti, katuli… nei as senmerge, nei vamzdziai uzrudije, priesingai. Šypsena bet tu turbut nelabai supranti situos dalykus. tau tik per TV nuogas mergas paziuret ir uztenka. Juokiasi o kad radai mane, tai tau medali turbut reikia iteikt? ar gedimino ordina?