<b>NAKVIŠŲ TROBELĖ </b>

kazkaip nurimo, nutilo visi…Šypsenareiks tadis ir man turbut jau galvele pailsint,nes paskui ryt bus laaabai sudetinga paskaitelese ishsedetCha cha
labanaktux visiem nakvishomŠypsena

finfan rašė:

As dar lunatikuoju Cha cha

su tuo ir sveikiju Cha cha

Bijau kad ne velnias… Banga… Naktis… Tamsa uz lango… Zavu butu, jei nereiktu dirbt Mirkt
finfan rašė:

================================
nugara paskaudo,akys merkias,bet visvien negaliu atsitraukt-ot velnias! Aš nekaltas

Varliūkštis rašė:

Gal kam naktibarščių?

na ka zuijkeliai, kaciukai ir pumpureliai…Bučkis Bučkis Bučkis ir saldziu jums…susapnuokit…geriaUSIA dideli lauka brashkiu…Šypsena Cha cha Cha cha Cha cha

blyn baikit cia apie ta Alus sneket,bo tuoj imsiu ir susigundysiu alucio paskanauti Šypsena

tas dviprasmiskas Jusu hmmmmm…

tiesiog neleidzia man sustabareti Cha cha

Ar man kas pasiulys isgerti???Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas
Kazko liudesys apeme…Nustebęs

oreonas rašė:

Jeigu zinute parasyta nuo vidurnakcio iki 5 ryto, jus tiesiog privalot buti paryskintu fontu ipaisyti i ta sarasiuka!!! Cha cha

Cia tai geras paryskintu
Na dar i 10-uka suspejau Šypsena
turbut jau neuzilgo reikes eiti miegoti, siandien keltis 6.30 i ta sushikta kolegija Nustebęs

Oreonai kur Mallena
Kodel jos nera sarasiuka ka??? Šypsena

Jau!!! Cha chaCha chaCha cha as gi nereaktyvinis… Be to uzsigalvojau apie finfan ir gyvenima, kuris taip greit lekia, jog zavios merginos turi mane jau isjudinti
007donas rašė:

Oreonai kur Mallena
Kodel jos nera sarasiuka ka??? Šypsena

Na ne amziuje esme (be to tavojo as ir nezinau),turejau omeny tai kad dirbi ir mokais ten kazkur. Tai ir padviprasminau Šypsena

oreonas rašė:

jog zavios merginos turi mane jau isjudinti

Och tu… Cha cha

oreonas rašė:

Gyvenimas per trumpas, jog sleptum nuo kitu teisybe ar savo mintis… Mirkt

GeraiGeraiGerai

Uz tai irgi galima butu isgerti Mirkt

gal mallenai kaip pirmai pradziai per daug ipyliau? Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas Butu gerai, jeigu gyvybes pozymius parodytum - susilaikyciau nuo reanimavimo. Zinoma, be dirbtnio kvepavimo neissiverstum… O pagunda didele… Cha cha

finfan rašė:

Na tai geru pokalbiu, naktibaldos Mirkt Uzsikalbejau as cia mazumele Aš nekaltas iki

Labos nakteles! Saldziu sapnu, ramiu blusu, kad nekastu kunelio jusu! Tegul tik pabando, bjaurybes… As joms tuoj!!!

Pasirodo sita mergina ne is tu, kuria keliais kokteiliais uzversi Šypsena Via geraja prasme, jeigu ka Šypsena Malonu, kad esi still with us!
mallena rašė:

Oi,sujaudinai iki sirdies gelmiu!!! Apakęs Cha cha
Aciu tau!!!
IR nuo manes visiems po Alus !!!Mirkt

Kagi, mallena, regis visoj bangoj likome dviese… Mirkt Nori padukt?

oreonas rašė:

Kagi, mallena, regis visoj bangoj likome dviese… Mirkt Nori padukt?

Cha cha isdykeliai jus Mirkt

kai kas ir uzsnudes nebuvo… Kaip tik aprasineju gonoartroze ir koksartroze isigijusia paciente…
007donas rašė:

visi nemiegantys prabudo dabar Cha cha

Jau beveik pasigeriau to virtualaus AlusAlusAlus
Na ka gi visiems labanaktis…pries tai dar Kietas ir po to jablinkst je drenia fenia. Kaip tik 3 valandos liko miegoti, kaip man tai pats tas Cha cha