Kelkite savo arba kitu kandidaturas 3 moderatoriaus pareigoms uzimti!
Tarpusavyje, bei su Bangos administracija pasitare moderatoriai nusprende, kad didejant Bangos populiarumui bei darbo kruviui, ir siekiant issaugoti dabartine Iki18 klubo kokybe, o gal but ir ja pagerinti, reikia isteigti 3 moderatoriaus/-es pareigybe. Toki pasiulyma administratoriams pateike moderatoriai. Administratoriai sutiko. Naujasis/-oji moderatorius/-e tures tas pacias teises bei pareigas, kaip ir kiti Iki18 klubo moderatoriai. Sioje temoje galite kelti savo, ar kitu bangieciu kandidaturas.
Keldami savo ar kitu bangieciu kandidaturas, parasykite, kodel jusu nuomones jus arba kitas bangietis yra vertas buti moderatoriumi
Tai daryti jus galesite iki 2002.10.06 23:59 Visos veliau iskeltos kandidaturos balsavimo metu nedalyvaus.
OT zinutes bus trinamos. Taip pat bus trinamos zinutes su keiksmazodziais
Jeigu norite iskelti kandidatura, zinutes pradzioje rasykite - "Keliu … kandidatura" ir toliau, kodel bangietis/-e to vertas/-a.
Su Pagarba
Iki18 klubo moderatoriai
manau kad i moderatoriaus posta puikiai tinka Magii
Nes:
1.Daznai lankosi bangoje
2.Yra viena ia aktyviausiu sito klubo nariu
3.Buvo isrinkta geriausia rugsejo menesio iki18 klubo forumiete
4.Buvo suorganizavus meeta
5.Manau puikiai tiktu LCG&Mindzei i kompanyja
6.Tikiu kad puikiai priziuretu foruma
nu vat, tikiuosi uztex
Keliu savo (Sulamitos) kandidatura i treciaja moderatoriaus vieta, nes:
- buvau isrinkta kaip nuosirdziausia. Tai vienas is moderatoriui reikalingu bruozu.
- Daznai bunu Bangoje.
- Nemanau, kad nuo mano isvardintu priezasciu skaiciaus, keisis jusu balsai, todel net nebandau pataikauti.
Specialiai Aleliumui
1.As noriu.
2.As galiu.
Keliu kandidatura, nes manau, kad galesiu su tuo susitvarkyti ir padeti dabartiniams moderatoriams.
Keliu savo(Rist) Kandidatura!!
- Daznai uzsuku i banga…
2.Neesu jau tokia bloga…kolkas niekas nesiskunde…
3…
Sulamita
Beje, noriu pabrėžt: Balsuoti čia nereikia… Čia reiki kelti kandidatura… Jei tas žmogus yra iškeltas jus jo galite tiesiog nebeminėti… Nebent turite kokių nors gerų argumentų kodėl jis vertas būti moderatoriumi tuomet būtinai parašykit, jie bus susumuoti ir parašyti naujoje specialiai balsavimui skirtoje temoje (kad išsirinkti už ka balsuoti butu lengviau)…
© Enjoy The Moment
Sulamita ar kox ten jos nick
Jei norite siūlyti kandidatą ir jis dar nėra pasiūlytas - siūlykite. Jei jau pasiūlytas ir norite dar karta pasiūlyti ir turite argumentu kodėl jis to vertas - siūlykite. Jei kandidatas yra pasiūlytas ir norite dar karta pasiūlyti bet neturite ką apie jį pasakyti - susilaikykite… Balsavimas bus kitą savaitę…
© Enjoy The Moment
kodis nes:
1.ives tavrka forume
2.daznai buna bangoje
3.nzn
as keliu savo “Kodis” kandidatura , nes
klube praleidziu daug laiko ( ateinu cia kiekviena diena ir nakti gal daug zinuciu neparasau bet laiko praleidziu daug ).
Visi moderatoriai ultra gerieciai arba geri o mano statusas blogiausias is blogiausiu ( reikia ir vieno blogiuko juk , kad pusiausvyra butu ).
Ilgamiatis klubo dalyvis .
ir dar daug kitu aspketu kuriuos tingiu vardint .
o svarbiausia as zinau kad padarysiu tvarka !!
Manau kad i treciojo moderatoriaus vieta puikiai tiktu Magii. Ji viena aktyviausiu klubo nariu, mano nuomone bus palyginti objektyvi,( beto vyriskoje kompanijoje reitu merginos…)sugebes atlikti savo pareigas.
Magii kelia savo kandidatura, uzimti 3-iojo moderatoriaus vietai uzimti.
Kodel:
1.Seniai cia banguoja,to pasekoje: taisykles puikiai zino, seka visas naujienas,tiek modetaroriu, tiek visu kitu, aktyviai meet’uose dalyvauja (sudalyvauti visi iki18 meet’ai, ju buvo 2)
1.1.Pripazysta savo klaidas.
1.2.Buvo pripazinta tarp rugsejo menesio geriausiuju.
1.3.Klubo iki18 VIP nare
1.4.Klubo iki18, Teismo advokate
1.5.Mano, kad moderatoriu draugijoje reikalinga dvasia ir idejos, trecia nuomone, dviem nesutarus.
1.6.Visiems stengiasi padeti (n- kartu naujokams aiskina ta pati)
1.7.Kiekviena diena lankosi bangoje.
Magii pasizada labai gerai atlikti moderatores pareigas, jei zinoma bus paremta ir isrinka. Jei tauta (bangieciai) manys kitaip, juos parems ir rems uz save vertesni kandidata. Acius uz issakytas mintis
as tai abejinga tiems moderatoriams… siaip ir be ju buvo visai nebloga tvarka musu klube zinoma pasitaiko visokiu kur floodina ar dar ka nors nusisneka, bet, manau, tokiems dalykams pakanka ir dvieju kandidatu
o siaip jei jau butinas tas trecias tai rinkit mergina kad diskriminacijos nebutu
ar maggi ar sulamita ar kokia miss666 nera jokio skirtumo, vistiek tai neteikia dideles reiksmes
bet siaip labiausiai tiktu i sia vieta Rally ! manau priezasciu nereikia
Na jei taip tai keliu save… illeg@l…
1.Gerutis…
2.Esu ( kaip visi ) pastoviai ant bangos…
3.Supratingas…
4.Su dideliais norais…
5.Moku dainuoti, shokti, pieshti…
Aciu labai malonu kad jus uz mane balsuojate… ( Tikekis ania )…
Keliu rally i kandidatus, nes:
- Jis vienas is dazniausiu dalyviu.
- Manau Jis palaikytu tvarka.
- Nes Jis negali gyventi be Bangos
Ash, ash ir tik ash… Galeciau ir LT prezidentu but…
[LP]
Keliu kandidatura, kaip ir reikejo parasyt…b]Save siulau.
Priezastys:
- daznai lankausi BANGOJE.
- ir taip padedu moderatoriams daryti tvarka.
- esu pakankamai drasi, tolerantiska ir tvarkinga, kas, manau, yra labai svarbu.
- na…, as esu as… Tikrai yra zmoniu nusipelniusiu sio ‘posto’ labiau uz mane…, taciau… Na…, palieku spresti jums.