<b>kas geriau ATLANTA AR GELTONA????

kas geriau ATLANTA AR GELTONA???

?? Širdis ??

“Geltona” Šypsena Gerai Labas

abi ****as

ooo kodel… tu netikejai manim… tu nemylejai sirdim…tu netikejai manim…
ŠypsenaMirkt (a matot kokie geltoni?)

nors abi ****as,bet geresne tai ATLANTA-Gerai

Atlanta tikrai geriauGeraiGerai negu GeltonaIgnore Cha chaCha cha

Atlanta Mirkt

GeltonaLiežuvis

Gerai

“Geltona” Šypsena

Kas geriau? Ar shoodas uzriestu ar tiesiu galu? Jokio skirtumo, nes shoodas vistiek liks shoodu.

na negaliu pasakyti…geltonos esu girdejusi tik 1 daina, o atlantos dabat irgi sugebu atgaminti tik 2. nu siaip man ju muzika tikrai ne prie sirdies…bet gal atlanta geriau Aš nekaltas nes kai pasiziurejau i ta geltona akvariume tai fuj…nusikalba nerealiai Taip

aiktu, kai pamaciau tam akvalange gyva geltona, tai YSIMYLEJAU!!! shet ta atlanta. Nelygis jau daba pasidare Blogai

Gerai Gerai Gerai

Man labiau patinka Atlanta. Zodziai turi daugiau prasmes. ‘Mergaites nori mylet’ or smth tai vienu metu net labai veze. O Geltona- tox ispudis, kad to vyruko ten visai nereikia. Popsas. Pagerintas (gal) lietuviskas… Aš nekaltas

o gal nei ta nei ta?..nesusimastet apie tai?..;]

man kaip tik geltona labiau patiko, kol ju paciu nemaciau. tai dija tai augt dar oi augt. dainuot tegul dainuoja, bet ne kalba… nzn, man kazko labai i sirdi lenda tos dainos. kai visa rugpjuti nebuvau lietuvoj ir negirdejau nei vienos lietuviskos dainos (na tik vienam cd buvo keistuoliu "o mes vaikai&quotMirkt, tai besibastydama kur nors romos, barselonos, roterdamo ar dar kokio nors miesto gatvemis neretai uztraukdavau “tavo akyse” ar “tu netikejai manim”… net pati nzn, ko jos man taip uzstrigo… juk as nei isimylejus nei ka… krc…

pritariu IgnoreIgnoreIgnore

Graži kuri geriau Gražinu reikia pagalvotiAš nekaltas

Taipnezinau, man neidomuLiežuvis