ATSILIEPIMAI…GREITASIS SLALOMAS ANT AUKŠTADVARIO Ež. LEDO 02.23D.
Aukštadvaris tampa auto-slalomo sostine. Auto.Banginių GM svečių kategorijoje, 3-ios vietos laimėtojas Aukštadvarietis Algis D.(mano geras pažystamas) kviečia visus auto.Banginius sudalyvauti oficialiose greitojo slalomo varžybose ant Aukštadvario ežero ledo. Trasos ilgis 4.5km., ilgiausia tiesioji~1.5km.(bus kur
įsibėgėt). Registracijos vieta ir nuvažiavimas ant ledo Aukštadvario centrinėje sankryžoje pasukus link Onuškio~200m.(nuo Vilniaus į kairę, nuo Prienų į dešinę pusę). Varžybų pradžia 11.00val. registracija nuo 9.00val. Startinis mokestis 10Lt. Daugiau info tel.:8686 89151 Algis.
p.s. sakė, kad kas atvažiuos 9.00-9.30val. tai gaus daugiau pasitreniruot. Žadėjo atvažiuot rimtų ralistų.
Kox ledo storis? Kas atsakingas, jei įlūžus ledui dalyviai patirs nuostolius?
O DEL LEDO AS ABEJOCIAU SIEMET SARTU LENKTINES VYKO HIPODROME O MANO AUTO TURI VIRS100 ARKLIU
Su mielu noru sudalyvauciau, bet kaip ten su ledo storiu, bijau, kad ilushim, kas tada trauks?
jo man irgi labai ydomu ???
algis labai jau drasiai kviecia ant ledo…ytartina
Su Algiu susisiekem, sake, kad trasa jau paruosta - nemanau, kad apsiimtu organizuoti toki rengini nepasirupine dalyviu saugumu
Bet juk būna nenumatytų aplinkybių. Tai kas moka, jei dėl trasos lūžimo paskęsta mašina?
Na tu ir optimistas manai, kad aš vaikštau su grąžtu rankose ir ledo storį tikrinu. Paskambinkit Algiui, jis 10 metrų nuo ežero gyvena
ir į visus klausimus atsakys
TAI KAS MOKĖS???
Atsipuskit manau jie ta trasa jau varineja issisiepeir tikrina ledo stori.
Sumokės, tau TRAKTORISTAS, kuris su 6 tonų traktorium trasą padarė ir ledas net nebrakštelėjo. Leis po vieną mašiną, o vietinė chebra po 10 mašinų į vieną vietą sustato ir po 2val. šnekasi. Sakė ledo storis~70cm.
tada idomu butu tik nezinau kaip su planais sorry
buciau dekingas, jei kas nors pasakytumet, kaip nuvaziuot prie to ezero is kauno ;o) achiu
Noriu noriu kada isvaziuojam
, kap ten su dalyviais bus tik standartines auto ar chebra kai atvaziuos tai sansu nebus…
Per Prienus-Birštoną-Stakliškes link Trakų. Aukštadvaryje bus sankryža Semeliškės-Onuškis, tai nuo Kauno reikia sukti į dešinę į Onuškį, 200m. ir tu vietoj. SĖKMĖS.
Vaziuosiu is Kauno kur susitinkam
Kalbejau su Algiu, tai sake bus trys grupes - priekiniais varomais, galiniais varomais ir keturiais varomais. Pagal variklio turi neskirstys nes nelabai tai turi reiksmes. Padangom galima vaziuoti kokiom nori isskyrus sportines dygliuotas. Trasa sniegas valytas bet biski jo dar palikta, daug posukiu daug ka lems meistriskumas, ne vien tik masinos ir padangu parametrai.Zadejo atvaziuoti rimtesniu sportininku, viso dalyviu prognozuoja apie 50.Tai susitiksim tenai
Praejusi sekmadieni bandziau zvejoti ant netoliese esancio Sienio ez. Storis buvo apie 50 cm. Sienis ir Aukstadvario ez. susiekia. svarbiausia nebutu sroviu, kurios isplauna leda.