BANGOS GYMTADIENIS -TOOSAS - SUNSTEPX akimis
na vertinciau is 10 balu 9 viskas pavyko sklandziai
noreciau padekoti bangos kolektyvui, remejams, K(karolinos klubui, kuris pasikeite i toki pavadinima), barmenams, apsaugininkams, prie zaidimu stalo stovejusiems padejejams, ir svarbiausia visiemsbangieciams , keleta iskirciau kurie yra geriausia kompanija NIKU su kuriais teko bendrauti Star Dange walio ramashkele Studentka agniesha IR PAN.
viskas gerai: buvo caplino kinas, zaidimai, kompiuteriniai, azartiniai, tortas, kukuruzai ir daugelis kitu
bet labiausiai truko zmoniu, nors buvo zadama kad bus ju daug ir prisrinks kazkur virs 1000 ir reikia atvaryti kuo anksciau 6
bet kodel taip atsitiko gal tai tik 2 bangos gimtadienis, neleidimas tu kuriems maziau kaip 18, ar kad niekas nenori vaziuoti i vilniu , nes toli gyvena, nu nzn
siaip rasau kaip dvieju dienu dienorasti ir pan. kaikurie cia pamineti nikai bus ivairiose situacijose, todel nesupikite jie as sioje temoje isviesinsiu to ko ir nereikia
na dar pries tai parasysiu kokius nikus maciau tai olo(labai idomiai reiskiasi muzikos forume, juras (is isvaizdos paprastas zmogus bet vienas is geriausiu kolkas antras pagal parasytas zinutes), Gyvatukė kuri pagal pars.zinutes yra 3vietojeir dazniauisiai matomas nikas , atrodo nikas pretty bagyra( kuri labai solidziai atrodo su raudona suknele ir sukuosena, BADASkuris man tryne zinutes su tokiu snukuciu, bet kai ji pamaciau tai galiu pasakyti galiu lengvai tau duoti i nosi
(juokauju nepyk), studenciuxas jokiu komentaru neturiu, eject, ir daugeli kitu niku kurios pamirsau del savo kitokios busenos nei bunu
ir tai uzimtu labai daug laiko
na mano diena prasidejo normaliai, nusiprausiau, nusiskutau, pasikvepinau ir pan.nu va atejo laikas vaziuoti ir nuvariau
bevaziuodamas pagalvojau apie savo koda ir kad as jo neprisimenuniekuo nelaukdamas pakeliui nubegau i pirma pasitaikiusia svetaine ir pasiziurejau savo koda ir toliau nulekiau
uzbegau ir parduotuve nusipirkau vodkamazas kiekis kazkur 0.2 buteliuskas ir galvojau kaip as ja persinesiu per apsauga ir pavyko parsinesiau, apsaugininkas pamates mane nepriejo parode zvilgsiu kad galiu praeiti, bo as neatrodziau kaip skustagalvis
nu ir zvalgiausi kas ten pamatysiu maciau gyvatuke sedejo, sutikau studentka su savo chebra, nebloga pana tikroji karmen…
cha palaukiau truputi ir Star atejo su drauge Dange
va ir prasidejo geras tusas
na sokome po to degtine maisiame su coka - cola (cia puse dalies), dar viena dalis liko kitam kartui), kine maciau studentka kuri buvo gerai isgerusi jos tokios buvo stiklines akys
cha cha susipazinau su dviem panom ramashkele ir agniesha(labai jau idomios foto kai apsilankiau ju mano banga, siaip jos linksmos ir draugiskos panos.siaip per visa rengini nebuvau uzsidejas zenklelio kad esu Sunstepx, nes daugelis irgi nebuvo uzsideje, tai neprivaloma as manau, ir man buvo geriau nei ji uzsideti
kvailiausi nesideda cha cha cha
taigi tas dvi panas apgavau prisistaciau kad esu agent x prisiregistraves pries kokius 2 savaites, faina sokau su jomis, pa to jos pakviete mane kartu nusifotkinti, gal atsiskanuosiu tas foto, nu panos nepyksite kad as melagis
vau nu dar padareme po mix(vodka ir cola)su Star ir Dange, Star atlikau bandyma, pamojavau ranka pries veida , ji visai neregavo bo buvo gerai ikalus( nu nepyksi kad Sunstepx apie tai raso)… po to su ja dalyvavome ant scenos renkant misteri ir misis, nu nepapuoleme toliau, bet man uzteko 2pakvietimu i kina ir ant ledo akropolyje. taip pat nenoreciau kelti labai auksta pana, nes galejau kaip truputi girtas su ja ir nugriuti
ka nusifotkinau su Star ir Dange
, labai fainai isejo foto
va tortas buvo neblogas suvalgiau viena gabaliuka ir kito puse o jau toliau ir nesugebejau…
ir dar jo tiek liko as du gerus gabalus isidejau i dvi lekstutes parsinesimuimazdaug 2,5 kg
taigi sokome sokome, as laksciau su daug balionu per aikstele
taigi renginis baigesi nors turejo trukti iki 5, tixliau mus isvare taigi patys paskutiniai bangieciai kurie buvo tai buvome mes Sunstepx
, Star
, Dange
, dar vienas bernas
, atrodo lyg ir walio
kuris buvo girtas pakeltas ir darbininkai K.
taigi isiskyreme Star isvyko masina, as Sunstepx su Dange variau i stotele su dviem torto gabalais rankose padejo man nesti ir Dangena ir isitepeme as striuke ir jinai odine tortu
bet prisiminiau kad palikau voka su 2 foto
, variau atgal palikes i k …Dange stoteleje, na va grizau su voku ir nusprendziau uztenka purvintis ir viena gabala torto palikau stoteleje, galite ieskoti gal rasite jei niekas nepajeme cha cha cha cha
nueje kita stotele pamateme verkiancia ir drebancia pana ji apsinuodijo alchoholiu(buvo iskviesta greitoji jai truputi padeti),
ja guode man pazistamas nikas(kurio bangoje neskelbsiu, nes tai yra asmenine problema, ir negrazu kai skelbia kitas ir kisasi pvz Sunstepxtodel nerasykite man i privata vistiek neparasysiu.bet nerasyti cio atsitimo kas atsitiko manau verta be ten dalyvaujanciu niku pavadinimu, nes tai mano dienorastis
va isedome i autobusa, as negalejau sesti prie dange nes i mano vietas buvo nugriuve kremo is torto…
dar trule sutikau walio jis katik buvo isitepes kremu savo svarka, laike rankoje torta nu isikyreme…
nuvariau i stoti ir tenai isiskyriau su DANGE…
Dange viena is fainu panu su kuria teko bendrauti :kazkaip as jos nepastebejau banga nors ji parase kazkur 1500 zinuciu
taigi nuosirdi, draugiska, gera, protinga ir pan. taigi bangieciai ir bangieciai paskubekite ir jai parasykite i ir nenusivilsite…
nu ir as prastovejau nuo 5 rytoF.U.C.K.I.N.G STOTY kazkur 1 val laikydamas ta kvaila torta kol man ranka viena nusalo as pakeiciau kita
laikiau torta sulenkes ranka kaip picerijoje nesa pica picininkas(va atradau nauja zodi, cha kalbos kultura
)), bo nebuvo dvieju BUSU dar tos bomzes sedincios gadina vaizda (atsiprasau kad izeidziau zmones)…as pavydejau kai visi bangieciai miegoje savo lovose ar banga.lt as salau . o kaip buvo salta cha cha cha.
va pagaliau atvare busas 6 lipant mano torta uzkliude bobelekuri lipo anksciau su tase vos mazas gabalas torto neuzgriuvo man ant kelniu, bet kitam vyrui ant bato, tas i mane taip piktai pasiziurejo, bet nusivale, o ta bobele su istepliotu tortu tase uzsidejo sau ant keliu to nepastebedama, o kai pastebejo tai valesi ir ziurejo aplinkui kur isitepe, as tuo metu slepiau torta cha cha cha, …
na va aute migtelejau, gerai kad atsibudau savo stoteleje …
grizau namo, sutiko namiskiai pasviekino, nuvariau is savo kambari ten buvo taip silta(chanuosavam name ijungtas sildymas) ir tokia silta lova ir taip fainai uzmigau kaip niekad nesu
nu ir Sunstepxpamiegojonuo 6 iki 12 ir atsikeliau ir tai yra VISKAS …
cia kita temos nuorada http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/96258.233-=(1594053086
galite neiti ir viska paskaityti tai:
tai va nu vertinciau is 10balu muzona , tai butu 7
nu dj darba
dj raimis gal ir gera dj bet grojo vienhausa man jau taip pabodo. jo tas nusibodes, igrises, nuobodus hausas nors ji is pultu ismesk ta dj raimi
tai butu 3balai
naujoji zvaigzde kaip vadino kazkoki sunkiu pavadinimu, bande kazka eksperimentuoti, bet ir vel tas hausas, bet uzleido r n b(j.lo ja rule aint funny)po to gorillaz klint estvod(ne originali versija bet ed-case mix 2 pagal fainuma
). siaip star bande jo prasyti artful dodger ir bassment jaxx bet taip ir neuzdejo, prajuokino tai
kad pasake kad tokio neturi
kazkaip nerasytos taisykles, pas dj neprasyk kad jis grotu muzona, kokio tu pageidauji, tarsi jo trukdymas, ai bet budavo toki slamsta uzleisdavo, kad ne tik sokiu aikstele stovedavo sunstepx, bet ir kiti vertinciau 5balaistaip budavo taip daznai
nu vo o dj mamaniasuper saunuolis viska ka jis dare buvo puiku ir vertinu 10…
nors jis turejo maziausia laika bet grojo puikiai, nebutu jis geriausias kategorijo atrodo skraco
jau nuo skamp koncertu kai jis juos apzildydavo gerai
buvo fainu dainu kurias teko girdeti
bet labiausiai is visu per rengini grotu dainu patiko mary j blige no more drama per ja daugiausiai sokinejau
(uzdejo saunuolis dj mamania
as nesuprantu , kodel visai mazai grojo techno n trance, kiek tas kvailas hauso dominavimas klubuosegali testis
reikai pagaliau pakeisti
atrodo viskas , jei prisiminsiu veliau parasysiu
ATLEISKITE UZ DAUGYBE KLAIDU, ILGA TEXT, IR KO NESUPRATOTEjo ilgai visai tai rasiau
cia buvo Sunstepx
Na va tortas ir man buvo
bet bangieciu kaip truko…tikejausi, kad jų bus begales, bet…
taciau visur yra pliusai ir minusai, o svarbiausia, kad mes dalyvavome šventeje
va tep
ohoho, ir as tapau sio ilgo pasakojimo heroje
bet del to rankos pamojavimo tai klydai, buvau blaiviu blaiviausia!
nu krc baigiam jau svaigt apie ta gimtadieni.
geriau banga tegul trecia gimdieni grandiozini pradeda organizuot
va va tegul gailisi kiti, kurie nevare… tikrai vertejo varyt!
Ne lyg ir walio o ish tikro walio. o netaip jau ir baisiai girtas buvau
ir ash neilgai ten miegojau, tik spejau atsisesti ant tos raudonos pavadinkim taip - sofutes, uzhmerkti akis, kadangi buvau pavarges nerealiai ir prisistate apsauga, sako nemiegok, tai ir nemiegojau daugiau
Miegot reikejo filmu salej - kol Charli Chaplina prasukinejo - dejau gera valandike i aki O visiems atrode, kad filmus ziuriu
ec… geras… ir man taip reikejo… na ka padarysi, kitakart zhinosiu kaip maskuotis
Tai ir tu Supe®FM buvai gerai apsiformines, kad snaudei kino saleje?
Na, del formos tai siek tiek - kai kainos ten tokios, tai nesu klestintis verslininkas, kad pakankamai formos igauciau
Vachta prasidejo apie jau po 1 val, kai totaliai uzsidare visos pramogos… O diskonas ziuriu, zmones skundzias, kad jau 4 val.baiges? Gerai, kad pries 3 sugebejau issvirduliuot jau lauk
Supe®FM rašė:
Na, del formos tai siek tiek - kai kainos ten tokios, tai nesu klestintis verslininkas, kad pakankamai formos igauciau
Vachta prasidejo apie jau po 1 val, kai totaliai uzsidare visos pramogos… O diskonas ziuriu, zmones skundzias, kad jau 4 val.baiges? Gerai, kad pries 3 sugebejau issvirduliuot jau lauk
O ash jau atejau ganetinai apsiformines… Nors zhadejau negerti ta vakara daug… Bet vis tas Amigosh ishveda ish kelio… uj krc… smagiai ten buvo… alus liejosi kaip turi buti… O tu kokiu transportu namo ishvarei?
ash tai jau su trulikais grizhau namo… dar torto paedzhiau diena atsikeles…
exsatrudnikas nebuvo itin suzavetas, kai 2.10 jam paskambinau, ir paklausiau, ar nenoretu atsvest jo praejusio gimtadienio Na, kartais diplomatiniu gabumu as savyje surandu, tad sekmingai nupylem i Naktigone, ir pas ji i fabus pratesimo, taip sakant, organizuot
Joooooo … sunstepx… nu tu ir rašyti netingi
…
Gal kokia atsiminimų knygelę išleisi
? ir babkių užsikalsi
Fenks už išsamų pasakojimą
Nors ir be zenkliuko ale gi tave Sunstepx as ti irgi is kart pamaciaw, nes tavykus dairiausi pazystamu snukuciu nu ir pamaciaw. Maciaw kap walio torta walesi bet bala nemate, geras tortas ant gero svarko, kuri nesioja geras zmogus geraj atrodo
o ta tema tai ir as istriniau, zinok :}
del muzono tai is wis pritariu 100%. nu ir del wiso kkitko, su kuom susiduriau.
ai wienu zodziu geraj kas geraj bajgias, o as taj namo peesciom atropojau nes wisaj netoli gi iki fabu.
oo tortas geraj, dbar, sunstepx, turesi dar dugiau atsilenkimu ir atsispaudimu daryt, kad nesimatytu tu 2.5kg . Uo.
nu ir isdurei tu mumis…
…bet kadangi esi fainas ir linxmas vaikinas,tai neimanoma ant taves ilgai pykti
tik va nelabai suprantu kam reikejo meluot del savo niko?
na tau geriau zinot…
Nu baxuras Badulio neapykanta jau uzsitarnavai
…aha…
pamirsau pamineti kad antra mix(vodka n cola dareme sokiu aiksteleje tenai pilsteme
beje sokiu aiksteleje walio buvo futbolistas
gerai kad nepykstate panos
Sunstepx rašė:
gerai kad nepykstate panos
…aha…pala…pala…bandau dar atsigaut…
gaila manes nieks niekur nepaminnejo, nepastebejo ((( meete buvau as Smilute
Giedrukė rašė:
gaila manes nieks niekur nepaminnejo, nepastebejo((( meete buvau as Smilute
atsiprasau