<b>BANGOS GYMTADIENIS -TOOSAS - SUNSTEPX akimis</b>

BANGOS GYMTADIENIS -TOOSAS - SUNSTEPX akimis

na vertinciau is 10 balu 9 viskas pavyko sklandziaiApakęs

noreciau padekoti bangos kolektyvui, remejams, K(karolinos klubui, kuris pasikeite i toki pavadinima), barmenams, apsaugininkams, prie zaidimu stalo stovejusiems padejejams, ir svarbiausia visiemsbangieciams , keleta iskirciau kurie yra geriausia kompanija NIKU su kuriais teko bendrauti Star Dange walio ramashkele Studentka agniesha IR PAN.

viskas gerai: buvo caplino kinas, zaidimai, kompiuteriniai, azartiniai, tortas, kukuruzai ir daugelis kitu

bet labiausiai truko zmoniuLiūdna, nors buvo zadama kad bus ju daug ir prisrinks kazkur virs 1000 ir reikia atvaryti kuo anksciau 6Šypsena bet kodel taip atsitiko gal tai tik 2 bangos gimtadienis, neleidimas tu kuriems maziau kaip 18, ar kad niekas nenori vaziuoti i vilniu , nes toli gyvena, nu nznAš nekaltas

siaip rasau kaip dvieju dienu dienorasti ir pan. Aš nekaltas kaikurie cia pamineti nikai bus ivairiose situacijose, todel nesupikite jie as sioje temoje isviesinsiu to ko ir nereikia

na dar pries tai parasysiu kokius nikus maciau tai olo(labai idomiai reiskiasi muzikos forume, juras (is isvaizdos paprastas zmogus bet vienas is geriausiu kolkas antras pagal parasytas zinutes), Gyvatukė kuri pagal pars.zinutes yra 3vietojeir dazniauisiai matomas nikas , atrodo nikas pretty bagyra( kuri labai solidziai atrodo su raudona suknele ir sukuosena, BADASkuris man tryne zinutes su tokiu snukuciuLiežuvis, bet kai ji pamaciau tai galiu pasakyti galiu lengvai tau duoti i nosiCha cha(juokauju nepyk), studenciuxas jokiu komentaru neturiu, eject, ir daugeli kitu niku kurios pamirsau del savo kitokios busenos nei bunuCha cha ir tai uzimtu labai daug laiko Taip

na mano diena prasidejo normaliai, nusiprausiau, nusiskutau, pasikvepinau ir pan.Šypsenanu va atejo laikas vaziuoti ir nuvariauŠypsena

bevaziuodamas pagalvojau apie savo koda ir kad as jo neprisimenuNeniekuo nelaukdamas pakeliui nubegau i pirma pasitaikiusia svetaine ir pasiziurejau savo koda ir toliau nulekiau Šypsena

uzbegau ir parduotuve nusipirkau vodkamazas kiekis kazkur 0.2 buteliuskas ir galvojau kaip as ja persinesiu per apsaugaAš nekaltas ir pavyko parsinesiau, apsaugininkas pamates mane nepriejo parode zvilgsiu kad galiu praeiti, bo as neatrodziau kaip skustagalvis

nu ir zvalgiausi kas ten pamatysiu maciau gyvatuke sedejo, sutikau studentka su savo chebra, nebloga pana Gėlės tikroji karmen

cha palaukiau truputi ir StarGraži atejo su drauge DangeGraživa ir prasidejo geras tusasMirkt na sokome po to degtine maisiame su coka - cola (cia puse dalies), dar viena dalis liko kitam kartui), kine maciau studentka kuri buvo gerai isgerusi jos tokios buvo stiklines akysCha cha

cha cha susipazinau su dviem panom ramashkeleGraži ir agniesha(labai jau idomios foto kai apsilankiau ju mano banga, siaip jos linksmos ir draugiskos panos.siaip per visa rengini nebuvau uzsidejas zenklelio kad esu Sunstepx, nes daugelis irgi nebuvo uzsideje, tai neprivaloma as manau, ir man buvo geriau nei ji uzsidetiKietas
kvailiausi nesideda cha cha cha

taigi tas dvi panas apgavau prisistaciau kad esu agent x prisiregistraves pries kokius 2 savaites, faina sokau su jomis, pa to jos pakviete mane kartu nusifotkinti, gal atsiskanuosiu tas fotoAš nekaltas, nu panos nepyksite kad as melagisLiežuvis

vau nu dar padareme po mix(vodka ir cola)su Star ir Dange, Star atlikau bandyma, pamojavau ranka pries veida , ji visai neregavo bo buvo gerai ikalus( nu nepyksi kad Sunstepx apie tai rasoTaip)… po to su ja dalyvavome ant scenos renkant misteri ir misis, nu nepapuoleme toliau, bet man uzteko 2pakvietimu i kina ir ant ledo akropolyje. taip pat nenoreciau kelti labai auksta pana, nes galejau kaip truputi girtas su ja ir nugriutiTaip

ka nusifotkinau su StarGėlės ir DangeGėlės, labai fainai isejo fotoGerai

va tortas buvo neblogas suvalgiau viena gabaliuka ir kito puse o jau toliau ir nesugebejau…GeraiNe

ir dar jo tiek liko as du gerus gabalus isidejau i dvi lekstutes parsinesimuiTaipmazdaug 2,5 kg Gerai

taigi sokome sokome, as laksciau su daug balionu per aiksteleTaip

taigi renginis baigesi nors turejo trukti iki 5, tixliau mus isvareLiūdna taigi patys paskutiniai bangieciai kurie buvo tai buvome mes SunstepxVyrai, StarMoterys, DangeMoterys, dar vienas bernasVyrai, atrodo lyg ir walioVyrai kuris buvo girtas pakeltas ir darbininkai K.

taigi isiskyreme Star isvyko masina, as Sunstepx su Dange variau i stotele su dviem torto gabalais rankoseCha cha padejo man nesti ir Dangena ir isitepeme as striuke ir jinai odine tortu Liūdnabet prisiminiau kad palikau voka su 2 fotoŠikšnosparnis, variau atgal palikes i kDange stoteleje, na va grizau su voku ir nusprendziau uztenka purvintis ir viena gabala torto palikau stoteleje, galite ieskoti gal rasite jei niekas nepajeme cha cha cha chaLiežuvis

nueje kita stotele pamateme verkiancia ir drebancia pana ji apsinuodijo alchoholiuLiūdna(buvo iskviesta greitoji jai truputi padeti),
ja guode man pazistamas nikas(kurio bangoje neskelbsiu, nes tai yra asmenine problema, ir negrazu kai skelbia kitas ir kisasi pvz Sunstepxtodel nerasykite man i privata vistiek neparasysiu.bet nerasyti cio atsitimo kas atsitiko manau verta be ten dalyvaujanciu niku pavadinimu, nes tai mano dienorastisŠypsena

va isedome i autobusa, as negalejau sesti prie dange nes i mano vietas buvo nugriuve kremo is torto…

dar trule sutikau walioVyrai jis katik buvo isitepes kremu savo svarka, laike rankoje torta nu isikyreme…

nuvariau i stoti ir tenai isiskyriau su DANGE

Dange viena is fainu panu su kuria teko bendrauti :kazkaip as jos nepastebejau banga nors ji parase kazkur 1500 zinuciu

taigi nuosirdi, draugiska, gera, protinga ir pan. taigi bangieciai ir bangieciai paskubekite ir jai parasykite iLaiškas ir nenusivilsite…

nu ir as prastovejau nuo 5 rytoF.U.C.K.I.N.G STOTYPiktas kazkur 1 val laikydamas ta kvaila torta kol man ranka viena nusalo as pakeiciau kita Liūdna laikiau torta sulenkes ranka kaip picerijoje nesa pica picininkas(va atradau nauja zodi, cha kalbos kulturaLabas)), bo nebuvo dvieju BUSU dar tos bomzes sedincios gadina vaizda (atsiprasau kad izeidziau zmones)…as pavydejau kai visi bangieciai miegoje savo lovose ar banga.lt as salau . o kaip buvo salta cha cha cha.

va pagaliau atvare busas 6 lipant mano torta uzkliude bobelekuri lipo anksciau su tase vos mazas gabalas torto neuzgriuvo man ant kelniu, bet kitam vyrui ant bato, tas i mane taip piktai pasiziurejo, bet nusivale, o ta bobele su istepliotu tortu tase uzsidejo sau ant keliu to nepastebedamaLabas, o kai pastebejo tai valesi ir ziurejo aplinkui kur isitepe, as tuo metu slepiau torta cha cha cha, …

na va aute migtelejau, gerai kad atsibudau savo stoteleje …

grizau namo, sutiko namiskiai pasviekino, nuvariau is savo kambari ten buvo taip silta(chanuosavam name ijungtas sildymas) ir tokia silta lova ir taip fainai uzmigau kaip niekad nesu

nu ir Sunstepxpamiegojonuo 6 iki 12 ir atsikeliau ir tai yra VISKAS

cia kita temos nuorada http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/96258.233-=(1594053086

galite neiti ir viska paskaityti tai:

tai va nu vertinciau is 10balu muzona , tai butu 7Aš nekaltas
nu dj darbaLiežuvis
dj raimis gal ir gera dj bet grojo vienhausa man jau taip pabodo. jo tas nusibodes, igrises, nuobodus hausas nors Piktas ji is pultu ismesk ta dj raimi Piktas tai butu 3balai

naujoji zvaigzde kaip vadino kazkoki sunkiu pavadinimu, bande kazka eksperimentuoti, bet ir vel tas hausas, bet uzleido r n b(j.lo ja rule aint funny)Liežuvispo to gorillaz klint estvod(ne originali versija bet ed-case mix 2 pagal fainumaAš nekaltas ). siaip star bande jo prasyti artful dodger ir bassment jaxx bet taip ir neuzdejo, prajuokino tai Cha cha kad pasake kad tokio neturiCha cha

kazkaip nerasytos taisykles, pas dj neprasyk kad jis grotu muzona, kokio tu pageidauji, tarsi jo trukdymas, ai bet budavo toki slamsta uzleisdavo, kad ne tik sokiu aikstele stovedavo sunstepx, bet ir kitiCha cha vertinciau 5balaistaip budavo taip daznaiLiūdna

nu vo o dj mamaniasuper saunuolis viska ka jis dare buvo puiku ir vertinu 10

nors jis turejo maziausia laika bet grojo puikiai, nebutu jis geriausias kategorijo atrodo skracoApakęs

jau nuo skamp koncertu kai jis juos apzildydavo gerai
buvo fainu dainu kurias teko girdetiŠypsena

bet labiausiai is visu per rengini grotu dainu patiko mary j blige no more dramaApakęs per ja daugiausiai sokinejauCha chaCha cha(uzdejo saunuolis dj mamania

as nesuprantu , kodel visai mazai grojo techno n trance, kiek tas kvailas hauso dominavimas klubuosegali testisPiktasPiktas
reikai pagaliau pakeisti
LabasLabas
atrodo viskas , jei prisiminsiu veliau parasysiuLiežuvis

ATLEISKITE UZ DAUGYBE KLAIDU, ILGA TEXT, IR KO NESUPRATOTELiežuvisjo ilgai visai tai rasiau

cia buvo SunstepxLiežuvis

Na va tortas ir man buvo GeraiGeraiGerai
bet bangieciu kaip truko…tikejausi, kad jų bus begales, bet… Cha cha
taciau visur yra pliusai ir minusai, o svarbiausia, kad mes dalyvavome šventeje
va tep Kietas

ohoho, ir as tapau sio ilgo pasakojimo heroje Labas
bet del to rankos pamojavimo tai klydai, buvau blaiviu blaiviausia!
nu krc baigiam jau svaigt apie ta gimtadieni.
geriau banga tegul trecia gimdieni grandiozini pradeda organizuot Taip

va va tegul gailisi kiti, kurie nevare… tikrai vertejo varyt! Šypsena

Ne lyg ir walio o ish tikro walio. o netaip jau ir baisiai girtas buvau Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha ir ash neilgai ten miegojau, tik spejau atsisesti ant tos raudonos pavadinkim taip - sofutes, uzhmerkti akis, kadangi buvau pavarges nerealiai ir prisistate apsauga, sako nemiegok, tai ir nemiegojau daugiau Cha cha

Miegot reikejo filmu salej - kol Charli Chaplina prasukinejo - dejau gera valandike i akiMirkt O visiems atrode, kad filmus ziuriuCha chaCha chaCha cha

ec… geras… ir man taip reikejo… na ka padarysi, kitakart zhinosiu kaip maskuotis Cha cha Gerai Tai ir tu Supe®FM buvai gerai apsiformines, kad snaudei kino saleje? Cha cha

Na, del formos tai siek tiek - kai kainos ten tokiosBlogaiBlogaiBlogai, tai nesu klestintis verslininkas, kad pakankamai formos igauciauCha cha Vachta prasidejo apie jau po 1 val, kai totaliai uzsidare visos pramogos… O diskonas ziuriu, zmones skundzias, kad jau 4 val.baiges? Gerai, kad pries 3 sugebejau issvirduliuot jau laukAš nekaltas

O ash jau atejau ganetinai apsiformines… Nors zhadejau negerti ta vakara daug… Bet vis tas Amigosh ishveda ish kelio… uj krc… smagiai ten buvo… alus liejosi kaip turi buti… Cha cha O tu kokiu transportu namo ishvarei? Šypsena ash tai jau su trulikais grizhau namo… dar torto paedzhiau diena atsikeles… Cha cha

exsatrudnikas nebuvo itin suzavetas, kai 2.10 jam paskambinau, ir paklausiau, ar nenoretu atsvest jo praejusio gimtadienioCha chaCha chaCha cha Na, kartais diplomatiniu gabumu as savyje surandu, tad sekmingai nupylem i Naktigone, ir pas ji i fabus pratesimo, taip sakant, organizuotAš nekaltas

Joooooo Apakęssunstepx… nu tu ir rašyti netingi Aš nekaltas
Gal kokia atsiminimų knygelę išleisi Liežuvis Mirkt ? ir babkių užsikalsi Mirkt
Fenks už išsamų pasakojimą Labas

Nors ir be zenkliuko ale gi tave Sunstepx as ti irgi is kart pamaciaw, nes tavykus dairiausi pazystamu snukuciu nu ir pamaciaw. Maciaw kap walio torta walesi Liežuvis bet bala nemate, geras tortas ant gero svarko, kuri nesioja geras zmogus geraj atrodo Liežuvis
o ta Liežuvis tema tai ir as istriniau, zinok :}
del muzono tai is wis pritariu 100%. nu ir del wiso kkitko, su kuom susiduriau.
ai wienu zodziu geraj kas geraj bajgias, o as taj namo peesciom atropojau nes wisaj netoli gi iki fabu.
oo tortas geraj, dbar, sunstepx, turesi dar dugiau atsilenkimu ir atsispaudimu daryt, kad nesimatytu tu 2.5kg Cha cha. Uo.

nu ir isdurei tu mumis…Apakęs

…bet kadangi esi fainas ir linxmas vaikinas,tai neimanoma ant taves ilgai pykti Mirkt
tik va nelabai suprantu kam reikejo meluot del savo niko? Aš nekaltas
na tau geriau zinot…Labas

Nu baxuras Badulio neapykanta jau uzsitarnavai Cha cha

…aha… Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

pamirsau pamineti kad antra mix(vodka n cola dareme sokiu aiksteleje tenai pilstemeLiežuvis

beje sokiu aiksteleje walio buvo futbolistasLiežuvis

gerai kad nepykstate panosLiežuvis

…aha…pala…pala…bandau dar atsigaut… Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha Šypsena

gaila manes nieks niekur nepaminnejo, nepastebejo Liūdna((( meete buvau as Smilute

atsiprasau
Cha chaLiežuvis