<b> ant <b> ko <b> deti <b> gipsokartona

ant ko deti gipsokartona

Sveiki,
Prigasdinote kad gipskartoni det ant medzio pavojinga, nes suskilines… ka daryt jei pas mane karkasas medinis? Nesutrukines po to?

Aciu

metaliniu profiliu

Ir ash patarchiau ant medzhio geriau nedeti (jei leidzhia finansai).Kad ir kaip gerai bus ishdzhiovintas medis, jis vaikschios. Be to reix tashus tepti antiseptikais ir antipirenikais. O idealiausias variantas, palikti apachioje ir virshuje tarpelius, kad vyktu oro "apiplovimas".
dedant gipsa ant CW ar CU profiliu, shis per siules vistiek sutrukineja, jei ne itin kruopschiai uzhtaisomi plokschiu sujungimai. Gamintojai teigia, kad nereikia, tachiau ash visiems rekomenduoju siules jungti su tinkleliu (suarmuoti)

as asmeniskai dejau ant metaliniu tam skirtu profiliu ir siules sujungiau specialiu tinkleleiu. Jau 4 metai - nieks netrukineja.

Natai parasykit man jei tokie ismanantys, kaip man bliamba tas plokstes prie gegniu palepej tvirtint, a…

Prie gegniu prisuki aliuminio profilius, tokiu budu suformuodamas karkasa ir prie ju prisuki gipso-kartono plokstes. Jei tai pastoge kaip suprantu, tai aluminio profiliu karkasa reikia sudarineti taip, kad atstumas tarp aliuminio profiliu butu 20-25 cm, nes sienoms pakanka ir 60 cm, o stogas labiau "vaiksto".

JP.

Ar tik nepagaidint mane sumanet, kas du sprindziai po profili! Tai gi labai jau tankus tinklas sakyciau iseis

niu nezinau, man meistrai ir keli pazystami taip rekomendavo. na pas mane naujas namas ir jis gan dar sekmingai “ses”, tai tikrai tikiu, kad tai itakos ir stogo ivairius pasisukiojimus Šypsena Tad apsidrausdamas padariau tanku karkasa. Kainavo ziauriai brangiai zinoma.

JP.

Tai kad nera galimybes tuos profilius sukti… teks rizikuoti, o del oro tarpu tai reiks turbut taip ir padaryt. Manau kad po ziemos galesiu pasakyti kaip ten mano gipsas ant medzio laikosi… Dekui

Cha cha Specialiste
Visu pirma pertvariniai profiliai gaminami iš cinkuotos skardos,o ne iš aliuminio.Antra gali sukti karkasa kad ir kas 5cm, jei sės pamatai tai tau niekas nepadės.

Suk prie gegniu tvirtinimo elementą cd-12 , o prie jų suki profilius cd-60
kas 60 cm, patikėk manim ne pirmi metai su dirbu , tankiau sukti ne ekonomiška ir beprasmiška.Dar viena profilius suk skersai gegnių ir nereikės baimintis jokių trukinėjimų.