3310 M35 C45 T192 T191 311
Kuri is siu mobiliu telefonu patas geriausias?kuri pirkti yra geriausia?palyginti visais atvejais kainomis, dizainu, meniu ir pan?
NOKIA 3310 nauji, LT/RUS meniu, laikrodis, zadintuvas, kalendorius, organaizeris, VIBRA skambutis, valdymas balsu, zaidimai, kalkuliatorius, garantija ir t.t.
339 Lt
SIEMENS M35 nauji, RUS meniu, VIBRA skambutis, organaizeris, INTERNET, laikas, zadintuvas, kalendorius, zaidimai, atsparus dregmei ir smugiams, be antenos, garantija ir t.t. Budejimo laikas 50-180 val.
349 Lt
SIEMENS C45 nauji, RUS meniu, VIBRA skambutis, organaizeris, INTERNET, laikas, zadintuvas, kalendorius, zaidimai, be antenos, garantija ir t.t.
359 Lt
MOTOROLA T192 nauji, LT/RUS meniu,VIBRO,BALSO VALDIMAS,zaidimai,animacija, "chat",konferencijos,zadintuvas,kalendorius,garantija
Be antenos, kaip Nokia 3310 !!!
289 Lt
MOTOROLA T191 nauji, LT/RUS meniu,VIBRO,BALSO VALDIMAS,WAP,6 zaidimai,zadintuvas, kalendorius,organaizeris
Labai mazas ir plonas ( kaip N8210 svoris 80 g. )
379 Lt
Alcatel 311 nauji,be antenos,LT meniu, laikas, data, zadintuvas, VIBRA skambutis, imontuotas HANDSFREE,
WAP INTERNET, ZAIDIMAI,konferencijos, garantija
329 Lt
c45 arba 191
T192 arba T191
as turiu T192 [yra GPRS’as] visai liuks
o alcatel 311?
Sheip man archeusei prie shirdies yra 311. po to m35, c45… o motorolos ishvis… ka jau kalbet apie nokia 3310. toki turi beveik kas antras girtuoklelis. ja paimcheu jei nebent dykai duotu ir poto parduocheu.o 311 todel kad esu ishbandes ir ten yra daug geru funkciju, kai kurios net nepaminetos saituose(dabar tixlei nepasakysiu).bet tik nepirk ish tele2, nes ten ekranai brokuoti. draugas turejo(ish t2), tai uzh ekrano smelio prilindo, visa moba isharde, bet smelio neishkrapshte. ir svarbeuse nebuvo jokio garantinio lipduko ar kazhko pan.
na jeigu pas ji melodijos skamba kaip pas 301, tada nx toki telefona
Na kiekvienas turi savo nuomone. Ir as turiu. Man Alcatel 311 labiausiai praeina.
gereusia t 192, kurie dar wasara po 250 buwo pats toki turejau
blogeusias m35 uz toke kaina ir pas ji meniu xujovas. Atsibodo man jau zeurei…
nesimato kai sms rasau kiek zenklu liko
tikrai neblogiausias, nors tikrai perbrangus, tik 10lt. uz c45 pigesnis
taip as irgi paemiau uz panasia kaina 260
Nokia su gararantiniu nauja 300 Lt. Siemens C45 l.geras stovi,be pakroveja-250Lt.Siulau noske!turesi ir vargo nematysi!!
siulau C45… arba T191 (cia da galima pasigincyti)
nu gerai kaip cia minejote pagal balsus iseitu taip:
191 ir c45