Nu siaip pas mane tai nebuvo jokiu isgyvenimu,tik buvo idomu per telika pasiziuret kaip in real namus lektuvais atakuoja. nu aisq zmoniu tai gaila… vis tik ne filmas buvo…
Metams prabegus ir pagalvojus kiek del to ivykio zuvo zmoniu Niujorke, Afganistane ir kiek dar zus, kraupu darosi.
Vis tik XXI a., zmonija lyg ir turetu buti protinga, o vieni namus su lektuvais dauzo, kiti jiems kersija, karus pradeda…
Hmmm…
100% sutinku.
Seip jau JAV spec. tarnubos galetu ramiai sau ieshkoti kaltu. O ne skelbti kiekviena nauja informacija per visas pasaulio televizijas. Tai ir tas OSAMA BIN LADENAS zhino kur jam sleptis ,nes Zhino kur jo ieshko…
NU ka as galiu prisimint… gristu as is trieshos, drauge linksmu veidu be jokios panikos sako kazkoks lektuvas ka tik i kazkoki boksta atsitrenke isijungiu as telika ir ziuriu boom… lektuvas i dangoraizi iskrenda, neblogas filmas galvoju tik po keliu minuciu dakumekala, kad kazkas negero darosi.MAn didelio soko nebuvo, nors kai po keliu dienu supratau kiek zmoniu zuvo, kazkaip nelinksma pasidare
Kai tik suzhinojau, touj pat variau i interneta. ir tik po 2 val. suzhinojau, kad per telika rodo…
Mano vieno mokytojo sheima gyvena amerikoj ir tuo metu buvo dige jos sesuo, bet atsirado po keliolikos valandu, kai baigesi automobiliu kamschiai ir evakuacija. Beto jinai dirbo pasaulio prekybos centre…
tikrai siaubingas dalykas.geda prisipazinti kad apie tuos ivykius suzinojau tik po 2 dienu.paprasciausiai mes su kambarioke i bendrika dar neatsivezem teliko,ir tai naktim selom,diena paskaitose miegodavom,zinau garbes nedaro.ir paskambina mama, ir viska papasakoja.labai klaikiai pasijutau,atrode kad tai nerealu.kol nepamaciau pro telika, nepatikejau.nesuprantu kaip galima taip elgtis.
keisti tie amerikieciai!
aisku kas nutiko pries metus labai ziauru,bet…
dar nepabaige su Afganistanu,jau zada pult Iraka!
ir jei taip nutiks tai dar gali daugiau tokiu pat ivykiu sulaukt!
Aš tai lygiai prieš metus žiūrėjau teliką, perjunginėjau visus kanalus iš eilės ir netyčia įsijungiau BBC. Kadangi retai ją težiūriu, tai ir perjungiau iškart. Praėjus porai sekundžių: “palauk, koks ten dangoraižis dega?” Įsijungiau atgal, o ten rodo degantį PPC, apgriautą pentagoną ir kamputy užrašas “Breaking news 2 planes crashed into World trade center” ir t.t. Paskui parodė Bush’ą, kalbantį apie užpuolimą ir tik tada supratau, kas dedasi. Nepasakyčiau, kad buvo labai baisu, tik sunku buvo patikėti, kad tai iš tikrųjų vyksta. O tada bokštai vienas po kito susmuko. Net šalta pasidarė…
Beje, mano draugės sesuo iš JAV grįžo rugsėjo 10. Gerai, kad nesugalvojo vieną dieną užtęsti.
Siaip tai as tuo metu skyniau slyvas.
Tai man ir sako: girdi Amerika uzpuole.
Nu galvoju bajeris.
Toliau skinu.
O man ir sako: eik paziurek telika.
Nu paziuriu gi akurat abu nugriuvo. Kazkaip labai netiketa. Gana ziauru
Galetume pamineti ir kitus buvusius XX a karus. Taip pat Stalino, Hitlerio, kitų diktatoriu veikla.
Idomi butu statistika kiek zuvo zmoniu del kariniu konfliktu bei del politinės diktatoriu veiklos.
O gal cia i gera. Kaip sakoma karas - zmonijos pazangos laidas.
Tik tada teįstengiame suprasti pasaulio tvarkymosi dėsnius, kai patys savo kailiu juos pažįstame. [Antuan de Sent – Egziuperi]