AVARIJIOS 02.13
Na bet siandien avariju tai per visa ziema tiek nemaciau kaip autobanginiams sekasi siandiena ??? ar nepakliuvote i kokia nors avarija?
nu nemaciau nei vienos. o kur tu ju daug matei?
nemoka lietuviai ziema vazinet oi nemoka
siandien mano pezas pabuvo buldozeriu birbiu sau anksti ryte maza ir nevalyta getvele ant 60…is stoteles issukineja autobusas…jo si.k.na tik p.i.s.t i priespriesine juosta,t.y.,i mano
man akys tik
bandziau pist per stabdzius,o pasirodo plikledis,tai kaip nese mane link misko…as tada imeciau 2 saiba,gazas-dugnas ir siaip ne taip isvairavau…bet sniego tai nemazai nuo kelkrascio nuvaliau
Gričiupio, Pašilės, Dujotiekio sankryžoje dvi per 5 metrus. ZIL (kranas)vs. VW LT, Kadet vs MB. Keliukam atvažiuot 400m.
Musu kaime oro salygos geros Miesto uzkampiuose buvo uzuominu i plikledi, bet uzmiesty net tokiu nepastebejau - keliai "apdoroti", opeliai verkia. Krylja krylja…nogi tfu padangas reik geras devet!
siandien nekas visose srytyse nes juk 13d nu ka darysi saugaisi kaip imanydamas keliuos tai siandien reikia saugotis dvigubai tiek kiek saugojaisi seniau
Peskom eidamas ryte maciau dvi avarijas:
viena ant Taikos Baranausko sankryzos prie Statoilo pasibuciavo i subine.
O kita tai studentu gatvej prie KTU, prie laiptu per griovi net trys masinos susibakine nestipriai stovejo
Ziauru,kas gatvese daresi auto nevaziuoja,eismas tai belekas daresi gatvese,avarija teko matyt luksio gatvej,passatas&vw busikas,passato priekio nera…ziauru
Nu maciau ir as civikas tai gavo gerai i sparna desini,stovejo veliau ant pesciuju takelio.Uzjauciu ble avarija
Ryte anksti vaziavau tai ziaurei slidu buvo!O siandien kokia 10 avariju maciau!Draugelio tevui siandien i sikna ivairavo,tai buvom nuleke iki mentines(Kaune)Tai nera kur masinos pastatyti!
O ar matet Luksio gatvej netoli busiko ir pasato kaip sekancioj avarijoj mentam i sikyne kliuve buvo.Kolegos pas juos greitai atvaziavo.
Na pats nepakliuvau nė į vieną, bet amtyt, tai mačiau šeškuose…
liux atrode
nu nors uzmusk nemaciau nei vienos nor i kauna variau ir visa pusdieni buvau ant ratu