Avarija. klausimas del CA draudimo

Avarija. klausimas del CA draudimo

sveiki, turiu toki mane dominanti klausima: savaitgali pakliuvau i autoavarija. kaltas ne as. manes sankryzoje nepraleido vaziuojant tiesiai ir suvare visa masinos sona plius ismuse is vietos galini tilta bei sulankste lieta ratalanki. padangos pas mane vasarines ant tu ratlankiu.
Klausimas toks: ar man reiketu pasikeisti ratus iki atvarant draudimui ar palikti taip kaip yra? jei paliksiu ar nebus draudimo bendrovei priekabu objektas kad as vazineju su vasarinemis padangomis? gal labiau apsimoka pakeisti ratus?

Draudimo kompanija apmoka zala jei tu nepazeidei keliu eismo taisykliu ir nesi auto ivykio kaltininkas.
Siuo atveju tu nekaltas, bet keliu eismo taisykles tu pazeidei, t.y. vasarines padangos neleidziamu metu laiku. Uz tai, jei pastebes ekspertas, negausi nei lito. Kadangi teoriskai tavo padangos galejo but autoivykio viena is preizasciu(jei butu ziemines galetum stabdydamas ar padidines greiti isvengt autoivykio). Tai tik teoriskai, bet kadangi draudimo kompanijos nemegsta moketi lituku, sis faktorius yra pakankamas tam pagrindas.

Jei yra galimybe ir jei pasiaiskinime keliu policijoje nepaminejai kad padangos vasarines, pasikeisk. Gali ant suluzusio lieto disko ziemine det kad ir diska sutvarkytu.
Sekmes.Šypsena

Jei policija baudos neuzdejo,tai poch.Reikia suvokti,kad draudimas moka ne tavo,bet kaltininko islaidas.Vot jei tu ipirdolintum kam,tai draudimo kontorai butu pretekstas.

Ne, draudimas gali neatlyginti zalos, jei tu pazeidei keliu eismo taisykles.

o jeigu priekinius ratus pakeisciau i sypuotus?

Nesvaikit
Ivazhiavo jam, o ne jis.
Todel ishmokes jam draudimas be problemu. Va jei jis ivazhiaves butu, tada draudimas ishmoketu nuostolius nukentejusiam, o pinigus ish kaltininko ishsireikalautu.
Pasiskaitykit
http://www.delfi.lt/news/economy/automoto/article.php?id=3376632

tai kaip is tikrujau gali buti? Policija prie ratu nesikabino.
vadinasi reikia kazka galvoti apie ratu keitima… kol dar is draudimo nepaskambino ir neatvare. tik vat man neaisku kaip is tikruju…

pakeisk, ramiau bus. Bet as tau auksciau parasiau kaip gali buti.
Ir cia ne as sugalvojau…