Avantizacija
Biski mazesne bagazine nei pas Aubi A6, bet pakanka
tokiam šuniui be vargo ir dvidurio babuino bagažinės užtektų
vairuoji pasata, suo labradoras, paliubomu turi nokia 3310
6210
Kosmoz>cia ne labradoras Ir 3310 neturiu
na jei darbinis pasatas tai visai
nu auksinis retriveris, tas pats popsas, kuris dar ir smirda
samsunga, ne Nokia turi
Kosmoz>nzn kas ten pas tave smirda
Margum>kaip asmenine irgi gerai. Nors niekada nemaniau, kad tokia imsiu
Robis>Samsung valdo
Bet yra ir nokia ir huawei
tau nesmirda, uzeiciau i svecius, nereiktu nei sakyt, kad namie suo gyvena. gali pasakot, kiek ten tu ji priziuri, asmeniskai buvau sveciuose pas veisejus situ popsu, ten cempionai ir t.t., pasikrust veza ir iki olandijos pas kitus cempionus, viskas aukstam lygyje, bet smirda ir viskas.
as 1.5 metu darbe atvazinejau su tokiu pasatu 2tdi dsg 2009 metu.tai vietoj dsg deciau mechanika nes niekaip as jos neperaklejau kad ji veiktu kaip as noriu rankini elektrini ismesciau…parktronikus,nes jie ten kai pradeda pypset tai sustoji 2 metrai iki bordiuro
na ir pakabos kietesnes reiketu.tai sakau jei darbine visai ok
Kosmoz>Ok tegul smirda. Mano kojines vakare irgi smirda Magnum>Nea, as atgal prie mechanikos tikrai negrisiu. Man viskas ok su DSG, isskyrus pora niuansu, kurie susitvarko paspaudus svirtele prie vairo ir imetus zemesni begi
Elektrinis rankinis nesamone, tam pritariu
Pakrtronikai ir distronic ledas, viskas tinka
Pakaba irgi ok, dar ir minkstesne galetu but
kas jum su tuo rankiniu, tipo ziema akstelej neina parodyt klases? uztai autohold ahujena funkcija, kurios nebutu be eletrinio rankinio. siaip brolio senas PD 2.0 103kw motoras su DSG gerai suderintas, bent jau man, prisiknist galeciau nebent del neaiskaus gazo pedalo, ten puse nuspaudi ir jau motora zvygina iki 4000 apsuku, su CR motorais gal dar kitaip suderino deze, kad i katalogus mazesnes sanaudas irasyt galetu.
Kosmoz>Autohold tikrai ledas Bet rankinis daug smagiau kai mechaninis, nepaisant to, kad elektrinis pas Passat dar ir ligotas
ir aisktelej ziema neapsisuksi
Nnz, man viskas ok del suderinimo, ne idealu, bet normalu. Tik va kai slapia tai duodant dugnais ratai kasasi. Reikia 4x4
tai gal padangas pabandyk normalias uzmaut siaip man labai tiktu touraganas, gal sutrynes sita pasatuokli ir pasiimsiu. Galine vidurine sedyne isimi ir telpa snowboardai, kalnas snowboardu
Pas mane geros minkstos padangos
bet dsg is vietos nespiria per sikna taip sakant, gana svelniai isjuda, kiek to gazo bemintum. su zieminem aisku pavysta nusukt, bet su vasarinem gislaved ultra speed nepastebejau, kad nusukinetu. Nu nebent posukyje uzmynus, tiesiais ratais viskas ok.
kostia, neuzsipisai dar visiem pasakot apie tuos snowboardus ir koks tu achujenas snowbordininkas?
GMC atvaryk I darba pas man kada… duosiu su chipuotu pralekti… Diena ir naktis lyginant su stoku. Chipsuotas ir ant tiesiois sauso jau ratus vele… Bet islrincipo chipsas yra zjb… Aisku tas fwd uzpifa ant posukiu bet yr kaip yr…