Autostopo patarimai: Tranzavimas naktimis
Man tai yra ištiesų labai smagu Paskutiniu metu iš vilniaus į kauną grįžtu vien naktim. kokia 00 - 01 h nakties išeinu į trasą. Ilgai laukti tikrai netenka, - fūros naktim dažnai stoja. Ankščiau aš prisibijodavau kažkaip naktimis tranzuoti, bet dabar man pasidarė tai dar įdomiau nei dienom tranzavimas
Žinoma kiek sunkiau būna, jei tenka naktį tranzuoti ne “vilnius - kaunas” keliu, o kur nors kitur. Pvz sykį teko tranzuoti į švenčionis iš vilniaus. Pradėjau apie 22h, vietoje buvau ~1:30.
Aš dar niekada netranzavau naktį. Ir dieną prisibijau, ir ne viena…Nors viena irgi išdrįsčiau, jei labai trauktų mane ten, kur noriu nuvažiuot, jei manęs ten tikrai kas nors lauktų…kad ir naktį. būtų jau nesvarbu. O tu vienas tranzavai naktį?
Aš beveik visada tranzuoju vienas. Man daug smagiau vienam tranzuoti.
Bet vienam ir pavojingiau. Nors vaikinams gal kitaip.
neteko seip tai baisu butu… nors ir taip tranzuoti dar neteko. tik pacios masinos sustodavo pavesht,kai vasara eidavau tokiu takeliu link sodu:}
Taip, merginom aš tikrai nepatariu vienom tranzuoti. O man kažkaip lyg ir visada laimingai baigdavosi viskas… Dažnai kaip tik pavaišina dar kokiu alum furistai
Daugybe kartu tranzuodavau nakti tik niekada viena
nieko nera fainiau, kaip tarkim pravaziavus LT-PL siena vidury nakties, susistabdyti fura iki kokios Krokuvos
Man tai viena karta iki Prahos susitabde
neblogai cia tau Man tai dar labai gerai buvo, kai Lenkijoj, uz Krokuvos sustojo masinyte ir tiesiai iki Vienos
aaaaaaa… noriu į užsienį ištranzuoti! Dvi praeitas vasaras vis galvojau, bet taip ir neišvažiavau…
Sia vasara maziau galvok Kuprine ant peciu, zemelapi i rankas ir i trasa
taip kaip sakoma “trečias kartas nemeluoja”.
Atina, darbas, pinigai ir kiti reikalus yra, kurie trugdimi
Joo, tas teisybe, as dabar dirbu, vasara irgi, atostogu maximum dvi savaites turesiu, per mazai, turbut patranzuoti neteks
kad man ir diena uzteko to tranzawimo…o jau nakti taj gal aciu…
Tranzavimas nakty… savotiškas dalykas, žinai sakoma, kad “naktim reik miegot o ne tranzuot” Mano patirtis - naktinės fūros tik tada dažnai būna kad vairuotojai nori bendrauti su tavim o ne kad tranzuotum… Karta Vokietojoj stovėjau kolonkėj eilinėj, nuo 2:h kol pradėjo švist ir kažkodėl nieks nėmė manęs…
Dar vienas prikolas - kai Kaune apšvietė trasą - ten net neįdomu stopint į Vilniu pasidarė…ilgiau 10 min stovėsi tik per pačią juodžiausią dieną…
Ką daryt, jei neturi kompanijos tranzuoti į užsienį? Be to, reik kur nakvoti susirast.
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/1659 47.231-=(1553902125](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/165947.231-=(1553902125)[autostop.lt](http://www.autostop.lt)
Tai savaite gali skirti tranzavimui