Automobiliukas uz ~3500 eur

Automobiliukas uz ~3500 eur

Zinau kad pabodus tema bet visgi gal kas padesit isirinkt. Automobiliuka: 1. Ne senesni nei 10 metu 2. Kubatura nedaugiau 2 litrai 3. Benzinas (bus dedamos dujos) 4. Pakankamai ekonomiska bet ne maza dezute 5. Kad nebutu vazinejanti puvena 6. Ne VW Golf Cha chaSiaip keli wariantai: 1. VW Vento 1.8 2. Gal kas is Audi 3. Nepamirskit japoniuku NekaltasPrarades bet kokia vilti… Baisu

uz tokia suma pasieskok kokio mitsu carisma,gal kas iseitu.vw vento tai tik dyzeli,nes labai ekonomiskas yra,ir nereiks jokiu duju det.tevo vento ima apie 5-6 litriukus saliarkos.

Na man dyzelius ne prie sirdies… Nekaltas Jei jau tiek salerkos walgo tay benzo ne ka daugiau wartos… Nekaltas

Tai pats paminejai VW Vento O atitinkancia tavo reikalavimus pilnas autopliusas.

Tay gal galima rast atitikmenu Ventai… O autopliuse jau kelios walandos bludinu Juokiasi sunku ten ka issirinkt… atrodo randi kokia geresne pasiziuri kad arba kuro ryja kaip traktorius arba atrodo kaip tas pats traktorius Cha cha

as tai mitsubishi galant ar carisma pirkciau…

Honda accord ! geriau nerasi Šypsena ein kaip bite Šypsena benzino nevalgo jai nemini patogi Mirkt cia uz 3500 paimtum nuo 1994-1997 metu toki modeliuka ~ Šypsena ujz geras variantas 2.0l 96kw Šypsena~ 136arkliukai

Renault Laguna Mazda 626 cia svieziai atrodantys auto bet kaip ju kuro sanaudos, kaip atsparumas korodavimui… Drovus vat tai man ir sukeliau didziausiu sunkumu… Apakęs

Jo sita ipatingai grazi bet mane tie 2.0 gasdina… nesinori po 12-16 ltr pilt mieste. O siap gal kiek ir didoka…

Opel Vectra B 2.0l 136Ag sedanas Taip

Opel gal ir nieko bet jauciu kad gret kirmyt prades… Baisu o kaip su kuro sanaudomis ???Masina perkama ne metams o iki tol kol nebevaziuos… del to rudys ir svarbu

kodel gazdina tai pasimk tada 86kw ir vaziuok drasiai Šypsena as turiu 86kw tai man mieste i 9 telpu drasiai jai jau taip normaliai vaziuojant siaip cia misriam vaziavime man gaunas 6.8l Mirkt ir patenkintas masiniuks tikrai geras Šypsena~ dar jai priziureta gausi nenudrozta tai vaziuosi ir vargo nematysi paspaudi gaza ir beg !!! tikrai geras aparatas vertas ir kainos ir demesiO!

Nesuk tu galvos dėl tų kuro sanaudų,vistiek kaip rašei dėsi dujas,tai tie 1,8-2,0L varikliukai ims apie 10-13 Ltr. Nebus gi taip kad vidutinės klasės mašina važiuos su 7 Ltr,o jei srebia 16-irgi kažkas netvarkoj,taip kad su poros litrų paklaida,visos jos normalios.

parodyk man 1.8 benza kuris mieste 5-6 ima?

Siulau Honda civic coupe nuo 96 metu, kaip tik tokia ir iseis uz 3500 eur. Mieste drasiai i 8L tilpsi. Arba dar iseitu hoda accord coupe, vot tas tai aparats Girtas

Na kupe nelabai patogu… Butu geriau 4 dureles Taip Bet gan neblogas sis variantas Gerai

Gerbiamasis nieks ir nesake kad tiek kas nors ima Cha cha As sakiau ne ka daugiau… Manau kad ir ta pati Venta 1.8 mieste i 8 ltr benzino sutilptu Taip

galiu savishke pasiulyti, bet galvojau parduoti pavasariop.Ka gi , pasireklamuot ir dabar galiu 98 hyundai lantra (sedanas), 1.8 + doch , is lauko atrodo kompatishka however viduj vietos netruksta niekam Nekaltas valgo hmmm…7-7.5 mieste, 6-6.5 trasoj, ziema per pusnis bruzijant maksimum 9 Mirkt galima piltis ne tik 95 bet ir 92 benziniuka Šypsena modernoj uzdetas cool spoileruiks uzbaigia rimta vaizda Taip

Nu tada ziurek kazka is mazda 626 kokiu 98 m., opel vectra kokiu 97-98m., honda accord nuo kokiu 94-97m. Nelabai ka geresnio ir yra Šypsena