Automobilių servisas SERVISTA (Šiaurės miestelyje)

Automobilių servisas SERVISTA (Šiaurės miestelyje)

Pirmas įspūdis “Servistoje” (Šiaurės miestelyje) - visi užsiėmę patys savim ir į naują klientą nekreipia dėmesio. Mano automobiliui atliko kompiuterinę diagnostiką, taisė skydelio rodyklę. Po remonto buvo stiprus benzino kvapas salone, nustojo veikti radijas, nes “numušė” kodą. Kai pasakiau tai telefonu, su manim kažkoks vaikėzas kalbėjo įžūliai, tarsi būčiau visiška idiotė ir pati nežinočiau, ko iš jų noriu. Paskyrė laiką atvykti. Atvykus - tas pats, visiems turėjau įrodinėti, kad tai ne aš pati padariau, o jie (patys nežino, kas, kam ir ką remontavo). Reikiamo meistro nėra, atvykit rytoj. “Rytoj” siūlė sutaisyti už papildomą atlyginimą. Teko pakelt balsą (kitaip nesikalba), pora valandų palaukt direktoriaus, tada reikalai pajudėjo. Pradžiai pripažino savo kaltę ir pažadėjo pataisę duoti man kodą (neturiu aparatūros dokumentų, nes pirkau naudotą automobilį) žalai kompensuoti. Kai atvykau atsiimti, pareiškė, kad jie taip sugadinti negalėjo, mano akumas buvo nusėdęs - pravažinėjau beveik jau visą žiemą, nė karto nenusėdo, o prieš jiems taisant, matot, aš atvažiavau su nusėdusiu!!! - kodo nebedavė, turėčiau sumokėti už jį. Visumoj, pas juos buvau gal 7 kartus, tekdavo palaukt po valandą - dvi. Apie nuolatinį ginčijamasi, aiškinimąsi jau nekalbu, - malonumas menkas, niekam to nelinkiu. Beje, automobilį variau ten, norėdama išsiaiškinti, kodėl salone jaučiasi didelė vibracija. Priežasties nerado. O man po “Servistos” serviso ta vibracija tiesiog miela pasidarė Laimingas). Liežuvis

jo pagal tavo pasakojima tikri lochai o del mago aisku asilai nueme akumo klema i vsio dingo kodas o kaip tu atvaziavai pasimt masina ji uzsivede pati ar jie ja su laidais uzvede jei uzsivede pati tai kaip kaip galejo but akumas nusedes,jei tu ja uzvedei Piktas

As tai jiem pridaryciau reikalu.

dar viena miseles istorija Cha cha Cha cha

aha, o da kai paziuri i profail’a tai pagalvoji nu i nx kaip su tokia mergele taip negraziai sneket galetu kas nors ir mashinos netvarkyt Cha cha

nu profile ji truputi issirengus bet netikiu kad service ji tokia ir nuvaziavo Šypsena

bet kas idomiausia, kad cia gi diedas rasho Cha cha

simpatiski dedes siais laikais - visiskai neatskirsi nuo moters Cha cha Cha cha Cha cha (kur ritasi pasaulis, net ir bangoj situ iskrypeliu, t.y. transvestitu, priviso)

Meitreliu ten S.M. netruksta. as pavasari anamet buvau servisiuke suvedima daryt. Uzvaziavau i servisa kur pakabas remontuoja. Paziurejo ir pareiske susiremontuok pakaba tada atvaziuosi padarysim suvedima JuokiasiPS susiradau pakabos meistrelius priesais Elfa prie Nestes. Viska sutvarke ir nedaug paime Šypsena

Nesuprantu autores. Tvarkesi ten 7 kartus ir vis nepatikdavo. Laukt reikia bla bla bla. Tai kokio chrieno tu ten vaziuoji??? Susirask kur geriau - salia is kitos puses acuros servisiukas gi yra Cha chaVienas dalykas, kas servistoje man nepatiko - uzlauztos kainos. Visa kita - normos ribose.

Plem as zinau garaziniu kurie eclipses varikli per 45 min isima, ir kainos juokingos NekaltasTik 1 beda, pas juos ne pora h, o pora savaiciu eile Cha cha Cha cha Cha cha

nepasakosiu savo istorijos, bet du kart lankiausi tame servise, ir visus abu likau nusivyles LiūdnasSutinku su temos autore kad nevykusiai ten aptarnauja ir remontuoja Liūdnas

Kiekvienas zmogus turi teise i savo nuomone, taciau mane domina vienas klausimas, ar poneles nuomone nors kiek pagrista, ar ta ponele pati nors kiek supranta automobiliu remonte? Šypsena Nes aiskinti savo nepasitenkinima aptarnavimu cia vienas dalykas, o tvirtinti kad del serviso kaltes atsirado papildomu gedimu visai ko kita Šypsena Jei ta ponele yra tokia professionale, tai kam vaziavo i servisa. Pats dirbu klientu aptarnavime ir zinau kaip sunku susitarti su klientu kuris JAU IKI pokalbio su tavim yra kazkuo tai nepatenkintas. Suprantamas dalykas - ponele (PMS’as ir t.t.)… Šypsena

Esu *Servistos* autoserviso vadovas. Ką neparašytų - aš labai patenkintas autoserviso darbuotojais, paslaugų kainomis. Jeigu man nepatinka paslaugų kokybė arba kainos bet kokioje srytyje- aš renkuosi kitur.Rinka ponai ! Kas liečia klientų nuomonę - labai įdomu, bet … Net gi pati gražiausia moteris negali duoti daugiau,negu turi. O dauguma klientų reikalauja iškart ir visko ! Su pagarba Aleksandras

Malonu matyti, kad SERVISTA vadovai bent kazkaip suregavo i kritika. Na, bet issakytas poziuris i klienta ir savo darba, manau viska atspindi. Kiek pazystamu servistoje lankesi - tiek daugiau ten nebevaziuoja del vienokiu ar kitokiu priezasciu. Kaip issireiske direktorius - rinka Cha cha Kuo labiau jus toj rinkoj nesigaudysit ir klientas bus “dzin”, tuo maziau uzdirbsit. Cia vel rinka Cha cha No offence Cha cha

jop su tokiu poziuriu tai nekas… juk net ne wienas klientas pareiske tokia (neigiama) nuomone, bet pono direktoriaus nuomones ji nepakeis Laimingas sekmes P.S. nenurasykit temos autores wien del to, kad ji moteris Mirkt

paskaityk dar karteli pirma zinute Mirkt juk bene 7 kartus ji del to mago wazinejo, o ne siaip sau… Liežuvis

Gal ne taip supratau. Maniau ji apskritai 7 kartus buvo, o ne del mages 7 kartus teko vaziuot. Ir nereikia piktu grimastu Cha cha

oki pakeisim grimasas Mirkt del mages tai speju 7-1=6 kartus teko waziuot, nes pirma karta kai waziawo tai ne del jos… Cha cha Cha cha