Automobiliai ir daugiabučio kiemas

Automobiliai ir daugiabučio kiemas

Sveiki,

gal kas įsivaizduojate ar yra koks nors oficialus parėdimas dėl įmonės registruotos viename iš daugiabučio butuose automobilių saugojimo(laikymo) bendrame kieme?
Vienas kaimynas ir taip mažame vidiniame kieme Žliumbia įsigudrino laikyti 3 mikroautobusus + 3 lengvuosius a/m ir tai motyvuoja Piktas tuo,kad jis turi įsiregistravęs įmone savo bute.

Aikštelės bendros, kas kiek turi auto, ten ir stato… Ir net nebutinai ish jusu namo turi teise statyti.

Nežinau, gal teises forume daugiau suzinosi?

vat tas ir yra BLOGAI ir tikrai reiketu kazkokio potvarkio.

taip ir yra. Iseitis viena - issipirkti vieta ar nusipirkti garaza.

Kaip jau auksciau pasake - legaliai nepadarysi nieko. O jei kiemas tikrai mazas ir problema ne tau vienam, bet ir kitiems gyventojams - imkites atsakomuju veiksmu. Pirmam kartui uztektu lapelio "Visko neapshiksi" pakisto po plyta ant priekinio stiklo. Situacijai nepasikeitus galima griebtis radikalesniu veiksmu, kaip pvz. makrofleksas duslintuve, cukrus bake ir panasiai… zodziu pasitelkite fantazija Taip

hashe

Gerai. Turėtų padėti. Mūsų kieme vienas gudrutis iš kito namo buvo įpratęs mašiną statyti. Na tegu stato, negaila, bet kai pasistato skersai, per 3 vietas, kaimynų nervai neišlaikė. Užteko pasikalbėti, dabar stato savo kieme.

galetumet nemokamai stiklus patepti sviestu ar aliejum, sako padeda.

Arba kaip tame anekdote…

Vyrukas ryte prabunda, išeina prie savo mašinytės ir žiūri… Baisu Ant kapoto viniu išraižyta "Klausyk, bičas, tavo mašina subraižyta - persidažyk".
Aišku vyrukui daug streso ir t.t. Pinigo irgi kainavo, bet visgi perdažė.
Kitą rytą išeina jis į kiemą ir…ant mašinytės tuo pačiu būdu užrašas "Nu vo, bičas, dabar jau kitas reikalas…" Cha cha

Arba sako valerijono reikia palašinti, kačiukai labai jį mėgsta…

mano kieme mikrovisata atsibreze geltonas linijas,bet as parvaziaves nekreipiu i jas demesio,o kazkada vienas sako kur pastatei,tai sakau namo grizau statau kur noriu ir daba ramu.

Aš tam žąsinui jau buvau vieną kartą duslintuvą bulve užkimšęs, nes buvo gatavai užknisęs su variklio kaitinimu kiekvieną rytą Piktas, bet jam tai nepadėjo.

Bandyk dar kartąTaipGerai, nepasiduokMirktTaip