Automob. mokesčio nebus

Automob. mokesčio nebus

žinom jau žinom paladi, gali nesikartot.

Seimo opozicija aršiai puolė į kovą prieš pagalvės mokesčiu jau pakrikštytą juridinių asmenų valdomų automobilių apmokestinimą. Balsuodami juos šįkart palaikė ir daugumos atstovai: balsų dauguma buvo atmestas ir pirmasis įstatymo variantas, ir prezidento siūlymas atidėti mokestį iki balandžio. www.15min.lt

uztat ryt riauses prie vyriausybes bus. jeigu bandys sturmuot pastata, tai saudyt pradesiu i riausininkus Gerai

Riausiu nebus, nes apie seima nera normaliu pardziu kur “apsiprekint” butu galima Cha cha

Per ketvirtadienio balsavimą Seimas nusprendė, kad 150 litų mokesčio įmonių automobiliams nebus. Parlamentarai taip pat nepritarė prezidento Valdo Adamkaus siūlymui tokį mokestį įvesti nuo balandžio mėnesio.www.lrytas.lt

yra seimo maxima. jeigu ja palies, tai isvis nx issprogdinsiu riausininkus ir paskui iszaginsiu visus. vakar priekasius ir kavu lentyna sutvarkiau, gaila butu jei suniokotu visa mano darba

Trulikas, vos tik prades piketuotojai artet prie tavo priziurimu lentynu, tu juos isspardyk be ispejimo. Mirkt Cha cha

iszaginsiu visus nacert

Ząg y t uo jas Cha cha

Cha chabutinai nueisiu siandien iki ten po darbo kavos paieskoti, visus pakelius apziureti, pasidelioti sachamatine tvarka, kad graziau atrodytu ir tada vistiek nepirksiu nes kavos negeriu Cha cha o kas prie priekasio tau priklauso ? Klasta

triukst, gausi per ausi nuo APSAUGINIO

Geriau žalią mokestį įvestų. Tegul moka normaliai tie kas su Eskaladėm po miestą trinasi. Nekaltas

tai tipo jeigu as isigysiu 5.0 kubaturos agregata, tai man irgi moket reikes? da pasly jie nx

nebijok juokauju, as gerbiu kito darba Apkabinimas beto vos neteko ir man sito darbo dirbti, bet tik pasimokiau kaip dirbt ir nusprendziau ne man Skaitau

as jau daugiau nei metus varau. px pripratau. tiek, kad darbo laikas tas pats, o kruvis dideja. daugiau parduotuviu, didesnis asortimentas ir t.t.

seimunai dabar apsisike sedi, prisiziurejo kas rygoj ir sofijoj dares, paliube atsiras pridurku kur koki suda bandys sustumt ir vilniuj

issaudysim Gerai