Sumontavau automatinius RYTERNOS garazo vartus.
.Puciant is priekio stipresniam vejui ,kiaurai per sujungimus eina saltis.
.2.Ganerinai triuksmingai darinejasi.
Gal kas turi panasiu problemu?
Vejas turi ir privaluma- masina vedinasi, dziusta. Savo kolektyviniame garaze irgi ventiliaciju neuzkisineju, kaip kaimynai. Kas idomiausia, mano garaze silciau
kiek supratau nusipirkai sekcijinius. As is faugos norejau plokshtuminius pirkt… Draugas isidejo… Tai ten su konservu aridarikliu patekt galima. Man tokie kaip tavo butu kainave 3000lt, plokshtuminiai 1500lt, o isidejau is 2mm plieninius uz 400lt (anga 2,5*2,5) Dabar apsishiltinsiu ir ka darysi teks ish mashinos ishlipt atidaryt…
p.s. manau, kad tie vartai ne musu salygom. Turiu omenyje ne vien klimata, bet ir kriminogenine situaciaja…
Siaip su visais papildomais pulteliais Atsistojo i 4200lt. Plotis 3m aukstis 2.3 m.Del atidarymo netiesa.O jei ir atidaris ,yra signalizacija.
Tik silumos gaila +18.
Ir as planuoju siemet montuoti vartus garaze. Neisivaizduoju ka rinktis. Kol kas su automatika neikasiu iki kitu metu, ar galima tam reikalui palikti vietos. Ir dar ar geriau tokie kur kaip skydas pasikelia ir priglunda prie lubu, ar kur graziai lenkiasi dalimis link palubes
Pas mano tevus tai standartiniai mediniai garazo vartai automatizuoti.Garaze prie lubu pritvirtintas mechanizmas.Irgi variantas jei vartai neblogi ir nori automatikos.Ir pigiau iseina.
Matau , kad daugely sriciu ismanai, tai gal gali patarti kokios firmos montuoti? Geriau truputi primokeciau, kad tik normalus butu. Zada tai jie visi vienodai graziai
Del rudijimo tucia be reikalo.Per pora valandu masina buna sausa.O ryte daug maloniau vazioti neapledejusia ir silta masina.Taip pat lengviau uzvesti (dyzelis)
Optimistiskas poziuris. Kai saltas daiktas patenka i silta patalpa zinai kas buna? Taigi- surasoja. Ir surasoja netgi ten, kur normaliomis salygomis vanduo nepatenka.
Kai sala, laisvo vandens isvis nera, o kasdienis varymas i silta garaza jo "prigamina". Temperaturu kaita kenkia pavirsiams ne maziau, nei dregme, pazeisdama dazu ir antikorozine danga. Ir dar eile smulkmenu, kurioms irgi rekomenduotinas temperaturos pastovumas, nesvarbu kokia ji bebutu.
Zodziu, gerai vedinamoj pastogej lauke laikoma masina linkusi rudyti maziausiai, kas seniai ziboma, beje. Ir dar- nesildomame ir kiaurai perpuciamame garaze kitadien masina irgi buna sausa, kartais net atrodo- buves ledukas nugaravo. Del siltumo- nesigincysiu, bet su paltu man nesalta
ZMOGAU!!! Toks nereslus automobilio saugojimas manyciau yra nesveika.
Nemanau ,kad su viena masina reikia vazineti 30 metu.Siu metu ekspoatuoju tris .Nors vazinejam dviese .AUTOMOBILIS YRA TRANSPORTO PRIEMONE.JIS TURI TARNAUTI MAN ONE AS JAM.
Tik noriu pasakyt, kad masina siltai laikyt absoliuciai nera jokio reikalo. Tuscias pinigu svaistymas garazo sildymui, nuo ko masina netgi kencia. Nors jei pinigu neskaiciuoji- prasom, galima ir kiemo privaziavima sildytis. Kazkaip pasirode, kad skaiciuoji…
(Dar mineta, kad geriau kuriasi- nesikuria nebent uzdroztas lauzas. Geriau isleist pinigus naujesniai masiani, nei sildymui tos griuvenos)
Na tas garazas, kuriame noriu imontuoti pakeliamus vartus , visa laika buvo sildomas. Jame sekmingai 10 metu atstovejo "Ziguliukas" tik dabar ten stovi "Mersiukas". O virs garazo isikuriau gyventi as.Taigi, labiau norisi, kad butu silciau man. Ir dar noriu vartu tam, kad nereiktu kasineti sniego ankstyva ryta, kad galeciau atsidaryti duris i garaza. Na , o siluma kaulu nelauzo ir jei ten kokia dregme masinoje ir atsiranda tai namanau , kad ji neisdziusta. Galu gale teisingai pasakyta: masina tarnauja mums, o ne mes jai
Kiek tebesildanciu garazus esama Nors gal ir netrukdo… A pats tai nesildyciau- tegu sala gelzgalis, nesusals Net nesildomame mano garaze (ne prie namo) salcio kaip ir nebuna, matyt prisildo karstas variklis.
Qasimodus nebuk piktas. Man atrodo, kad siame klube nesilanko tie kuriems pinigai kisenes pleso.Manyciau kad vieni kitiems padedami,galime isspresti daug problemu.Jug daug lengviau mokytis is kito klaidu.
Su pagarba PELKE.