Automatas?

Automatas?

Gal kam teko susidurt su sitom astrom 2.0 dyzelioku ir automatu? Kaip ten tie automatai? ar labai jau bukas reikalas? nu zodziu egzpertu nuomones reik Cha cha

zmona vaziavo sekmadieni su vectra 98m dyzeliu…nu blia jei jau ji sake,kad nevaliucha,tai nakui Cha cha

98 tai gal tas 1,7 isuzu buvo?

2litrai

hmz… nu jo ten 60 kw, mazoka gal biskeli Šypsena idomu man bl ar nebyra ten tie ju aftomatai Šypsena kaizn kiek ten pas juos begiu yr

geros tos dėžės, tik kuro dasideda geras litras

berods 74kw. teko ir man tiek su astra vaziuot,tiek su vectra apkalbeta,tai kazkokie keisti man ju motorai,nuo mazu nevaziuoja,sukiai daug nekyla ,uz miesto norma,bet mieste nelipo. o ka automatai,ko noret is jo,kai beges vidutiniskai 300kkm,dienos suskaiciuotos

nu bet jei 74 ir karavana stai ten bl tas sukimo momentas kaip pasate 81kw turetu but apie 230nm, nu bbz… bet sales tai manau nedaug valgyt turetu, bl galvoju tokia pasiimt, nu visgi tie km daro savo, pingines kratyt nesinori, o opeli taisyt tai ne kokia audi Cha cha

imk ta opeli,tik jei nenori ir negali taskytis litais,tai apsidraudimui imk mechanine deze,o ir kuro maziau naudos.

Kazkaip nx pardaviau ta passata ir galvoju ner tikslo viska isleist, krize visgi veikia, pamandravot su maisna visada spesi, o dbr reik pataupyt ;D

bosch vp44 atrodo ten siurblys -megsta gera dizelina .dirzu nera,grandine.jei imsi tai tik 74kw imk.60kw nesamone

jei imsi 2l, tai tik 74kw kaip jau sake kolega. Dezes normalios, 4 begiu, jei gera tai vaziuosi ir vaziuosi. Tiesa sako, kad AT meiste ~10 dyzelio pajama ir pilnai tikiu.