Auto savaitgaliui iki...

Auto savaitgaliui iki…

…10k eur. Vaizduotei palavint, padiskutOkim, kokia butu subjektyviai teisinga auto savaitgaliui uz tuos pinigus? Pvz. M3, E36 Šypsena

wrx sti? Juokiasi o siaip, geriau imk moca savaitgaliui Girtas

Octavia vRS Gerai

Liurbiai, anuos reikia pist kasdiena Cha cha

Kia sportage gti, hyuyndai y30 turbo gtxr nu ir pan Cha cha

Ubaggsa, kazkaip isivaizduoju Volvoj 740 Cha chaIdomiausia, kad RMas pabaigtu minti, pradeta temoj apie Audi 200 ŠypsenaSixeri, beje, vienas zmogus cia nesenai su dideliu pasididziavimu pasakojo man kaip atkelineja Renault 19 kabra. Kiekvienam sakiny naudojo zodi “ekskliuzyvas”. Tai net po to susimasciau, ar sis zodis neturi daugiau reiksmiu Šypsena

Sierra KlastaBūtų sleeper’is

Ai, joa, kostia priminė Cha cha tiktu geltonas ford kA cabrio Gerai Valio Cha cha

Kia carnival, SSangyong Actyon, Pontiac Aztec, Fiat Multipla MkI ir pan. Cha cha

Gerai da, kad ne 240 universale volvoj Cha cha

Jozas, parduok savo merkury widziai, jei ds nesupuvo galutinai patvory Valio

Pas mane instaliuota tik pirkimo funkcija. Pardavimo nėra Ne

Ubaggs, Iki dabar vizualiai atrode, kad cia viena ir ta pati masina Cha chaDel Mercurio, mane chlamo supirkeju laikai?

Audi 200 20v TaipDaugiau pasiūlymų nebus Cha cha

Volvo 240 neužmušami. Cha cha O kas į tema tai M E36? Aš labiau į oldtimerius žiūrėčiau kažką įdomaus tikrai galima surast už tuos naujoviškus pinigus.

Quattre, uz tokius pinigus, manau, iseitu kauline silke MirktBet atvirai, kame tau jos gerumas? Traukos neprudai, nesivaldo, isvaizda - pats supranti Šypsena Nebent nuostalgija? MirktEdai, tvarkingas E36 M3 yra didele retenybe LT, o ir pasivazinet smagiai juo gali.

E39 m5? Cha cha

Dar klausimas ką nori veikti savaitgalį ar cruizinti ramiai ar bbž ką dar galima veikti su oldtimeriais. Cha cha BMW 2002, Alfa Romeo Spider senesnių metų. Nekaltas Pirmi atėję į galvą.

Na, zinok del kauliskumo apie silke (zyyla) dar reiktu paieskot uz tiek gerokokai, kad ikirst zyla ledini Nekaltas (tik šitas ‘silkes’ pripazistu)