Auto savaitgaliui iki…
…10k eur. Vaizduotei palavint, padiskutOkim, kokia butu subjektyviai teisinga auto savaitgaliui uz tuos pinigus? Pvz. M3, E36
wrx sti? o siaip, geriau imk moca savaitgaliui
Octavia vRS
Liurbiai, anuos reikia pist kasdiena
Kia sportage gti, hyuyndai y30 turbo gtxr nu ir pan
Ubaggsa, kazkaip isivaizduoju Volvoj 740 Idomiausia, kad RMas pabaigtu minti, pradeta temoj apie Audi 200
Sixeri, beje, vienas zmogus cia nesenai su dideliu pasididziavimu pasakojo man kaip atkelineja Renault 19 kabra. Kiekvienam sakiny naudojo zodi “ekskliuzyvas”. Tai net po to susimasciau, ar sis zodis neturi daugiau reiksmiu
Sierra Būtų sleeper’is
Ai, joa, kostia priminė tiktu geltonas ford kA cabrio
Kia carnival, SSangyong Actyon, Pontiac Aztec, Fiat Multipla MkI ir pan.
Gerai da, kad ne 240 universale volvoj
Jozas, parduok savo merkury widziai, jei ds nesupuvo galutinai patvory
Pas mane instaliuota tik pirkimo funkcija. Pardavimo nėra
Ubaggs, Iki dabar vizualiai atrode, kad cia viena ir ta pati masina Del Mercurio, mane chlamo supirkeju laikai?
Audi 200 20v Daugiau pasiūlymų nebus
Volvo 240 neužmušami. O kas į tema tai M E36? Aš labiau į oldtimerius žiūrėčiau kažką įdomaus tikrai galima surast už tuos naujoviškus pinigus.
Quattre, uz tokius pinigus, manau, iseitu kauline silke Bet atvirai, kame tau jos gerumas? Traukos neprudai, nesivaldo, isvaizda - pats supranti
Nebent nuostalgija?
Edai, tvarkingas E36 M3 yra didele retenybe LT, o ir pasivazinet smagiai juo gali.
E39 m5?
Dar klausimas ką nori veikti savaitgalį ar cruizinti ramiai ar bbž ką dar galima veikti su oldtimeriais. BMW 2002, Alfa Romeo Spider senesnių metų.
Pirmi atėję į galvą.
Na, zinok del kauliskumo apie silke (zyyla) dar reiktu paieskot uz tiek gerokokai, kad ikirst zyla ledini (tik šitas ‘silkes’ pripazistu)