auto parkavimas prie prekybos centru

auto parkavimas prie prekybos centru

nekalbesiu kaip kas stato masinas prie prekybos centru , bet pastaruoju metu nervina shtai koks dalykas:
Jeigu pastatai auto graziai i skirta slota , tai daznai salia pastatytas auto atidarydamas savo duris nubrozdina man shonus.
Taip ir vakar : ateinu - ant mano dureliu matomas ilinkimas nuo kitos mashinos dureliu atidarymo , dazai nubrozdinti iki metalo. Gal cia nauja mada pacuku - is pykcio kad jo auto senesne specialiai taip daro?
Kai palaukiau savininko ir pareishkiau pretenzijas - sedo ir nuvaziavo , pasakes kad ne jis.
Kaip elgtis tokiais atvejais? Oficialiai kviesti policija , draudima ir tt.
Juk toki ilinkima suremontuoti kainuotu apie 200 pinigu , jei ne daugiau.

Uzuojauta, kadangi retai bunu prekybos centruosia, tai dar paciam tokio bairio nebuvo. bet esu mates, kaip kazkas buvo issikviete mentus, nes ir buvo nubraukta, tai nezinau, gal draudimas poto apmoka. Hrien jivo znajiet. Aisku butu buve labai lengva patikrint ar tikrai tas ilenke kur sale stovejo. Bet deje tu mentuku neiskvietei

Tai jei tas nubrozdino tau iki metalo, tai ir ant jo durelių turėjo likti tavo dažų, nepažiūrėjai? Man rodos, mentai čia nepadės. Seniau tai radikaliai spręsdavau tokias problemas, užpildavau ant įtariamos mašinos valerijonų, katės atlikdavo savo funkciją tada, nieko nereikėdavo daugiau daryt.

Nu as bent jau stengiuos neststatyt tarp senu grabu

O siaip tokiu atveju gelbsti casko draudimas

zeme brangi o vietu masinoms tai daug reikia Kietas

ne grabuose cia esme yra o zmoniu supratime Kietas

Yra ir dar viena beda prie tu centru - tai paleisti vezimeliai, kurie rieda tol, kol atsiremia i kieno nors automobili. Mano automobilio bagazine jau ne karta jais apdauzyta ir suraizyta… Liūdnas
Nezinau kaip elgtis nei vienu, nei kitu atveju. Ne
Nestatyti tarp grabu? Kol apsiperki, masinos aplink pasikeicia. Kartais uzstato ir tavaja taip, kad tenka lipti pro keleviu dureles.
Visuomet labai apmaudu buna rasti pedsakus nuo dureliu arba ireminta i tavo automobili metalini pirkiniu vezimeli… O neseniai radau ir ilenkta priekini numeri bei buferi… matyt kazkas atbuliniu vaziuodamas vaziavo tol, kol kablys neisireme. Nežinau

Čia nebūtinai seni grabai ir pacukai. Dar būna vaikai, kurie nejaučia kaip stipriai galima atverti duris. Mano dukra vienąsyk kaip vožė duris, tai visas naujo merso duris įlenkė. Bet nesvarbu kas ir kodėl taip daro, svarbu, kad prie supermarketų per mažai vietų automobiliams ir tie slotai per siauri, va kas. Na, ir aišku mūsų kultūra…

Butent, kol zmoniu mastymas nesikeis tol nieko gero nebus. Mazdaug visi galvoja- ai, ne mano masina tai galiu ir trankyt Kanda

Taip čia turbūt lietuvių mentalitetas toks. Kai pirkau aš mašina tai Vokietijoje 10 buvo atvažinėta nė vieno įlenkimo nebuvo. Užteko tris kartus nuvažiuoti iki Maximos tai iškart atsirado abiejose galinėse durelėse įlenkimaiPiktasPiktas

Vietos prie akropolio 9 val vakaro per akis. Ne tame problema.
Vaikams irgi atleistina . Bet zmogelis galejo nors atsiprashyti - to butu pakake.
O kaip parkuojasi daugelis - net juokas ima. Vieniems tai vairo pasukimas ir ivaziavimas, kitiems - susideda is 28 epizodu neskaitant lupu dazymo ir blakstienu peshiojimo (neturiu nieko priesh tai , jei netrukdo kitiems eismo dalyviams).
Galima perfrazuoti - parodyk kaip parkuojiesi ir pasakysiu kas tu esi.

Turiu ir aš tokią duobę duryse. Nuo tada kai ją pamačiau, tai statau auto, kur vietos lėktuvui yra. Netingiu paėjėti 50 m papildomai. Kas kita, kai tos vietos nėra. O vaikai ir žiopli nevairuojantys keleiviai tas dureles ir lanksto. Neturi jie tokios problemos, tai ir lapoja duris kiek gali.

Šiandien prie Norfos (Pramonės 6, Šiauliai) mačiau vieną Civiką. Matosi žmogus atvažiavo, sustojo, išjungė bėgį, neužtraukė rankinio ir nuėjo savo scviaką užrakinęs. O tas paėmė ir nuriedėjo iš pastatymo vietos Šypsena Gerai, kad nuolidis nedidelis ir niekas pro šalį nevažiavo. Ir vietos apvažiuoti pasiliko. O būtų, kaip toj civilinio draudimo reklamoje: kieme laikau ir nx man tas draudimas, kai nuo kalno moskvytukas nuvažiuoja.
O Šiaip prie PC nervuoja visokie, kurie stato invalidams skirtose vietose, ar pravažiavimo takuose. Piktas

liudna patirtis ir mano su tom aikshtelem Liūdnas kelevio puses galine arka visa nubraukta o pastebejau tik sekacia diena Piktas
kartais kai sedi automobilyje ir stebi vairuotojus ivaziuojancius i parduotuviu aikshteles tai kartais visai baisu darosi kaip chebra parkuojasi Piktas
todel paskutiniu metu ir ash netingiu paeeti bet automobili pastau nekliudomoj vietoj Nustebęs

o temos autoriui reikejo atidziau apziureti to veikejo automobili ir jei nors viena zacepke butu kad jis taip padare kvieti policija ir be jokiu shneku, nesvarbu kad jis ish ivykio vietos pasishalino turi jo auto numerius, dar neblogai butu pasigaut pora liudininku kurie jei reikes kad patvirtintu kad auto tikrai buvo toje vietoje ir viskas,nervu ir laiko kainuotu, bet manau auto butu sutvarkytas

Ech…zmones…pamatytumet jus kas paryziuj daros Šypsena Ten pastumdyt masina parkuojant arba meginant issivaduoti is dvieju masinus yra naturalus dalykas. Ta prasme…neisvaziuoji tai truputi savuoju bamperiu pastumi kita masina Šypsena

ech niekur mes nebuve nieko mes nemate. JuokiasiJuokiasi

As dar nukentejes neesu, kitu irgi neaplamdziau (tfu tfu tfu…) bet parkavimasis erzina kartais. Vakar prie maximos. Sustojau tarp 2 masinu… visi stovim lygiagraciai. Viskas ok. Griztu - salia dzipas naglai istrizai pastatytasPiktas Kaip isuko taip paliko… tarp galiniu buferiu tarpas puse sprindzio. Gerai, kad dar kitam sone ir priekyje buvo truputis vietos… pavyko isvaziuot. Dzipo vairuotojo nesuprantu… negi sunku taip sustot, kad nekliudytum kitam ir laiko negaisintum… Ar cia mastymas mano masina kruta, as labiau skubu, o tavo sena ir paprasta tai uzsikniskNekaltas

As irgi stengiuos prie prekybos centru statyt kuo toliau, nes jau visos galines dureles nudauzytos Piktas Tai dabar teko prie tokios istaigos sustoti, valdiskos, nes nebuvo kitur vietos, gristu salia baltas kibiras vw golf, o mano galiniu dureliu vidurys sviecia baltai. Dazu nenukale, bet kad ilenke , tai faktas. laukiau pusvalandi, nes jo duru krastas tai melynas- mano auto spalvos ir tame pat aukstyje, kaip baltas taskas per viduri Piktas nu nesulaukiau , dabar reiks vini veziotis. Piktas Akis uz akiPiktas