Auskaru i bibi privalumai ir trukumai?

Auskaru i bibi privalumai ir trukumai?

o tai ziurint koks bus tas auskaras…jei pvz apvalus rutuliukas ant strypelio kazkas panasaus kaip i liezuvi nemanau kad ten kazkoks braizymas gautusi Girtas

Man brolis pasakojo kaip mirties bausme Afgane atlikineja. Zhodzhiu po ivykdymo pershauna per smilkini ir kiaurai strypa perveria. Tai manau, kad auskaras toj vietoj ne mazhiau turi nei tas strypas per smegenis pervertas.

sulygino boba bibi su pirstu… ir seip…tamstyte sunkiai mintis reiskiate

O vat, zhinai, kuomi, kuomi, bet minchiu raishka tixliai nesiskundzhiu.

"Tai manau, kad auskaras toj vietoj ne mazhiau turi nei tas strypas per smegenis pervertas. " logikos sitame sakinyje 0.

Sorry, koreguoju: “Tai manau, kad auskaras *pimp…* (keiktis nenorejau) ne mazhiau turi privalumu nei strypas per smegenis pervertas.” Sheip, ash net nemaniau, kad tu rimtai shita klawsima uzhdavineji.

sadomazochizmas…nerizikuociau !!!

taip tu teisus Šypsenabutu rimtai- neuzdavineciau…verciausi i vsio…o daba kaip matai domiuosi Juokiasi

A… Sorry. Niu tada ash chia ne patarejas.

geriausia zieda uzsimaut Cha cha

cha cha, o dar dešrigalio į šikną nenori?

nea…i jus, pe.derastus, as netaikau Ne

nea…i jus, pe.derastus, as netaikau Ne

mielaus temos autoriai, maza tau auskaru abejose ausyse, degrade tu nx saudyti tokius urodus reikia pankas mat atsirado, tevyne isvalysim nuo zydu, urodu, panku, ir auskaruotu Taip Apkabinimas Žvaigždė Alus

SIulyciau viena dideli, su grandinele - raktams prisegt Gerai

Tai kai dulkinsi kokia boba, jai daugiau malonumo bus.

tai kad tos tabletikes melynos su delfinu Taip ir nuo ju man ne kiek negeriau tik vaizdas paryskeja ir mintys praskraideja Taip

tai kad tos tabletikes melynos su delfinu Taip ir nuo ju man ne kiek negeriau tik vaizdas paryskeja ir mintys praskraideja Taipprasneko amfos isgrauzti kauleliai… Flirtas

apie auskara nzn ,bet plastines chirurgijos centre i tavo drauga gali ydet gelezhies, tada merginoms daugeu malonumo teiksi Niam niam