Auskarai liezuvyje!
Jau gavau tevu sutikima vertis i liezuvi auskara.Bet siuo metu labai bijau.Jei kas esat tai patyre,tai pasidalinkit savo patirtimi su manim.Ar labai skauda?Ir siaip rasykit savo nuomones.Ar jums tai grazu?O gal net slykstu?
Na man tai is tikruju grazu, pati neisiverus, taciau man atrodo, kad jei paciam zmogui patinka tai ir aplinkiniams patinka. Man taip pat labai patinka auskarai bamboje labai noreciau prasiverti, bet tevai neleidzia
Mano draugo sesuo su savo draugu abu persivere.Labai keistai abu atrodo.Sake,kad savaite po prasidurimo,valge tik sriuba,ir liezuvis buvo istines.
As to istinimo,tai nelabai bijau,bet bijau pacio skausmo,kai veria…
Sake,kad neskaudejo,kai vere auskara
niu slyksciau nieko negali but!!!GRRR…kaip su tokiu zmogum buciuotis?Kam cia is saves daryt kazkoki metalo lauza…niu jau kas perdaug tas perdaug…o dar sitaip negrazu,nepatogu…pernyksciu zmoniu istroskimas ar kas cia?gal dar kur isivert auskara nori…? fe…
O matet cia neseniai lygtais per "BE TABU savaite",kaip tipo kalinys vienas skrandi prisikabines pakabuku(rimtai,rode rentgeno nuotraukas,kazkoki gelzgaliai kabo) Niu ka zinau,man tai ziauriai tai atrode…
O apie auskara:nesu labai priesiskai nusiteikus pries tuos,kas veriasi.Gal ir nieko atrodo,o gal ir buciuotis visai smagu…
Mano bendradarbius turi 4 skyles vienoj ausy, pora kitoj, pora antaky ir po lupa
"Dar labai noriu i liezuvi", sake
O i nosi daugiau nebeveria - bo nemallonu
Shetonaz
Aaaaa, ir bendradarbe turi - toki zydra karoliuka burnoj. Idomiai vartosi, kai kalba
Nepatynka man
tie auskarai liežuvyje
, nors tu ką …
Žvilgsnį prirakiną ?
Girdėjau, oralinio metu baisiai jau smagus pojūtis, jei pas atliekantįjį jis įvertas liežuvyje… Gaila - taip tik girdėjau
Patirt neteko
O jis vartosi tik kai kalba ar ir kitais gyvenimo atvejais?
liezuvyje auskarai tikrai man negrazu Nors jei kam tai patinka tai tegul veriasi
as pati niekda nesiverciau
bamboje visai grazu
gal kada ir isiversiu…
…atkreipia demesi, kartais net "pritraukia", taciau nemanau kad butinas tau tas auskariukas liezuvyje, nes visu pirma pati del jo netvirtai jautiesi…siaip, kol priprasi dar prie to dalykelio - visalaik lyg ant viniu…
Bet, kaip ten bebutu,linkiu sekmes!
Nx reikia… Nedaryk to… Trukdys kai kurioje veikloje!
as veriausi i liezuvi auskara vasara… 2 menesius pasidziaugiau ir issiemiau… nes girtas su tuo auskaru viena karta nusiskeliau danti…dabar ketinu ne uz ilgo vel vertis…tik kazkur puse cm giliau, tam, kad paciam patogiau butu ir ne taip i dantis baladotusi.
dabar apie pacia procedura:
as veriausi paradizes salone , cia vilniui zinoma [;
kainavo viskas 95… skaudet… neskaudejo… i lupa skaudziau… zinoma, uzsaldo liezuvi, po iverimo laukia sioks toks isbandymas [; dave man staparika su specialiu dezinfekavimo skysciu, reiko skalaut liezuvi. (jei versies paradziei, ten tau viska paaiskins)
patarimas:
nesiverk pas kokius pankus ar dar kurnors neaiskioje vietoje…
nes!
as kai veriausi paradizei…man vos surado taska, kuriame galima verti, pas 50% zmoniu, per liezuvio centra eina gysla, kuria pazeidus verimo metu, gali but ne kas…
pvz:
gali netekti liezuvio jutrumo, skonio, ilgai ir sunkiai gija, lengvai pazeidziama… ta prasme, kurnors uzkabinsi labiau ir iskart pasipils tau burnoj kraujai…
kaip ieskoma vena? [;
paprasai…ima toki maza prozektoriuka ir svytineja liezuviuka [;
p.s.
kai ziurejau nomedos laida… ten kai vere panai i liezuvi… neva meistras…jis tokios proceduros su prozektoriuku nedare…vere na ura…
jis ne profas…(kaip ten apie ji buvo kalbama) eilinis svamokslis…
jei ka tai ir as galiu tau i liezuvi ivert auskara [[[;
beja, jis netrukdo, o kaip tik labai padeda… man paciam auskaras netrukde, taciau partnerei (pasak jos) sukeldavo dideli pasitenkinima [;
Nu,tu man jau atleisk bet esi senu paziuru.Butent del tokiu paziuru kaip tavo,apie auskara nesakau savo seneliams.O del buciavimosi,tai mazai apsisvietus esi,nes auskaras atrodo labai egzotiskai…
Lietuvaites yra labai grazios ir ner cia ko jom saves zaloti. Ka Dievas dave, ta ir turekite.( asmenine nuomone).