Ausinimo skystis
Xebra, labai skubiej reik info del ausinimo skyscio. Kazkada buvo uzvesta tema, bet taip ir nebuvo prieita isvados, kurie ausinimo skysciai yra fuflos, o kurie tinkami gerai ir ilgai automobilio exploatacijai. Man nori ikishti kazhkoki tai "Zero" ar kazhka panasiai. Ar verta ji piltis??? Pleaz, patarkit kuo greicew, bo turiu dar siandi suspet i autoservizaaaa… Visiems su patarimais daug
Pirma karta apie toki girdžiu.Geriau pats nuvaryk i rimtesne parduotuve ir nusipirk koki nors žinomesni.Jei variklis aliumininis, tai tosola geriau nepilk.Tiesa,kokio pagrindo tas zero? Ar etilenglikolio ar propilenglikolio?
Man supyle geltona BP ish bachkos,mokejau 12lt uzh litra.Laiko iki -80 laipsniu,tai skiedzhiant per puse iki -40 drasiai.
uzsuk i koki statoila jei bijai koki sh. nusipirkt… o jei senas grabas tai kox skirtumas… tik baltarusisko nepirk ir viskas ciki
Uzsukus i statoil pasiulo ir visokio shu.do, tokio kurio niekas neperka ir parduoda nieko neismanantiems. Auto - ne itin senas ir tikrai ne grabas.
Yra dvi auto, kurioms bus keiciami ausinimo skysciai: Mazda Xedos 2.0 V6 ir Audi Coupe 2.8 V6. del Xedos, nezinau kokio lydinio variklis (draugelio), audes - aliuminis. O ka reiskia "Ar etilenglikolio ar propilenglikolio", paaiskink, apsviesk. O kokio man reik? O koks ausinimo skystis yra "zinomesnis"? Nes apie ta "Zero" ir as pats nieko negirdejes
Kaip tik siandien nusipirkau antifrizo. Bet ką norėjau pasakyti, sužinojau vieną naujieną (bent jau man). Taigi, pasirodo antifrizas, kuris turi oranžinę spalvą neseniai dar buvo dažomas žaliai, tačiau su kitais žaliais jo maišyti negalima! Taigi, jei nežinai kas įpilta, geriau jau keisti visą turinį, o ne papildyti. Bent jau taip man isaiskino.
wow…glazi aplinka
labuka )~
hmm labas
grazi foto ir taskas .
adagio,…deja jai nepavyko
Čia sexy poza kažkokia norėta parodyt
Miskas…
labai simpatishka
kokia rawdona
Man ana foto fainesne buvo
idomi foto