Aukstaitija 2009
Buvot? matet ka gero??? Blyn Svedas kaip praejo 3/4 dopa tai eina n*… Bet gaila bendroj liko tik trecias
Justai, aš buvau. Net iš Vln grūdausi kad ralį pamatyt. Bet nieko labai jau įspūdingo nepamačiau. Patiko tik kai naktį važiavo. Stovėjau čiut toliau už Salako, ant posūkio 90 laipsnių, tai taip tamsu buvo, ir tik iš tolo tie žibintai kai duos. Visagine buvau slalomo žiūrėt, bet ten irgi nieko doro.
Mega, siaip ir as nieko gero nemaciau, isskirus Sveda…
Bet labai nustebau kad Lipeikus 1 bendroje įskaitoje. Bo, kiek mačiau jį ant posukių važiuojant, tai kai vežlys, nieko įdomaus.
Matai, visus iki paskutinio dopus laimejo Svedas, bet paskutiniam dope t.y. 9 dope lipeikis atvare per 11min o svedas per 12:35 matomai buvo kazkur islekes is trasos arba turejo kazkokiu bedu su automobiliu… Nes dar 8 dope svedas buvo pirmas ir turejo 58 sekundziu persvara… Viska leme kazkokia jo klaida kur jis uztruko labai daug :// p.s. katik paskaicaiu 4rally.eu jog svedas vienam is posukiu, slisdamas galu trenkesi i medi
ir ten prarado daug laiko… va cia ir yra ta didele klaida
Plius juokas eme man is Girdos, stovejo pyktas ir apsiputojas 3/4 dope, matai mes jam vaizda uzstojam i trasa, tai ten rekavo jis
Ir sitas plakatas:lh5.ggpht.com/_qbdjtIR1x8g/So_Mfk3rn_I/AAAAAAAAFQs/KNgSLGl5qMY/ s640/DSCF4464.JPGKur xebra stovi su nuogais
tai jo darbas
su savo WRC nesugeba padet, A8 ir N4 klasiu…
Eina sau… Plakatas tai unreal.
Ech… Dievinu žiūrėti kai skraido rally automobiliai.
Vsio, keičiu specialybę, busiu ralistė.
Busiu pirmoji mergina kuri pateks į WRC.
Heh laukiam laukiam
mane tada pavezinsi su savo wrc automobiliu?
Žinoma. Jis bus maždaug toks: racingtechnology.be/Images/Subaru%2520Impreza%2520WRC.jpg Psio, parduodu sav Reno, perku Subaru.
svedas paskutiniam dope su keleivio sonu dejo i medi ko pasekoje ratas kreivai stovejo ismuse stikla ir kiek zinau pamete kamera . is kauno trenkiaus net ziuret rali, ko pasekoje susukta 650km
. gryzau namo tik 7.30, nes iki galo buvau. o siaip tai keista del lipeikio pergales… su savo protestais uzknisa amzinai
O tai kodėl jį taip nemėgti pradėjo?
ai idomus jis zmogus, girda ir savotikas… pastoviai dviese pesas… as isvis kai uz sveda dabar, tai man taip gaila :// per winter rally isvis man pries akis i medi kale jis… ir dabar vel kazkur… Mega o subariaks tas tai mm
Man irgi kažkaip Švedas labiau patinka. Gražus toks.
Bei šiaip Lipeikis jau tampa Pop’sinis toks lenktynininkas, kaip Šumaheris forulėj 1.