Aukstaitija 2009

Aukstaitija 2009

Buvot? matet ka gero??? Blyn Svedas kaip praejo 3/4 dopa tai eina n*… Bet gaila bendroj liko tik trecias :confused:

Keli kadrai:picasaweb.google.com/mgd.boom/AukstaitijosRalis2009# Nekaltas

Justai, aš buvau. Net iš Vln grūdausi kad ralį pamatyt. Bet nieko labai jau įspūdingo nepamačiau. Patiko tik kai naktį važiavo. Stovėjau čiut toliau už Salako, ant posūkio 90 laipsnių, tai taip tamsu buvo, ir tik iš tolo tie žibintai kai duos. Valio Visagine buvau slalomo žiūrėt, bet ten irgi nieko doro.

Mega, siaip ir as nieko gero nemaciau, isskirus Sveda…

Bet labai nustebau kad Lipeikus 1 bendroje įskaitoje. Bo, kiek mačiau jį ant posukių važiuojant, tai kai vežlys, nieko įdomaus. Nekaltas

Matai, visus iki paskutinio dopus laimejo Svedas, bet paskutiniam dope t.y. 9 dope lipeikis atvare per 11min o svedas per 12:35 matomai buvo kazkur islekes is trasos arba turejo kazkokiu bedu su automobiliu… Nes dar 8 dope svedas buvo pirmas ir turejo 58 sekundziu persvara… Viska leme kazkokia jo klaida kur jis uztruko labai daug Nekaltas :// p.s. katik paskaicaiu 4rally.eu jog svedas vienam is posukiu, slisdamas galu trenkesi i medi :confused: ir ten prarado daug laiko… va cia ir yra ta didele klaida

Plius juokas eme man is Girdos, stovejo pyktas ir apsiputojas 3/4 dope, matai mes jam vaizda uzstojam i trasa, tai ten rekavo jis Juokiasi Juokiasi Ir sitas plakatas:lh5.ggpht.com/_qbdjtIR1x8g/So_Mfk3rn_I/AAAAAAAAFQs/KNgSLGl5qMY/ s640/DSCF4464.JPGKur xebra stovi su nuogais Ignoruoju tai jo darbas Cha cha su savo WRC nesugeba padet, A8 ir N4 klasiu… Cha cha

Eina sau… Plakatas tai unreal. Juokiasi Juokiasi Ech… Dievinu žiūrėti kai skraido rally automobiliai. Apkabinimas Vsio, keičiu specialybę, busiu ralistė. Kietas Busiu pirmoji mergina kuri pateks į WRC. Apkabinimas

Heh Liežuvis laukiam laukiam Cha cha mane tada pavezinsi su savo wrc automobiliu? Cha cha Girtas

Žinoma. Kietas Jis bus maždaug toks: racingtechnology.be/Images/Subaru%2520Impreza%2520WRC.jpg Psio, parduodu sav Reno, perku Subaru. Niam niam

svedas paskutiniam dope su keleivio sonu dejo i medi ko pasekoje ratas kreivai stovejo ismuse stikla ir kiek zinau pamete kamera Cha cha. is kauno trenkiaus net ziuret rali, ko pasekoje susukta 650km Cha cha. gryzau namo tik 7.30, nes iki galo buvau. o siaip tai keista del lipeikio pergales… su savo protestais uzknisa amzinai

O tai kodėl jį taip nemėgti pradėjo? Nekaltas

ai idomus jis zmogus, girda ir savotikas… pastoviai dviese pesas… as isvis kai uz sveda dabar, tai man taip gaila :// per winter rally isvis man pries akis i medi kale jis… ir dabar vel kazkur… Mega o subariaks tas tai mm Girtas Girtas Girtas

GirtasMan irgi kažkaip Švedas labiau patinka. Gražus toks. Juokiasi Bei šiaip Lipeikis jau tampa Pop’sinis toks lenktynininkas, kaip Šumaheris forulėj 1. Juokiasi