Auka
-ble,kaip aš pavargstu ,keliuosi šešta valandą ryto ,nuprausiu vaikus ir
,aprengiu,darau pusryčius
,sutepu vaikams ir
sumuštinių.Sukišu vaikus ir
į troleibusą,o pati bėgte į darbą
viršininkas brudas visą dieną “joja” ant galvos .Atėjus 17val. kaip akis išdegus
lekiu namo ruošti vakarienės
pakeliui užsuku į MAXIMA ,poto su dviem pilnais maišais,vos kojas vilkdama parslenku namo.Tarkuoju barščius ir ruošiu pamokas vaikams,nes jie debilai visiški, į tėvą
Skambutis,atidarau duris ,o tenai jis
,numaunu jam batus ,nes per pilvą nixuja nesusiriečia
atnešu tapkes ir pasodinu į fotelį pailsėti
pavargsta jis labai, bibliotekoj dirba
.Paruošus pamokas ,pamaitinu vaikus ir
ir kol visi žiūri TV bėgu skalbti kojinių ir lyginti
marškinių.Paskui nupraususi ir paguldžiusi vaikus iš paskutiniūjų padarau
minjetą ir jei reikia sulakstau į parduotuvę
mylimajam atsigaut.Ir taip kiekvieną dieną
Ar jūs
aukojatės dėl savo šeimos?
tai ka is tu 2 maximos maisu nelieka nieko kad po mineto leki dar? ar varai sperma priduot?
matai, kad vyras per pilva nesusilenkia, tai is tu 2 maximos maisu nekas belieka… vargse tu musmire, susirask meiluzi…
mazai sexo vyrui,pilvatryni dazniau daryt reikia,pozu ivairesniu.ir nebus to pilvo.
slikstu net skaityt zemo lygio tema…
nenoriu seimyninio gyvenimo
man gerai ir vienai…
va - je - zau mesk tu juos visus greiciau, bo tai pati neilgai trukus kojas uzversi
nu graziai paporinta ne, tiek as niekad nesiaukojau ir net neketinu…niekas neivertins
bet buvo laikai, kai mano mama del musu su broliu gerokai pleshesi
tai gerai, kad pilvotasis tete jau buvo mus palikes nes minjetai pries miega ja butu tikrai pribaige
va - je - zau mesk tu juos visus greiciau, bo tai pati neilgai trukus kojas uzversi
ni stiliu uzuodziu
Tiek pat, kiek ir seima aukojas del manes
žiauru…
Musmirė mano žmona,blia ,nes kažkada aš rašiau: …kai grįžtu iš alubario,ji nuauna man kerzus,nes pilvas neleidžia man susilenkt, ir paduoda tapkes… …meiliai prisiglaudžia,ir paklausia ar nepavargau…teisinasi, kad vakarienė ti iš 5 patiekalų-atlaidžiai suburbu-duok čia,ir pakasau paausį-ji sumurkia…palydi iki fotelio,apkamšo kojas pledu,įjungia lempinį televizorių"Raduga",atneša atšaldytą litrinį alaus bokalą,atraportuoja,kad vakrienę patieks į salioną lygiai po 7,5min.-ji gerai žino,per kiek aš ištuštinu bokalą… …sučiulba-mielasis,jei reiks perjungt kanalą nesikelk-pakviesk mane…ji yra universalus distancinis valdymo pultas ką nors įjungt,paduot,atnešt…man patogu,nes moderniai technikai neuždirbu-uždirbu tik išgėrimui,pigioms kekšėms ir cigaretėms… …valgau,o ji tuo metu rankomis plauna mano smirdinčias kojines ir apatinius…pavalgęs garsiai nusiriaugėju ir nusiperdžiu- -ji įvertina mano komplimentą ir viltingai nusiveda į miegamąjį- -nurengia,pagroja fleita ir užsilipa ant viršaus…po 2,5 min. viskas baigta-ji bent jau suvaidina orgazmą,nors man ir nerūpi- -scenarijus visuomet toks pats…pridega man cigaretę ir masažuoja nuo alaus ir sekso maratono pavargusį mano riebų kūną… …prieš užknarkdamas išgirstu-mielasis,nepyk kad dar negulsiu, noriu išlygint tau rūbus,o pinigų paliksiu prie veidrodžio… …BE TO JI VISADA PASITEMPUS,PASIPUOŠUS,KVEPIANTI IR NEĮKYRI… KAIP JAI TAI PAVYKSTAKODĖL JI MANE MYLI-NIEKAIP NEĮTSIKERTU… P>S>būdamas ypač geros nuotaikos,aš ją dar ir primušu…
geros nuotaikos…
Tiksliai ble
Eik tu nax… (Ni),skirsimės dabar ble
Jis mano
Su tuo brudu nei dienos nebegyvensiu
užteks čia man aukotis,kai jis viešai tuom giriasi
Aš taip ir sakau, kad visos bobos iš prigimties mazochistės