auglys galvoje...

auglys galvoje…Liūdnas

Nepergyvenk, ishtvers

Žliumbia neseniai suzinojau,kad mano mamai auglys galvoje…zeuru…laukia sunki operacija…iki isprotejimo liudna,kad ji gali ir neistverti jos…ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

Uzjaučiu tave…Tikekis geriausio TaipTaip

kaip tu gali sakyti taip? nejaugi tu nesijaudintum, jeigu tavo motinai ar tėčiui kas nors panašaus būtų ??? ApakęsApakęs

Gėlė

Svarbiausia - ją palaikyti, o ne Žliumbia Mano mamai irgi išoperavo, ne galvoje, bet visvien… Ir dabar dar būna dienų, kai skambina verkdama ir ieško paguodos, nes labai skauda… Bet svarbiausia, kad visi ją palaikėm, kai buvo sunkiausia. Neverkėm, o atvirkščiai, stengėmės būti linksmi, nes tai labai svarbu ir pačiam organizmui - kuo daugiau teigiamų emocijų ir pasitikėjimo aplinka. Laikykis ir perduok mamai linkėjimų Gėlė

Nepergyvenk labai,greiciausiai viskas bus gerai ir tavo mama pasveiksTaipLinkiu stiprybes ir viso ko geriausio

Mn buvo nemazai sunkiu galvos traumu todel man irgi daug sansu kad atsiras augliai…Nustebęs

mano mamai irgi taip buvo tik tada as labai maza buvau,tai ne viska atsimenu,daktarai sake kad auglys,o kai pradejo operuot pamate kad kresulys ir viskas baigesi gerai,nors is pradziu sake kad ji gali neistvert operacijos,o nuo sumusimu tai ne augliai atsiranda o kresuliai,viskas bus gerai tik reikia tuo tiketi ir labai noretiGėlėGėlėGėlė

JAudinchiaus, bet vistiek tikechiau, kad bus taip kaip yra geriausia. Ash jau ishmokau pamoka ir zhinau, kad tai ko bijai labiausiai dazhniausiai ir atsitinkaLiūdnas

Liudna…
Na nzn kaip jausciausi tavo vietoj, turbut labai panasiai.
Laikykis viskas turetu but geraiTaipTaipTaip

Labai uzjauciu Gėlė Bet tu turi likti stipri ir ja palaikyti Nustebęs

viskas bus geraiTaip,nesijaudink

vargshiuke…turbut sunku kai mama kenchia Liūdnas bet tai nebuk pesimiste ir viskas bus gerai… Taip

Uzuojauta.
Tikesimes, viskas bus gerai…

Geros emocijos ir tikejimas,kad viskas bus tik gerai-labai stipri jega.Tai mes visi bangieciai sujungsim savo teigiamas mintis,savo tikejima ir tavo mamytei viskas tikrai tikrai bus gerai…MirktLaikykis,mes tave laikomMirkt

Zinau,kad dabar tau sunku.Kartais likimas mums skiria isbandyma,kai jam dar esame nepasirenge.Sverbiausia laikykis nes reikes tavo pagalbos mamytei Taip ir jai sunku…tikrai…Taip

Jo…L.gerai zinau, kaip jautiesi…Patyriau TA jausma…Tik mano mama ir neisgyveno…Nuosirdziai linkiu tau stiprybes, o tavo mamai-tikejimo…

uzjauciu…
pries 3 savaites puskes mamai isoperavo augli galvoje. dabar visai gerai jauciasi…
tavo mama ir pasveix Taip