auglys galvoje…
Nepergyvenk, ishtvers
neseniai suzinojau,kad mano mamai auglys galvoje…zeuru…laukia sunki operacija…iki isprotejimo liudna,kad ji gali ir neistverti jos…
Uzjaučiu tave…Tikekis geriausio
kaip tu gali sakyti taip? nejaugi tu nesijaudintum, jeigu tavo motinai ar tėčiui kas nors panašaus būtų
Svarbiausia - ją palaikyti, o ne Mano mamai irgi išoperavo, ne galvoje, bet visvien… Ir dabar dar būna dienų, kai skambina verkdama ir ieško paguodos, nes labai skauda… Bet svarbiausia, kad visi ją palaikėm, kai buvo sunkiausia. Neverkėm, o atvirkščiai, stengėmės būti linksmi, nes tai labai svarbu ir pačiam organizmui - kuo daugiau teigiamų emocijų ir pasitikėjimo aplinka. Laikykis ir perduok mamai linkėjimų
Nepergyvenk labai,greiciausiai viskas bus gerai ir tavo mama pasveiksLinkiu stiprybes ir viso ko geriausio
Mn buvo nemazai sunkiu galvos traumu todel man irgi daug sansu kad atsiras augliai…
mano mamai irgi taip buvo tik tada as labai maza buvau,tai ne viska atsimenu,daktarai sake kad auglys,o kai pradejo operuot pamate kad kresulys ir viskas baigesi gerai,nors is pradziu sake kad ji gali neistvert operacijos,o nuo sumusimu tai ne augliai atsiranda o kresuliai,viskas bus gerai tik reikia tuo tiketi ir labai noreti
JAudinchiaus, bet vistiek tikechiau, kad bus taip kaip yra geriausia. Ash jau ishmokau pamoka ir zhinau, kad tai ko bijai labiausiai dazhniausiai ir atsitinka
Liudna…
Na nzn kaip jausciausi tavo vietoj, turbut labai panasiai.
Laikykis viskas turetu but gerai
Labai uzjauciu Bet tu turi likti stipri ir ja palaikyti
viskas bus gerai,nesijaudink
vargshiuke…turbut sunku kai mama kenchia bet tai nebuk pesimiste ir viskas bus gerai…
Uzuojauta.
Tikesimes, viskas bus gerai…
Geros emocijos ir tikejimas,kad viskas bus tik gerai-labai stipri jega.Tai mes visi bangieciai sujungsim savo teigiamas mintis,savo tikejima ir tavo mamytei viskas tikrai tikrai bus gerai…Laikykis,mes tave laikom
Eglute_kns rašė:
neseniai suzinojau,kad mano mamai auglys galvoje…zeuru…laukia sunki operacija…iki isprotejimo liudna,kad ji gali ir neistverti jos…
Zinau,kad dabar tau sunku.Kartais likimas mums skiria isbandyma,kai jam dar esame nepasirenge.Sverbiausia laikykis nes reikes tavo pagalbos mamytei ir jai sunku…tikrai…
Jo…L.gerai zinau, kaip jautiesi…Patyriau TA jausma…Tik mano mama ir neisgyveno…Nuosirdziai linkiu tau stiprybes, o tavo mamai-tikejimo…
Eglute_kns rašė:
uzjauciu…
pries 3 savaites puskes mamai isoperavo augli galvoje. dabar visai gerai jauciasi…
tavo mama ir pasveix