audi200 VS peugeot605 3,0
zadu stoti prie linijos su pezu605 trilitriniu.pas mane 200quatro,190ag ka manot ar apsimoka,ar neprakisiu,zinoma is doleriu nes vienas bicelis yra uzsitikrines kad mane padarys su savo 3,0 pezu.
as manau doleriukai tavo
jei anas driveris nekoks ir prasuks ratus $ tawo bet jei neprasuks
pasinervuot teks
Siaip esu mates drage kaip pizas 200-tine padare. Kox pizo motoras jei 24 vintyliu tai audinei galas. Jei paprastas tai???
nu teuretum det ta pyziu visgi turbo sukimo monentas geras…
nieko jie ten labai nerauna tie 24 vyntiliu o pas turbo ne tik ag bet ir Nm geras plius dar quatro…
As manau, rejkejo pasidomet, ka po dangciu susikises tavo konkurentas… Kitaip bus audi 200, 190 a.g. ir asilas uz vairo
tai kad pas mane viena beda nuo 6500stuku apsisukimo atjungia viska gal tai ribotuvas
Begunokas nutraukia degima prie 6500. Dar pabandyk biski slėgi turbinos kilstelet,
Paziurejua kiekvieno laikus iki 100 km/h ir neprikalusomai nuo voztuvu skaiciaus pezui turetu buti batai nebent apsireikstu konkurentui tavo mergele marija malones pilnoji ir uzturbintu pezo varikli ir dar nosa idetu… bet taip kiek zinau neturetu buti…
Cia daug nuo masinos priklauso , viena 200-tine eina kaip iš***ta, o ziurek kita
Nu as grynai 200’ines su 190ag neradau bet pamates kad ta peza aplenktu ir 200’ine su 179ag tai teoriskai turetu aplenkti ir su 190ag
tik nepamirshk kad quattro 0-100km/h isibegi lechiau negu tas pas su FWD kalbu apie Audi + sausas asfaltas
jej ka siulik ant zhvyro arba laukit zhiemos - ant ezheriuko kokio uzhshalusio
stojau syki su 3l pezu o mano B4 2,6 quatro tai beveik vienodai skirtumas tik 4 arkliukai buvo ir tai jis padejo mane vien tik del to kad pas ji ilgesni begei buvo…
turbo manau nelabai nes ant starto afigenai rauna
o tai kaip ta slegi padidint,gal kur turbynos gale varstas yra,jei tas varstas tai ji atsukti,ar prisukti matai apie turbinas nieko neismanau,jei nesunku paaiskink kaip tai padaryti
Tie senieji PSA 3l varikliai su 24 vintiliais tikrai smagiai rauna. Jeigu paprastas 12v motoras tai tada aisku viskas. O i oficialius laikus 0-100 net neziurek, nes jie gryba totalu pjauna.
Cia reikia , kad pakeltu slėgį kas ismano ta reikala , nes jei per daug irgi kujovatai. O slėgi galima pakelt , nezinau kaip pas tave reguliuojas yra svirtele ja galima palankstyt tik reikia turėt manometra. arba ant reg. vamzdelio statyt ventyliu- reguliujama pasidaryt .
iki 100 km/h OOOO tiek quattro tiek FWD begejas per ta pati laika (quattro dezes kitos perdavimu skaicius nei FWD)- va po to jau FWD lenkia