Audi CVT
Prasivazinejau su A4 2.0t su cvt deze, pats nezinojau, kad su tokia nupirkau, kol netycia ant mechanines perjungias i 7 ijungiau, pameginau dar ziuriu ir i 8 jungia siaip net nesupratau iki tol, kai dugnais grezi vistiek pavaras meto kaip normalus automatas, o pvz subaru va kaip varo:youtube.com/watch?v=sZNHBtVAAMgpaspaudi dugna apsukas laiko ir vsio varai kol nebaisu
apsukos patiko ir pats vaziavimas audi, cia pliusas ar minusas tokia deze?
Japoniskoj minusas vokiskoj pliusas
sklandziau vaziuoja, variklis visalaik reikiamam diapozone sukas, mazai vietos pati deze uzima, bet resursas mazesnis uz paprasta AT… bet man vien del baubimo kaip siurblio nepatinka, jauties kaip keleivis masinoj, uzsisuka variklis iki belenkiek ir varo be sustojimo
Resuras mazesnis,tai kas 50kkm reikes remontuot?
Pas audine butent to ir nera, ji uzsisuka, bet vistiek daro imitacija, kad saudo pavaras, nors realiai galetu laikyti apsukas lygiai resursas kaip ir neidomu, nes atlaike kol as ja bandziau ir sekmingai vokieciams issiusta, tik siaip idomu pasidare paciam ar cia gerai ta deze tokia, nes pirma tokia buvo.
Ant 2.0tdi tokios, darbas man jos nesuprantamas. Jei ramiai vaziuoji viskas ok, bet jei staigiau kur tai Gal trukumas galios.
honda kai tik pradejo montuot, tai dafiga ju saibom ejo garantiniu laikotarpiu. dabar jau kai i masiskai deda, tai pakilo patikimumas. ta pavaru imitacija specialiai daro, kad nebutu pojucio kad su vienu begiu vazineji aertas, pavazinet gal ilgiau reikejo, butu prisitaikius. as tevu toyota kai paimu, tai man ji ir nesuprantamai veikia, kai gazuoji… todel dazniausiai ‘sport’ rezimo imitacija naudoju
sukurta kad sugestu
vyriausias kelintu metu cia audiuxa?
2012