Audi A4 kaput!


Audi A4 kaput!

Sudege bevaziuojant prietaisu skydelio plokste.Ar yra vilciu kur nors gauti skydelio schemute ir plokstes brezinuka,kad atstatyti takelius?Gal kas turit manuala su elektros skydelio schema ar panasiai. Masina Audi A4 2,5 TDI , automatas.

Nesuprantu kam ta schema ? Takelių trasos ir taip puikiai matosi, imi laidukus ir sujungi. Beje jei jau taip susvilo tai pirmiausia reikia ieškoti priežasčių, o ne pulti taisyti pasekmes.

Kam ta schema? Nekaltas Matai, yra vietu, kur nesimato takeliu sujungimai ir prijungimai prie elementu.Ten sudege ir kiti takeliai dar.Nesinoretu neteisingai sujungti. Pabandymui buvo ideta kitos masinos plokste-viskas buvo OK.Priezastis ploksteje buvo IMHO (kontaktas, dregme ir tt)

Na neteko dar regėt dashboard’o schemų. Jei ten tikrai taip rimta tai ar ne geriau kitas skydelis iš šroto ? Juolab, kad galėsi bandyt parduot atskirus dashboard’o prietaisus (spidometrą, įvairius matuoklius)

Tai suvedziok laideliais pasiziurejes i ta kitos masinos veikiancia plokste ir viskas.

Schemų tai nerasi. Kas vienitelis ir naudingas dalykas yra - tai fyškės/ių kojų reikšmės. Tačiau mažai info pateikta. Metai, gamintojas?

kaip tai schemu nerasi? yra tokia programa autodata, ir siuo momentu kaip tik ir paziurejau yra tokia schemute: fascia and instrument panel. bandziau koki pusvalandi pagamint pdf, ale nelabai gavosi, taip kad Jurai turbut teks programa is kur nors gauti…

Liga čia kažkokia šių skydelių. Teko taisyt Audi A4 praktiškai identišką gedimą. Tik tada nebuvo taip žiauriai, tai laideliai išsprendė bėdą. Nekaltas