aubi

aubi

ir pas mane yra aubi nuotrauku Mirkt kiek atsimenu gerai jos lekia Šypsena idomu butu suzinot kiek jos turi kumeliu

baleiku kruva Blogai

Valio

*bliamba* aš nesuprantu ko čia taip visi prieš tas audi nusistanę ? kad man db nepatinka porsche nes jos visos kaip viena, tai aš turiu ant jų db turiu stūmt visą šu.dą ? Nekaltas Piktas

nu bet lys by kaip uzbombint niekur kitur neinvestavus kaipo kebulas irgi laikai jau baiges ir nelabai idomu kam tie interkUUleriai isikise Ne

baisiai atrodo ir tiek…

Sitos daro pšŠŠŠ?

ubagss - kaikurie darosi masinas kad vaziuot, o ne sackintis Mirkt

ane, o as galvojau, kad sukisa visas babkes i matara, o kad min tiek pat reik visam kitam ir laiko 2x tiek, tai vat ir gaunas Mirkt Dar kiti, nerodysim pirstais fotkej, nusiperka kito kurinius ir pacukus linksmina ties vlnium Cha cha

nu tai jei zmogus ta masina ruosias drost tai kam jam su tuo kebulu sackintis ir litus kist? tam kad autoklaunu forume imetus fotka gaut respekto tasku? Nekaltas

buk zmogas, nenusnekek Labas Ant AB fotogalerijos papuola labai mazai fotkiu is to gyvenimo Mirkt O grabai su uzbombintais matarais jau nebe lyygis…

lygi tu lygi… Juokiasi gerai, toliau destyk autoklunu vaikuciams alpie lygius Gerai

lygiai taip pat galiu ‘padestyt’ tau prie situ visu audziu gyvai Labas

ubags, turbut kalbi apie tyntuko ex standarta? Cha cha

tai kas yra lygis?

prie ko cia tyntukas? Tyntukas kaip ir draugs yr Taip