atveze savaitgaliui
spalva ir kontplektacija 100% tokia pati kaip kad pas mane bus mineral grey + m sport plus valina gerai
zjbs
visi mineral grey spalva pavydi
Cia foto ar tikrai troike gerokai priplota prie žemės, lyginant su f30?
Vaziuoja turbut puikiai, kaip ir visi 3er, bet isvaizda sio naujo gaminio… Toyota.
Troike turbut ir naujesnis modelis? Del spalvos tai…skonio reikals Del isvaizdos - man troike is galo i audi panasi
Santimai, butent kuri toyota?
dr, Lexus IS
Be pavydo scenų tik
Wori, jo, troike g20 vizualiai ziurint, jei lyginti su 2018 metu 5 series: Troike nesmarkiai trumpesne (ratu bazes 2851mm vs 2975mm - skirtumas - 17 cm., ilgiai irgi 4709 vs 4936 mm). troikej mazesne/trumpesne panele (“paneles palanges” dydis, tarp stiklo ir paneles krasto). Troike zemesne. Troikes M sport + eina su juodom grotom, kai pas bnv tam paciam packe - chromas. Juodos atrodo gal kiek sportiskiau - bet cia jau skonio reikalas. ratai: ant troikes geriau matosi melynos kalades ir M zenkliukas bet pas 5-tuka spalva tamsiai pilka, o pas 3 - juoda. kai kaladu dulkem apsines bbz kaip atrodys. ir pas troike labiau sviecia diskai. Kolega kur su 5 series sake: “bl, butu sita spalva galima buvus mano 5-ukui, buciau sita ir emes”
is tiek kiek vaziavau, tai nu labai smarkiai jauciasi kad vietos masinoj maziau - bet cia lyginu su 4 kambariu buto didzio salionu mondeikoj. ai ir jo - kai spaudi belenkaip dugnais, viduj garsas, atrodo kad riaumotu kaip v6. - isorej - kaip eilinio 2.0
bet bent jau abi dusles gale - tikros
nu trumpai tariant - kaip nors priprasiu
toj parodysiu kaip svediskas ToiToi po Dr002 tauku atsigavo
Gražus auto, spalva.
biski didesnes/geresnes kokybes foto (nes bl banga vis dar likus 2005 metuose…)imgur.com/Fz1GJWRimgur.com/hREKvvvimgur.com/n7oH4N9imgur.com/tTD7cWcimgur.com/lwV79Psimgur.com/MKjPWul
4K rezoliucijos neturi?
turiu. bet apseisi. nenusipelnej gyventi geriau
as sia savaite realiai aBziurejau.del kitu stengiuos. svarbus ivykis visgi bangos gyvenime
nu tai tikrai taip.
Grazi troikute,gaila netempiu dar ant nauju nepribezdetu auto