atspdrstinimo filmukys

atspdrstinimo filmukys

youtube.com/watch?v=QV-0Q-Pujvona, jau primirsau sita, tad galima ir parodyt… arti 70d.val, max programa, ant virsaus ‘keramika’, islaizytas mataro skyrius, dusles galai is surudyjusiu i…, priesrukiniu restauracija, raudonu juosteliu klijavimas ant kebulo, ratu, rudziu gaudymai, nu ir pan… kazkokia gausiai nesekminga auto tiek susitarimais i eile, tiek pas mane stovint visokiu nesamoniu trukdymai, kas gausiai pliusavo dienas, nu ir finale savininkas pkj nkj nei anam rupejo kas, nei ka Ufff Cha cha (siaip, manau, jau daba ans pamate normaliai kas ir kiek su tuo guoliu atlikta) zodziu… o uz visa sita aprasa ir savo laiko aukojima pelnas… max 300Lt, o jei skaiciuot kiek issamiau, manau minusas Ufff Kas taip sugebetu pavaryt? Paplepėkim Valio Siais metais pati ‘sekmingiausia’ masina man Cha cha na, bet… gi reik zmogams gera daryt Apkabinimas Girtasp.s max programos sezono metu daugiau Špyga Ignoruoju Cha cha

pfff…300g vafliu su zvyru,farm bulgarke,9val 3vnt Mašina ir yr 300lt+…plius dar aGcija paskelbi,sluoste superduper dovanu.is maGsimos po 1lt Cha chaps.dusles antgaliai rudyja? Nekaltas

nekoks iš tavy verslinYkas Cha cha

daug kas tam guoli rudyja… tautiska masina nuo gimimo, tevynes keliai gausiai daro savo…

atspdrstinimo filmukys ž Juokiasi Žliumbia Juokiasip.s. goly dabar i sekcija ir grozetis Cha cha

ale ir kantrybės kas gerbiamąjį Apakęsaš savo avensiaus jau mėnuo neprisiverčiu išsisiurbliuoti, tuoj bulvės pradės augti ant kilimų Blogai

beja, kas stumia ant kibiriniu spalvu, cia gan gerai matos kibiro spalvos efektas ties spalvu kaitaliojimu, persiliejimu ir svytejimu Šypsena

cu>5-10lt nerandi? Nekaltas man kai masinoje kiaulide,tai atrodo kad ir vaziuoja kaip nx kokia Apsvaigęsps>tai kad tas stumimas toks bbi zino,kad tik stumt,man pvz fau kibiras labai ok,va kolega turi fasada 99m,tai ten biski liudnesne,grynai pilka,kaip ir kito kolegos 156alfa 04m be perspektyvos spindet

cu, jei konkreciai apie sita kalbet, tai ne kantrybes, o durnumo Girtas Cha cha

Čę su pynpalu filmota? Cha chaNa, bent jau muzons geras Gerai

randu, tik neprisiruošiu Liūdnas

cia kai mano draugelis sako,kad niekaip neprisiruosia bobai vaika uztaisyt Juokiasi Valio

yozas, gali dziaugtis, kad isvis nufilminau, bo siemet kazaip tik va sita viena ir pafilmavau… nu bet, tipo, per banga, per dalyvi, tai kaip ir skaitos ab masina ar ka, tai reik parodyt Cha cha

su boba yra šiek tiek kitaip. nakčius daugiau papasakos. o su mašina lengviau. atsisėdai, nuvažiavai ir bbd ar ant panElės krūva dulkių ar blizga. maloniau kai blizga, bet nesureikšminu, kai ir ne Šypsena

o namuose irgi nesureiksmini? Nežinau realiai masinai uztenka per savaite skirt max 1valanda,kad butu viskas grazu

ubags, a priduotum mano toyjuotai tokį blizgesį, ir tokį spalvos atjaunėjimą? Vau!

namuose irgi lengvas bardakas Gerai

Natali uz tai ubagsui irgi reiks kai ka atšveist Flirtas Gerai

Džiaugiuos Gerai