LCG nedaryk skubotu sprendimu… Mano nuomone tu tikrai esi geras moderatorius "Iki18" klube… Aisq ash ne kasdien ten sedzhiu, bet… Priesh darant toki sprendima gerai pagalvok…
Kas liechia GSM kluba tai tiesa, kad tu retai ten pasirodai bent jau paskutiniuoju metu… bet man atrodo kad tu visas jegas aukojai Iki-18 klubui… Na gal ash klystu, jei taip - pataisyk mane
Nedaryk skubotu sprendimu uzhvaldzhius emocijoms…
patarciau nesikarsciuoti. pastaruoju metu paskelbta moderatoriu medziokle, ziuriu, gana sekminga… kas cia? uzsitesusi ziema visus taip veikia???
neuztenka visiems vietos bangoje?..
nesikarsciuok taip.Kas del GSM klubo,tai nezinau,nesilankau ten,bet iki18 gerai moderavai.Gal daznai pasiduodi emecijoms,bet juk tu ne robotas,kuris visada islieka saltas ir viskam abejingas.
manau, kad labai gerai, jog jaunas zmogus sugeba ivertinti savo galimybes, taciau jo atveju ash manyciau, kad reiketu likti viename foruma, nes visi zino - jei darai du darbus vienu metu, vadinasi, ne vieno nedarai gerai…
Uhu Lietau sutinku ish dalies su tavo nuomone…
LCG tikrai "Iki18" klube sukasi gerai, na bent jau ash taip manau, o del GSM klubo tai jau savo nuomone pareishkiau
Taigi LCG nepalik tu to "IKI18" klubo, neitixi kiekvienai juodai ar baltai katytei…
LCG - nelankau nei vieno is tu klubu. Bet zinau, kai buvo Tavo gimtadienis, dauguma is EFC nariu mielai pasveikino, ir pagyre, koks geras moderatorius esi iki18 klube… ir niekas nepeike.
O prie ko as?Man tu gywent netrugdai ir bangoj priekaistu neturiu.Pakolkas man nieko nepadarei ir tu man kaip moderatorius esi puikus.Ir kuogi as kalta kad sutariau su katyte bet kai tawe uztariau tai ir su ja trupuciuka taip gawos nelabai kas Zodziu as esu neutrali nes jus man abu puikus zmones todel manyciau kad mano nicas tam sarase be reikalo
Paziurek, kiek temu apie adminu nusalinima - nauja mada Bangoje salinti moderatorius. Susitiktu tie zmones akis i aki - graziai susitartu, pakalbetu, o internete purvu drabstomasi kiek sirdis geidzia, vos kazkas - tuoj grasinimai, pykciai. Adminai i tai nesikis. Mokykites draugiskai susitarti.
Sakyciau, kad yra toks reiskinys kaip persibangavimas. Geriausia tokiu atveju paspausti Ctrl+Alt+Del ir iseiti grynu oru pakvepuoti. Be to ir oras tam palankus.