Atsistatydinu is Iki18 ir GSM klubu moderatoriaus pareigu...

Atsistatydinu is Iki18 ir GSM klubu moderatoriaus pareigu…

Atsistatydinu is Iki18 ir GSM klubu moderatoriaus pareigu. Bukit patenkinti ir laimingi:
Elenuke
FRYZEr
Slick Rick
raspberry

atika
Kriste Piste
shrnz
Jippe
Bocius
Balta Katyte
Pilkaz
walio
neeli
Izabella
Ikyrele
ch3oh
T.S (ex Zitas)
Vejo roze
urtex
Aktor
Kietes nulis

Geru ir maloniu diskusiju visiems…

P.s: ban’as nuo Juodosios Katytes nuimtas.

netgi man palinkejo buti laimingam, aciu, na ka as galiu pasakyt, kartais nesi sutvertas siam darbui Alus

LCG nedaryk skubotu sprendimu… Nekaltas Mano nuomone tu tikrai esi geras moderatorius "Iki18" klube… Aisq ash ne kasdien ten sedzhiu, bet… Priesh darant toki sprendima gerai pagalvok… Nekaltas
Kas liechia GSM kluba tai tiesa, kad tu retai ten pasirodai bent jau paskutiniuoju metu… Nekaltas bet man atrodo kad tu visas jegas aukojai Iki-18 klubui… Na gal ash klystu, jei taip - pataisyk mane Mirkt
Nedaryk skubotu sprendimu uzhvaldzhius emocijoms… Nekaltas

patarciau nesikarsciuoti.
NekaltasNekaltas pastaruoju metu paskelbta moderatoriu medziokle, ziuriu, gana sekminga… kas cia? uzsitesusi ziema visus taip veikia???
neuztenka visiems vietos bangoje?..

nesikarsciuok taip.Kas del GSM klubo,tai nezinau,nesilankau ten,bet iki18 gerai moderavai.Gal daznai pasiduodi emecijoms,bet juk tu ne robotas,kuris visada islieka saltas ir viskam abejingas.

ogo koks pareiskimas.

manau, kad labai gerai, jog jaunas zmogus sugeba ivertinti savo galimybes, taciau jo atveju ash manyciau, kad reiketu likti viename foruma, nes visi zino - jei darai du darbus vienu metu, vadinasi, ne vieno nedarai gerai…

Uhu Taip Lietau sutinku ish dalies su tavo nuomone… Nekaltas
LCG tikrai "Iki18" klube sukasi gerai, na bent jau ash taip manau, o del GSM klubo tai jau savo nuomone pareishkiau Šypsena
Taigi LCG nepalik tu to "IKI18" klubo, neitixi kiekvienai juodai ar baltai katytei… Nekaltas

Karštakošiai… Kietas

ps: neįsižeisk … Mirkt

LCG - nelankau nei vieno is tu klubu. Bet zinau, kai buvo Tavo gimtadienis, dauguma is EFC nariu mielai pasveikino, ir pagyre, koks geras moderatorius esi iki18 klube… ir niekas nepeike. Gėlė

jo LCG,apie GSM kluba as nieko nezinau,bet iki18 tai pasilikt ir galetum… ka tu cia kreipi demesi i visokias nesamones…

Ne, nereikia. Juk iki18 dabar "klesti", dabar jam tikrai tavo moderavimo. Butu gerai, kad ir GSM pamoderuotum Drovus

Skubotai Taip

Nevertėtų gal … Nekaltas

Ir vel…

beje, kur adminu nuomone?Nekaltas

Raganu medziokle tesiasi… Kuris moderatorius sekantis neatlaikys spaudimo?

Apakęs Apakęs Apakęs O prie ko as?Man tu gywent netrugdai ir bangoj priekaistu neturiu.Pakolkas man nieko nepadarei ir tu man kaip moderatorius esi puikus.Ir kuogi as kalta kad sutariau su katyte Nekaltas bet kai tawe uztariau tai ir su ja trupuciuka taip gawos nelabai kas Cha cha Zodziu as esu neutrali nes jus man abu puikus zmones Taip todel manyciau kad mano nicas tam sarase be reikalo Liežuvis Nustebęs Nekaltas Nežinau

Paziurek, kiek temu apie adminu nusalinima - nauja mada Bangoje salinti moderatorius. Susitiktu tie zmones akis i aki - graziai susitartu, pakalbetu, o internete purvu drabstomasi kiek sirdis geidzia, vos kazkas - tuoj grasinimai, pykciai. Adminai i tai nesikis. Mokykites draugiskai susitarti.

Sakyciau, kad yra toks reiskinys kaip persibangavimas. Geriausia tokiu atveju paspausti Ctrl+Alt+Del ir iseiti grynu oru pakvepuoti. Be to ir oras tam palankus.

Tipo, susikuri nauja vartotoja? Drovus

Blyn rimtai - vilniečiai - staigiai visi į inauguraciją ! … Cha chaCha chaCha cha