Atsinaujinome :)

Atsinaujinome :slight_smile:

Aero nusipirkai?

tas Aero smagiai traukia Gerai Apkabinimas Gavau pasižaisti jį tam kartui… 200 susirenka labai greitai, nors ir automatas Taip 04m., paskutinis faceliftas prieš “akiniuotį” ŠypsenaUžsidėjau spoilerį, toks vat atsinaujinimas

Gerai o šiaip automatas kažkuo blogiau tokiai mašinai?

ziurint kiek tas automatas pavaru turi. kuo maziau pavaru, tuo automobilis isibegeja leciau.

pas šitą 5 bėgiai Šypsena dėžė normali jau, probleminės buvo senesnių metų.

Man tie saab’ai jau kaip audi pasidarę Lietuvoj

ir tai pasakė bnv fanas… Nejuokink Šypsena

As dar palyginus retai uzmatau saab’a geresni Šypsena o jei dar aero, tai isvis svente Cha cha

spoileiriai kaip pas audi bulką Gerai

gamykliniai spoileriai

Aero tikrai gana retas reiškinys. Ir išvis akys prašvinta kai Kaune būdamas pamatai pro šalį važiuojantį kokį 9-5 visą išblizgintą, spindintį.

aš kaime savaitgalį buvau, tai tokiuose Lukšiuose/Šakiuose temačiau 2-3 SAAB, o pagrindas (~70proc.) aubi ir vw, toliau nemažai bnv, merkedes. Dar prancūzų yra, italų net daugiau nei SAAB’ų Cha cha

Tai cia labai blogai jei bnv vairoji ir aplink kruva ju? Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Šiandien kažkuris dalyvis su raudonu VW kabluku ir autobanginių lipalu užmatytas Šeduvoj Labas

kas populiariausia, nereiškia, kad geriausia, bet netame esmė. Žmogus aiškino, kad jų jau tiek, kiek aubi.

o juokinga? Man tai ne.

o vakar mano Moteris pataike ratu i duobe ir padanga neprakiuro, bet is jos isejo oras. kame problema?

“nusimontavo”. buna, kad priputus vel viskas gerai buna.

ble tai cia butu pigiausias bajeris Cha cha gal reikes pabandyt dapust Nekaltassvarbu, kad su nuleista padanga nebuvo daug vaziuota, tai nespejo susigadinti padanga, nes tos zemo profilio megsta pasidaryti nebetinkamomis naudoti jei ant tuscios pavaziuoji