Atsiliepkit " Aces High ‘’ fanai!!!
Gal kas mėgstate ir žaidžete " Aces High"?
Atsiliepkite!!!
auuuuuuuuuu… tyla… auuuuuu… ir vel tyla
Matyt tokiu reta
Va būtent reta , nes dauguma žaidžia tik primityvius geimus.
ash apskritai tokio nesu girdejas apie ka jis?
Galiu trumpai paaiškinti apie ką šis žaidimas. Tai masiškai žaidžiamas multiplejrinis žaidimas.(Vienu metu kaunasi panašiai apie 400karių po 200 kiekvienoje pusėje.). Aišku jis labai populiarus USA ir kitose šalyse.
Lietuvoje jis tikriausiai iš vis nežinomas(labai gaila).Aš pats šį žaidima parsisiunčiau iš tinklapio http://www.hitechcreations.com
Kovos arena tai didelis zemėlapis kuriame išdėstytos priešo ir saviškių
jūrų laivyno(lektuvnesiai,kreiseriai,kateriai);lauko poligonas(tankai,priešlektuvinė,desantas);angarai bombonešių ir naikintuvų bazės.Kovos tikslas sunaikinti priešą(įskaitant laivus,poligonus,bazes)
Laikas neribojamas todėl čia kaunasi paromis nenorėdami užleisti pozicijas priešui.Kovojant kovinės technikos pasirinkimas laisvas (moki gerai bombarduoti pozicijas bombarduok,moki naikintuvu gynti pozicijas gink, patink Tigras (tankas)prašau.
Seni žaidėjai (profesionalai kurie šį žaidimą žaidžia metus ar daugiau laiko kovos arenoje tikrai stebina)jungiasi į savo būrius ir vykdo savo taktiką ir misijas fronto linijoje.Tavo pasirinkimas laisvas prie ko jungtis.Nori daryk savo šturmo būrį ir pirmyn.(Ore su naikintuvu nešiesi 400km/h greičiu 2-3km aukštyje)
Stebina tai ,kad visa karinė technika 1:1 tip top nukopijuota iš originalių veikiančių ir tų pačių pavadinimų mašinų.
Čia tikrai reikalinga komanda(tai yra vienas kito supratimas ir palaikymas,atakų planavimas ir vykdymas)
Paklausi ogi kaip susišnekėti : paprasta- jūsų paslaugoms RADIJAS
1.Radijas chatas(tarp savų,priešų,bendras)
2.RADIJAS (tikras veikiantis reikalingas mikrofonas,kolon.)
Šiame žaidime taip pat vyksta reitingas .kiekvienas žaidėjas mato savo ir kitų pergalių taškus .
Nu bet įdomiausia tas (nepatikėtumėte)GALIMA VISA SAVO KOVĄ AR ATSKIRUS EPIZODUS NUFILMUOTI IR JUOS PO TO ARBA IŠ KARTO PERŽIŪRĖTI!!!
MATAI KAIP TAVE NUKOVĖ ARBA KAIP TU IŠTAŠKEI PRIEŠĄ
Gal užteks man čia aiškinti kas norės tas atras ir susižinos.
jei kam bus reikalinga pagalba padėsiu [email protected]
tai chia 3D ir kazhkas panashaus i battlefield’a?
Battle fieldas tik mėšlo krūva prieš ta žaidimą
Aces High tai nežaidimkas -tai skaudi tikrovė
jau siunchiuos, bet kiek prisiskaitinejau, tai jis kaip ir mokamas O nemokamai galima grajint tik 8-player mode
ŽAIDIMAS NEMOKAMAS
Taip tu tesus.8 prieš 8 žmones nemokamai visą gyvenima.
Multiplejeryje gauni nemokamai 2 savaites išmeginti , po to 20 dol. i mėnesį.
Nu aš tai perinstaliuoju Windus ir vėl nemokamai ir taip jau tris kartus dariau.
Bet juk galima labai neblogai žaisti ir H2H tai yra 8:8
Galima sukūrti savo H2H žaidimą (būsi hostas), galima žaisti ir LANe
As taip pat sužinojau apie šį žaidimą atsitiktinai.
Pamenu metai atgal ,kažkas taip pat bangoje ieškojo
šio žaidimo mėgėjų tada dar net nežinojau kas tai per
geimas.
Noriu įspėti viskas per daug tikroviška ir naturalu.
Nesitikėkit iškart pakilti lėktuvu!
Reikalingos treniruotės ir kantrybė !
Įdėtas darbas ir pastangos atsiperka!
ishbandzhiau… ogi visishka WarBirds kopija… net valdymas ir meniu panashus
Nu WarBirds nebandžiau bet Battle of Britain ,IL-2,…ir kitus esu bandes
Netikiu kad gerai išstudijavai šį žaidimą per 20min.
todėl dar jų nelygink.
online nespejau suzhaist, nes visdar laukiu savo pass, bet offline’as grynai kaip warbirds ( http://www.warbirds.net ). Totali kopija, patariu ishbandyt warbirds Pamatysi kad ne vejus shneku
Gerai išbandysiu būtinai!!!
Cia skaitydamas labai susizavejau situo grajum bet man rodos ant mano kompo jis neis