atsiliepimai?
taigi parasyti atsiliepimai ant pakuotes “zenon look”
nusipirkau night braker plus, tai skirtumas yra, bet neypatingas P.S. kazkiek balciau sviecia
apie tuos night breikerius plius irgi galvoju… ar verta…
kazkiek balciau ir 3 kartus greiciau perdegs
o kaina speju apie 60lt?
zurint kur pirksi, kiti ir uz 80 lt sugeba nusipirkti
as ir taip kas 3-4men keiciu, kad ir kokia lempa idedi. o uz vieneta sumoki 20-30Lt., o cia koNplektas tu blue 61Lt., night breikeriai 69Lt
kaina kaip xenonu turginiu
perku is cainlandijos 2vnt d2s su siuntimu 10usd…jau metai laiko groja
Aš manau verta. Šiaip nbp dėčiau, naktį visai baltai šviečia. Man philips extreme vision perdegė abi iškart po kažkur 11 mėnesių, tai įsidėjau nbp, nes pagailo 110 lYtų
kur jus tokias brangias lemputes perkat
uz H7 max 8 lt moku
trifa.de/cms/upload/downloads_EN/20070418-Car-Day-Ligh t-EN. pdf
laukiu ir as kol nightbreakeriai atkeliaus, kad baltesne sviesa bus tai faktas, idomiau ar nors kiek daugiau apsvies is tikro kur tie nightbreikeriai po 69lt/2vnt ?
Tai bliaC tu kieC. Dar daugiau nuorodų į noname lem_pūčių_ puslapius įdėk
kur ant LTU tu normaliu lempu uz 8lt (apart maximos kur ten melynu komplektas ~16lt) ?
bebenciux, jeigu tai trifa no-name tai nueik i veidrodi paziurek
Šiaip extreme vision geriau švietė nei nbp, nu bet ir kaina žymiai didesnė VIN’as, kad šviestų aš galiu ir paprastas pigias lemputes įsidėt, esmė yra apšvietime. Su extreme vision skirtumas tikrai buvo akivaizdus, gal dėl to su nbp nebeatrodo taip gerai po extreme vision.
Narva 15lt, po pusės metų viso gero. Ne padjobkė kogero.
kaimo degalinei 2.50lt h1
extreme vision net ebejuj dvigubai brangesnes, kas ten per stebuklinga technologija ?