Atsiliepimai apie meeta Karolinoje...

Atsiliepimai apie meeta Karolinoje…

Karolinoj anksciau nebuvau ir prisiklausius tokiu priestaringu nuomoniu net nezinojau ka ir galvoti Aš nekaltas , bet pasirodo, kad klubas COOL! Man labai patiko Mirkt

nu atrodo linksma ten jums buvo , gaila kad negalejau dalyvaut sitam meeteNustebęsNustebęsNustebęsNustebęs

2Shania : nevaryk cia prasom ant mechaniko balso , visai jis nebaubia , jis tik garsiai sneka Cha chaCha chaCha chaCha cha

Smila noreciau suzinoti ka praradau?Ir ko nepraradau?
Ar prie visu nenori sakyti?Aš nekaltas

hola, everybody!

tik ka baigem Kietas kovo 11-os szwente, dabar tooks geras oras, tai i gamta labai traukia…

beje gal kita meeta darom gyvam ore? pakepsim barbekiu, šokinesim per laužus ir grosim iki ryto su gitarom. ka?.. gi Aš nekaltas bus mazdaug balandzio 9 diena, na bet ajsku če kaip organizatoriai pasakys.

taip pat reikia spausti dešine panelei Smilai, kuri nepabugo organizatores atsakomybes, dirbo kaip bitute, derino, organizavo ir sukviete visus bangiečius i šaunų vakarelį. thanks. Taurė + Gėlės tau…

Vaziuoju namo ilsetis jei kas ka veiksit skambinkit Šypsena

jau pradedu gailetis, kad nebuvauCha cha

sveiki visiems! Nustebęslabai noreciau atsiprasyti, kad gavusi leidima , neatvykau i MEET’a! buvo labai svarbus man susitikimas 100 km nuo jusu, t.y. Kaune!
O jus is tikruju sauniai pasilinksminot!Cha cha labai dziaugiuosi uz jus! tikiuosi ir kita karta bus taip paat labai smagu!Mirkt

jo, matosi, jog chebryte neblogai pasitusino Šypsena kita kart ir mes butinai sudalyvausim, bo shikart dziaugemes dvimetrinem juros bangom Šypsena

tiesa, su Marciux’u lekdami pro Taurage pamatem uzrasha "Sveitaine Banga " ir juokemes, jog kita meeta reik ten padaryt. tarp kitko ten labai grazi vieta Šypsena

Simas Kėla rašė:

beje gal kita meeta darom gyvam ore? pakepsim barbekiu, šokinesim per laužus ir grosim iki ryto su gitarom. ka?.. gi Aš nekaltas bus mazdaug balandzio 9 diena, na bet ajsku če kaip organizatoriai pasakys.

================================
labai gera ideja mano manymu… pvz., prie kokio ezeriuko… ech… fantastika, tik vat su transportu gali kilti problemu… be to, gali buti dar saltoka, nors ir balandis… bet antyway, manau, kad bootinai kada reiks padaryt toosa gamtoj, ar pritariat?

maruxz… na va… na bent atsiprasyk amigosh’o… kaip tu ji pamirsai???
amigosh, o gal jis tiesiog tavo nika pamirso? ech… tokia jau ta naujoku dalia, kita karta tikrai nepamirsh…

amigosh rašė:

maruxz rašė:

Iki pergalingo galo ishlaike Smila, Morfei, LeilaKamila, Babauzis ir siu eiluciu autorius, tada…

Nu kaip chia taip? Nejaugi tik 5-iese buvot? Turboot, kad manes galima ir neivardinti tarp iki galo "ishsilaikiusiu"… Nejaugi ash jau tox trukes buvau? Šypsena

Tokia jau tu naujoku dalia…

Babauzis rašė:

Viskas px t.y. gerai jei koja sekmadieni nebuciau nusilauzes.

Gerai, kad dar ko nors nenusilauzei.

Babauzis rašė:

Viskas px t.y. gerai jei koja sekmadieni nebuciau nusilauzes.

užtai koks Gerai krepšinis buvo Mirkt turetu iki kito krepšinio kaulai suaugti,…

…kas norez-tas atlex,…believe meCha cha…as pasirashaw…

Smila rašė:

labai gera ideja mano manymu… pvz., prie kokio ezeriuko… ech… fantastika, tik vat su transportu gali kilti problemu… be to, gali buti dar saltoka, nors ir balandis… bet antyway, manau, kad bootinai kada reiks padaryt toosa gamtoj, ar pritariat?

Babauzis rašė:

As jau atgaivinau senas traumas Cha chaCha chaCha cha

turbut kazkas ta traumuota vieta su tepaliuku gerai itryne ir pamasazavo, kad taip greit sugijo Mirkt

maruxz rašė:

Mytui pasibaigus galima jau ir aptarti rezultatus…

Kas buvo paskiau? Paganelis su keturiom panom aishkinosi, kas yra pele, kuria turi katinas, vardu "kate" Aš nekaltas Sokiai Alus sokiai Taurė sokiai Bučkis sokiai ***šnosparnis Veliau dar gali paaishketi, kad buvo ir sokiai Širdis

================================
kokios keturios ??? as ju ten visas astuonias maciau : 2studentkos, 2emily,2deo,2raingirl …Dar 2 pusnuogiai maruxzai soko…Cha cha
Del kates: pas many gyvena katinas vardu kate ir pliusine pele kuria tas katinas TURI…

Ash priesh tave nesokau, o buvau tik vienas maruxz… Antras tau tiesiog pasivaideno… Mirkt

…Porteriiii…qq…atcibusk…jaw pawasarius atejoCha cha

vargsas, gal irgi kokia koja susilauze, ar dar ka