Atpoliruotas 2 :D

Atpoliruotas 2 :smiley:

fordas gerulis Girtas Gerai a prie ofiso vietu nelike, kad salia ant pievos statai Cha cha

Juokiasi

Čia ne mano passatas, bet, manau, dalyvio vieno Mirkt

labai puikiai isprendziau parkavimo bedas prie ofiso. t.y issinuomavau ofisa per 5min kelio nuo namu Gerai bet pastebejau, kuo arciau darbas, tuo veliau ateinu as i ji kazkaip Cha cha

kokia skalbianke pirkt?

Maliutka

automatine

be durnu patarimu galima? i parduotuve nuejus visi pardavejai gydo pirkti miele. cia kainos apie 1200 eur gaunas. sakau, kuo skirtumas nuo kokio hotpointo uz 400 eur. abi su besepetiniais motorais. sako miele naudosi 20 metu. sakau tu dabar isivaizduok masina po 20 metu. siulymai baigiasi

Net žinau kurio dalyvio Cha cha

Pirkau samsung, kazkas 250 eur, a+ klase, 6kg, uzteks ilgam.

o be durnu klausimu galima?

Tevai pirkosi nauja masina ir dziovykle,tai privatizavau sena miele ,eina kaip vejas Gerai manau geriau sena miele ,nei kokia nauja hotpointo masynka Blogai ir cia ne vieno meistriuko nuomone,nes ir galvojau ar nauja jamt ar pasiimt ta ju deveta miele,visi i vienus partus pasake

Tai durni tie meistrai, liks be darbo kai visi Mieles prades pirkti Cha cha

As tai nesuprantu, kur cia blogai parsipakuota. Stovi taip, kad normaliai durys atsidarytu (kalbu apie vairuotojo puse) ir nei kiek ne daugiau. Shropna>tu uzdejai, ar koks kitas pavidolis-medolis, kuris irgi po medziu stovet nori, bet 6:30 i darba neatvaro? Cha cha

bustas.lrytas.lt/pasidaryk-pats/trys-meistrai-atskleide-kokios- buitines-technikos-jie-nepirktu.htm

tai prisipažinkit, kieno čia pasatas?

Mano, perki? Nekaltas

Aš ne stukačius, bet GMC Cha cha

Siemensus seip giria