ATOSTOGOS!!!!!!!!!!

ATOSTOGOS!!!

Kaip rodo praktika, kai iseini atostogu, ju turi buti tiek, kad ju "atsivalgytum", t.y. ne maziau kaip 3 savaites. Tada, kai grizti i darba, bent jauti kad pailsejai. Aisku, kai tik iseini atostogu, pirma savaite buna labai neiprasta kad neturi darbo, bet veliau prie to pripranti ir visai gerai jautiesi Šypsena. O kai atostogauji viena savaite, sugrizes i darba netrukus vel uzsinori atostogauti, ypac jei geras oras.

Nesakykit,kaip rusu patarle sako,geriau 100 kart po kartaŠypsena
Nors darbo istatymai,tai draudzja…

Geras dalykas atostogos, jau pavargau norėčiau pailsėti, bet atostogauti eisiu tik liepos mėn. Tada jei geras oras bus , praleisiu prie jūros.Gerai

ech, o as ketinu dirbti dirbti dirbti ir visai nieko neplanuoju… Nors pagal tuos visokius grafikus, mano eile atostogauti butu birzeli, bet… tiek jau to. Nebent kokiu karstu ideju ar pasiulymu atsiras, tai gal su darbu suderinusi gausiu kokia savaite.

2Rita- yra liaudyje daug puikiu posakiu, vienas ju berods tox:
darbas zhmogu puoshia
Taigi atmetes visas teorijas, kad Moterys nera zhmogus, galechiau tamysta taip paguosti- jei jau darbas puoshia, tai busi visa laika pasipuoshus, o tai jau savaime pagerins tavo savijauta + kitu nuotaika Cha cha

Nieko Rita, nenusiminkŠypsena Juk bus liepos 6 ir rupjucio 15, turesi kelias dienas laisvasŠypsena

Savaitgalis, nuovargis. Ir už kokias nuodemes reikia dirbti, kai yra labai šilta, saulutė šypsosi, taip ir norisi ištrūkti į gamtą, prie jūros.

Va del atostogu, tai universitete dirbti yra privalumas - du menesius gali nesukti galvos apie darba, o dar turint omenyje, kad birzelis sesija ir uzsiemimu nera, o tik egzai, tai dar , galima sakyti, menuo prisideda. Tokios ilgos atostogas kartais net atsibosta.

Kaip pati praleisiu atostogas, tai dar nežinau, priklausys nuo finansų. Tik aišku, kad su savo šeima. Planų ir idėjų pilna galva, tik va ar pavyks jas įgyvendinti?

Man atostogos prasideda RYTOJ!!! 24 kalendorines dienos!!!

Nu viskas, išeinu savaitei atostogų - užkniso.
O kada jūs atostogaujate ir kokius planus kuriate?

geru atostogu, smagiu ispudziu.
Atostogos kazkaip keistai skamba jau pamirsau kas tai yra

Ooooo tai gerai praleisk atostogas.Šypsena
Nu aš tai savaitelę jau atpyliau. :wink:

2Lina- kadangi priesh kelias dienas patapau bedarbiu, tai man atostogos nera labai didele shvente; be to megstu tik aktyvu poilsi, jei tokio nera ishvis neatostogauju… kai kas darboholiku pavadint bande, bet tokiu saves nelaikau Šypsena na bet gero tau poilsio- sugrizk prazhydusi gele, zhinucem dziuginki mane, tralialialia tralialialia… Cha cha

2 benskis
kur dinges buvai mielas birsu aluti Šypsena ar begeri namini aliuka?
2 lina
as jau buvau po velyku ir ***** bo is ritmo isimusau ir kol ijejau uh nebnoriu jei atostogauti tai bent 2 sav

Nebuvau niekur dingęs. :wink: Va tik mėnesio pradžia visada darbų būna. Kietas
A naminio aluko aš nemėgstu. Bravorinis geriau. :wink:

Jau 68 menesiai,kai nebuvau atostogu ilgiau kaip savaite,taigi pamirsau ka galima veikti turint dvi ,tris ar net keturias sav.atostogu.
Kur sukisti tokias marias laiko?
Jus ka ,puse gyvenimo pramiegat,likusios puses puse atostogaujat,tai kada gyvent?Šypsena

As jau dvi savaites atostogauju ir nezinau ar kada prireiks dirbt,bet zinai,pasakysiu,kad geriau jau studijuot negu atostogaut Šypsena

O as pasiimsiu atostogas po diplomo gavimo, prie juros nuvarysiu, prie ezeriuko nuvaziuosiu, su draugais pabusiuŠypsena O paskui kur i Kroatija natrauksiŠypsena