paskutinius keturis metus vasara vaziuojam atostogaut, keliom dienom, prie juros i maza miesteli, Karkle… Mazas miesteliukas su parduotuvytem ir keliais barais, stadionas ir neaprepiama galybe juros… nuvaziavus pasitinka sena mociute, kuri leidzia apsistot jos sodelyje… Isikuri beveik ant kopu, susikuri savo tvirtove, su mazuliuku "namuku" stalu ir kedem, lauzaviete ir kitom mielom vietelem… Ryta tave pabudina juros ramus osimas, tik parasikrapstes akytes gali nueit paziuret kai saulute kyla i dangu… isgerti rytine kava ant kopu veliau eit degintis ir maudytis, linsmintis… papludimi daug vietos, salia gali but tavo augintinis, taves netrukdys joks ikirus kaimynas… bet kada gali grizti, juk tereikia pereit per pajurio smeli… vakarui atejus pasigamini valgyt, taip gera pabut su draugais, pasokt, padainuot, pasedet prie lauzo… visur tiesiog dvelkia ramybe ir tyla… geras budas pailset nuo miesto triuksmo, niurios kasdienybes… greiciau ateitu vasara, noriu vel ten vaziuot…
norejau tiesiog pasidalint ispudziais, ir pasakyt kaip to jau pasilgau ir jus galit papasakot ka veikiat vasara…
Patinka ir man atostogos prie juros! Gerai, kad dar galima rasti tokiu vieteliu Lietuvos pajuryje. Bet ziurint i statybos tempus pajuryje matyt neilgai
mano atostogos, tei didele akimis neaprepiama pieva… saltinelis ir didelis skaidrus ezeras… kur nera jokiu masinu, tik dviratis ir arkliukas…ir kaip gera visa diena sedet po sena liepa prie namu, grausti obuolius ir skaityt gera knyga…
as tris metus dirbau be jokiu atostogu. neskaiciuojant savaitgaliu ir siaip valstybiniu svenciu. ir kai pirma karta siemet sausi turejau visa menesi atostogu as tiesiog svaigau nuo nieko neveikimo. man patiko pabusti ryte apie 11 val. nors koks jau cia rytas neskubant ishgerti kavos puodeli, paskui, tada isijungti muzikos paskaityti knyga arba tiesiog paziureti televizoriu niekur neskubeti ir niekuo nesirupinti svarbiausia manyciau kai ateina tos ilgai lauktos atostogos, reikia praleisti jas taip kaip tuo metu tau atrodo naudingiausia. ishjungti mobilius telefonus, neijungti PC. tada randi laiko nuvaziuoti i Pazaislio vienuolyna, randi laiko sau.
Cia tai mano atostogu filosofija
atostogos liepojoj buvo neatostogos o nuostabus laiko praleidimas, tik kad visa tai labai vargina, gerai ten ambitiuos atostogas nupasakojo , bet liepojoj buvo GERAZ