atomazga

atomazga

pratesiu vakarykste tema. [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.739795.1…-=(78813 8623](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.739795.1…-=(788138623)siandien ryte, atvaziavau i policija. Pasikviecia mane i kabineta ir dviese bando man irodyt mano kalte. as jiem tiesiai sviesiai sakau, kad BMW X6 vairuotojas pazeide 144 punkta KET’o (del kliuties is desines apvaziavimo). Jie man aiskina, kad as galejau isvengt susidurimo ir todel as esu kaltas. prasiau nuotrauku ir ivykiu schemos kopiju. jie man sako “kam tau?” sakau noriu su nepriklausomu ekspertu pasikonsultuot. jie is manes juokiasi, kad as neissimokesiu. tada pasakiau, kad yra zurnalistas, kuris labai susidomejes sita istorija ir man tai nieko nekainuos. tada musu pokalbis pasikeite. suzinojau kad BMW vairuotoja pateike melagingus parodymu, neva i ja stovincia atsitrenkiau, pasakiau kad kvieciu liudininkus. tada kokius 3 kartus vijo is kabineto, tik su mergyte snekejo. jin ten telefonu tik kalbejo ir pan. zodziu, ivykiu dar buvo daug, bet galiausiai, po 3h jinai pasirase, kad atsako uz padaryta zala. P.s. kazkodel pareigunai buvo labai nepatenkinti del to, kad mano advokatas nevietinis ir nezino jo pavardes. dar jiem labai kliuvo mano metai, kad esu dar pacukas ir tokius vejus keliu. Visa laika primygtinai irodinejo mano kalte, niekad nekonstatavo kad BMW nusizenge taisyklem. zodziu, daug cia visko buvo, visko neispasakosiu. Labai dekui uz protingus patarimus. Ypac del advokato ir uzsiminimo apie ziniasklaida. imetu foto siandien daryta su mano stabdymo zymem. sunkiai matosi, bet iziuret imanoma. Akivaizdziai matosi, kad bmw neapsiskaiciavo su gabaritais ir pan.

agrastai… ispasakok viska Šypsena

Sveikinu Alus

ciulpike i vieta pastatyta Ufff

visko ten buvo, visko neispasakosi. dabar sedejom mieste ir pasakojau draugam kas kaip buvo. vienas vakar buvo atlekes mane paveziot kur reiks, tai mate kaip buvo, mate kas per nesamones vyksta, tai kokias 3h isvien apie tai. jus irgi to norit? Labas

Geriau pasakyk kas ten per kalė buvo. Mirkt

sveikinimai Kietas

cia vieno veikejo nauja drauge. Linksmybės bet dabar taip nusivyliau visu policijos darbu ypac mazesniuose miestuose…

Sveikinimai, ne tu vienas su mentais ir “elitu” taip susidorojai, irgi kaip sakiau apie 3h teko su jais bendrauti gal cia ju tokia strategija jei nepalauzia po 3val. tai susitaiko ir iesko kas is tiesu kaltas ValioP.S. traku policija irgi bloga, bet dabar turiu is ten kaip ir pazystamu tai viskas butu gerai siam mometui Mirkt

Vat gerai Gerai

man dar klausimas iskilo. pas mane vienas ratas sulinkes ir padanga prakirsta. kaip draudimas skaiciuos nuostoliu ? uz 1 rata ar uz 4is? nes lengvo lydinio ratlankiai.

pikul ar pareigyte kokia gal Cha cha

isvis, mazesniuose miesteliuose tai yra kazkas, kas viska ten priziuri, o as kaip tik pataikiau ant to zmogaus drauges. Ufff

o grazi ta kurwa?

ne, nezinoma ta mergicka placiai liaudziai. Juokiasi

saunuolis Gerairestepa Geraio mentai gaidziai… gaidziu gaidziai Blogaidar juos nx uztraukt uz nekompetinguma… pareiskima nx komisarui

kurwoa foto gal turi? nu tos CTEPBOC

Džo o komisaras ką į tai? Cha cha Nieko.

ivardink gi ta “itakinga dede” KietasBeje,o kokiam cia mieste vyko ? Šypsena