Atnaujinta rankine

Atnaujinta rankine

Buvo tokia sena, verstos odos niekam nereikalinga rankine. Tai apsiuvau karakulio atraizom (uzdengiau tokias kicines ruzavas gelytes ant rankines siuvinetas), apsiuvau keramikiniais karoliukais ir siek tiek pagyvinau ja Laimingas

vargshai gyvuliukai… Nežinau

Na taip, bet…

kol daejo kuo apsiuvai Cha cha o nebandei dar isalyt tos verstos odeles, kad atsisviezintu?

gražiai atrodo Gerai

tikrai gerai atrodo!

Zinai, odeles valyt dar nebandziau. Kazkaip velnias, nelabai valius tokiu dalyku esu apart batu, tai baisu sugadint Cha cha Geriausia patarima, kuri zinau - valyti su juodos duonos plutos kita puse (minksta puse), bet va, juodos duonos neturiu ne LT sededama Cha chaMerginos, aciu uz ivertinima Mirkt

labai Gerai.Idomiai atrodo

Labai gera ideja su tuom kailiu Gerai. O as savo zomsine tase skalbiu masinoj, nes uzsinesioja per laika, kad neisvalysi jokiom ten duonom ar pan. Tik nuimu rankenas… Šypsena

Matai, as jau galvojau ja i skalbekle ikisti, bet dugne yra kartonas-pakietinimas, tai bijau, kad anas saibom nueis NekaltasSiaip ji svari, as ja sepeteliu isplovus po centimetra esu, bet teisingai Apatija sake - sviezumo gal tik kokio noretusi. Naujumo Nekaltas

na, ir mielai atrodo Gerai

Vat butų, netikro kailio, tai galėčiau sakyt, kad puiki rankinė.

Tada geriau nekist i skalbianke, jei su kartonu, isplis, ir isbyres jis… Taip. O kailiuka rankom prisiuvai? Is nuotraukos atrodo, kad labai minkstutis rankines zomsas…

Jo, tas zomsas isvis plonytis, ne tas zodis! Vienu momentu buvau net suabejojus, kad gal dirbtinis, ale paskui specas pasake, kad zomsas TaipJo, siuvau rankom, as kazkaip masina naudoju tik stories/dideliems darbams siuti. Visa kita darau rankom.

gal nunesk i valykla ir isvalus sausu valymu? paklausiu mamos. ji zino gudrybiu

pasiziurejus i sita darba man kyla tik 1 mintis: NORIU NORIU IR DAR KARTA NOOOOORIU Valio

Apatija, aha - butinai paklausk ir tada nepamirsk man pranesti. Cia arba Laiškasbonbonke - tai kad nesunku pasidaryt Mirkt