Atnaujinkite wap nustatymus (Omnitel)
Gavau zinute su tekstu: Demesio! Atnaujinkite INTERNETO TELEFONE (WAP) nustatymus savo mobiliajame. Siuskite SMS zinute WAP G numeriu 1301. Informacija: 117, http://www.omnitel.lt
Taigi, manau, kad ne man vienam cia taip
Idomu, kokiu pokyciu reikia tiketis su paciu wap per GPRS, kas nors pasikeis?
Taip, prieš pora dienu ir aš gavau toki sms pranešima iš omnio.
Nusiunčiau "WAP G" numeriu 1301 ir gavau konfiguracinę žinutę, kurios duokenys atrodė šitaip:
Provider: OMNI WAP GPRS Data bearer: GPRS Access point: gprs.wap.lt User name: omni Password" **** Authentication: N ormal Gateway IP address: 194.176.32.151 URL address: http://wap.omni.lt Connection security: Offšie nustatymai nuo ankstesnių skiriasi tik tuo, jog atsirado papildomai vartotojo vardo ir slaptažodzio skiltys. ju abiejų reikšmės ko gero yra "omni" (vietoj passwordo rodo 4 žvaigždutes).
Manau tai gali būti papildomos prisijungimo saugumo priemonės, susiję su kita bemaž tuopat metu ir iš to paties omnitel numerio (0037069899992) gauta žinute:
VB MOBILINIJA atsisiuntimas: telefono meniu suraskite:
OMNI>Kas naujo@>VB MONILINIJA.Nerade OMNI ar KAS NAUJO meniu, skambinkite 1528. Vilniaus bankas.
Xm o as negawau tokio sms…
tai kainuoja ta zinute 25ct berods , gal 30, tai sumaste sako ga; babkiu pasidarys… beto puse telefu nepaliko to automatinio konfiguravimo, tai koks tolkas?
Kadangi as naudojau duomenu atsisiuntimo slaptazodi, tai ir man atsiunte zinute, kad pakeisciau gprs/wap nustatymus. Reikalas yra tas: omnis atnaujina savo gprs sistema. Si varda ir slaptazodi ivesti reikes butinai, kitu atveju gprs/wap neveiks.
Na o kaip per svetima IP? Eina? O gal pats Omnitelis susiprato ir leidzia parsisiusti daugiau nei 100KB
Oi atsiprasau-pushi gaudau! Dabar prisiminiau,kad Omnio Wapa tik vakar pasijungiau ir tie duomenys nauji! Nezinau kaip anksciau buvo,bet dabar lagina nerealiai ir parsisiusti daugiau 100KB neleidzia! Isvados…
na tikrai negaliu pasakyti kaip veikia su naujaisiais nustatymais, nes as tik atsisiunciau nustatymus per sms, bet ju nepakeiciau :] kazkaip manyje jau iauge - jei omnis kanors siulo padaryti, tai patartina kuo ilgiau to nedaryti :]
bet siaip tai kazin ar bus koks skirtumas… juk gateway tai liko tas pats
O man kazkaip keistai viskas pagreitejo Anksciau sededamas tam paciam kambary ir toj pacioj vietoj keikdavausi
kad stabdo, neatidaro, o dabar viskas
Nezinau
su kuo tai susije, gal ir su tuo atnaujinimu
Ir rysis nenutrukineja, to “conections to host failed” neberaso
Cia su situo bajariu turejo uzdaryt svetimus ip bet nieko nesigavo cha !