Atleisk! Mes neturime ateities!

Atleisk! Mes neturime ateities!

Gyveni su zmogum, atiduodi jam siluma, meile, tik staiga isgirsti: “Atleisk,mes neturime ateities”. Po akimirkos jis taria, taip pasakiau, nes nenorejau, kad mano praeitis skaudintu Tave. Bet apgalvojau ir supratau, kad padarysiu kiek jegos leisk, kad vel butume kartu. Pakomentuokite, aciu.

Ką čia komentuoti? Nepatenkini jo, kaip jis noretu.

WOW! suka uodega. pats nezino ko nori. shiaip - tradicine mano busena… Mirktturi tai, ko nenori, nori to, ko dar neturi, vien tam, kad gaves nebenoretum ir nesupranti apskritai kam viso to reikia.

Nemanau, jo priekaistu bent jau negirdejau.

Negi jis ant tiek ■■■■■■, kad taip sakytų? Gal tu jam negraži esi? RA laikai save the best from the best? O gal jam neleidai analinio sekso paragauti arba jo seklos nenuriji? Priežasčių JAM daug gali būti, viena iš jų, nusibodai jam.

Ar prieš pradedant bendrą gyvenimą nesinorėjo šiek tiek pasidomėt jo praeitimi? Ten gali būti ne kas, oi ne kas. Bet jei esi labai stipri tęsk Taip

jei jau buti nuosekliu iki galo, tai “bendras gyvenimas” apskritai klaida.

Sutinku Taip

Zinau jo praeiti, susitaikiau su viskuo, tik dbr nebesuvokiu kas darosi. Pykciu, nebuvo, rodos visapusiskai geri santykiai buvo.

Aisku kad antra puse turi buti the best… kokia bebutu… P.S. juk rodai gera pavyzdi Cha cha

Xamlo, gyvenimas nera tik sexas!

Nu tai, plet, ko tu čia parkes rašai? eik susirask ką nors, pasidulkink ir gyvenk ramiai, tipo man įdomu tavo bėdos? Px man ant jų.

Na taip, yra dar preliudija.

Px

Xamlo, kulturingumu matau nepasizymi.

Gal ne viską žinai? Arba atsirado kažkas traukiantis atgal?

Atsigavo po savaitgalio… Zmona leido pamyleti save analiniu budu Cha cha

Bent jau kiek galiu, tiek zinau. Jo zodziais teigiant, jam skaudu del manes, kad man gali tekt daug iskentet del skaudzios praeities.

Nesupyk, bet iš to ką sakai jaučiasi, kad atsirado kažkokių papidomų sunkumų, kurie jį trikdo ir gali įskaudint tave.