Atiduodu anglu koker

Atiduodu anglu koker

kodel??? Apakęs

kas čia su tais atidavinėjimais daros…

na taip isejo, kad gavau darba uzsieni, zinant padeti lietuvoje pasirinkimo neturiu, todel turiu isvykti sia savaite.

Na zinoma, dabar del visko kalciausia ,padetis Lietuvoje" … nejuokink tik. Visur ta padetis, visame pasaulyje. O suns negali pasiimt su savim??? Zmones, kas su jum daros !!! Atsakomybes nulis. Juk matosi, kad mazas dar suniukas. Pries isigyjant nesvarstei tokiu galimybiu? Juk zmogus per 2 dienas nesugalvoja isvykti i uzsieni. Baisu … gaila tik nekaltu gyvunu, del ju kvailu seimininku poelgiu Nustebęs

Noryte ne tau teist zmones yra kaip yra… tu paklausiai as tau atsakiau nesiruosiu meluot… o gal geriau i gatve ismest? nei atiduoti zmogui kuris ja pasirupins… Noryte duok Dieve kad tau niekad nereiktu tokioje situacijoje atsidurt… kai turi atsisakyti tai ko labai norejai…nelinkiu niekam…

I gatve??? … jau isvis butu virsune … Tai aisku, jei kazkokia pas tave padetis bloga, tai tu PRIVALAI jam surast kitus seimininkus. Cia jau tavo pareiga, kaip esamo suns seimininko. Sekmes

butent as nesu ta kuri mestu suni i gatve, be jokio gailescio, todel ir bandau surast namucius kalytei. as zinau kokios pareigos yra mano ir nereik ju primint. aciu uz sekme.

Būtinai paskelbkit “15 min” su nuotrauka. Ten man greit pavyko išdalint beveislius šunelius, ir dar ilgai skambino ieškodami. O tokią gražuolę gal tikrai pasirinks.

Na, jei as kur vaziuociaiu, tai savo suni visur pasiimciau, tik pirma pasidomeciau kokius dokumentus sutvarkyt reikia. O na saiaip neatsakingas tu zmogus, bet dziaugiuosi, kad ne vezi migdyt, o ieskai nauju seimininku Gerai

ne taip lengva su šuniu į užsienį išvažiuoti gyventi, nes ten ne tik dokumentų, net ir būstą susirasti reikia, kur šunį būtų leidžiama laikyti. Daug kur užsienyje yra taisyklės, kur galima, ir kur negalima gyvūnus laikyti. Atvykusiam žmogui pirma pačiam reikia kažkur apsigyventi, o būsto, kur su gyvūnu priimtų, paieškos gali ir visai netrumpai trukti. Das yra toks vieksnys kaip nuomojamo būsto kaina, kad atvykusiam į kitą šalį ir tik pradedančiam gyventi žmogui tikrai yra labai svarbu. Taip kad ne taip viskas paprasta.

butent nelengva issivest suni i uzsieni. turiu va jorke ji su manim keliauja visur nes turi visus kilmes dokumentus, pasus, cipsus. kai kurios europos salis net neisileidzia mazu suniuku nes jie neturi visu reikemu dokumentu, tuo labiau jei suo yra be kilmes dokumentu… zmones neteiskit… as neismetu jos i gatve, jos nemigdau, ar kaip nors kitaip nenugalabiju… koki jus negailestingi… lyg man tai lengva padaryt… Su jorku esu apkeliasusi tikrai nemazai, amerika, europa zinau ko reik issivezant… o butent sios mergytes issivest negaliu… bet dekui jau namucius suradom siai mergytei…

tai smagu, kad radot.

oi kokie visi greiti teist ir kokie teisūs jaučiasi Juokiasi

įsileisdamos ar neįsileisdamos gyvūnų, nė viena šalis į kilmės dokumentus nežiūri. Veterinarinius tos šalies reikalavimus reikia atitikti, ir viskas.

o tai negi tu neturi tevu,seneliu ,uosviu ar nezinau kazkokiu giminiu ,kurie galetu sia kalyte priglausti?ar kaimynu kokiu ? Nekaltas