atgaiva akims
ne tiek mazai kaip cia, bet trasoj vaziuojant apie 6.5 ant 100 laikant, o mieste ramiai apie 10ltr… Net keista is kur tos tokios sanaudos, visgi 6 kausai
ka pajamei? dyzelini touarega?
mano tiek ima trasoi
panasu kad tai butu lyg vw
man vasara irgi piese bent kur,bent kaip iki 6.5ltr…bet net nesitiki,kad ziema gali taip pakilti vidurkis
6.5 100km\h laikant biloja apie nemaza masina…bet mieste 10ltr kazkas naujo turbut tavo garaze,ar koja palengvejo?
kipsas sumanus siaip jo mieste 10ltr cia ramiai… nu tauregas tokiu tempu rodydavo apie 25ltr…
dar nespejau paspaust-gaila
D beje po taurego atrodo kad nifiga nejuda isvis nera traukos… nors charakteristika gerus duomenis duoda ir spidometras uzkyla maloniai… bet traukos pjucio isvis nulis lyginant su tauru
taigi suv? “vag” koncerno produkcijos
Išduok Rafinuotas ką čia pajamei ?
raflis jauns buvo…dabar ant shadowlaino perejo
vel idealia masina nusipirkai?
geriau nusipirktu kokia isties gera masina - alfa romeo
Q>bet sakyk kaip nori…jie perka perpistas masinas brungias ir px aniem
Jis tuo metu nesuprato ką daro, kai vėžinosi su folgen edition , dabar jau teisinga kryptim masto
qrmis, jei atvirai tai deze ok, motoras ok, vaziuokle ne ok bet pirkau taip is lempos net nepravaziaves… kaina padori pasitaike, variklis graziai dirbo… technikine ejau, tia prisipiso tik prie rankinio stabdzio, nors gale kaladeliu jau beveik nebera, diskai pavarge, ir prieki barska kazkas, buvau ispurtyt nu ka gale stabdzius remontuot, prieki vairo traukes, ivores ir sarnyras-buvo biski apleista, bet uzteks 500lt ir riedes idealiai…
3.0 tdi?
vaziuokle perpista ,o TA tik prie rankinio prisipiso?..nu jo,pas mus irgi mazai ka mato
dr002, jaunas ne jaunas, bet ta astunke tikrai man patiko… juk pats supranti kad mieliau vazinet su ta masina, kuri patinka tau, o ne su ta, kurie patinka kitiem… o kad skonis iskrypes pas mane tai ziurint is kieno puses paziurejus…visada norisi kazka durniau padaryt nei kiti… nesigailiu visiskai uztat gyvai visai puse bb ziurejos, ir visi zinojo klp kas vazineja su ja
dr002, is principo be bapkiu ejau. nepraejau, parase kad nera gesintuvo ir rankinis, viskas ok, bet as pats jauciu kad stabdziu nera, ir vibruoja stabdant, vaziuojkant per duobes kliba priekis. Tai dabar su lapu vazineju tuo, ir remontuosiu kita sav viska… nx man jiem duot 100lt, as geriau uz ta 100lt ta rankini susitvarkau… p.s. as pats tam is ta sakau, kodel man nieko neradai prieki, nes jauciu kad barska, sako pasaksiu atvirai, neina patikrint gerai, nes reikia atrama padaryt, tipo arba pasikelt ant keltuvo, o duobej *pimp…* nesimato nieko.