atejo kamsciai i kauna…
o kaip puiku. Nors ir jus pakentesit, ne tik vilnius.
Jonavos gatvė?
eina siknon, o man kaip tik i nauja darba pro cia vazinet teks vaiksciosiu pescias is Garles
kamstukai
pagal Kaima pavadinimu Londons ryte i darba numinu per 55 min o vaakre geriausiu artveju per 2 valandas
i univera vaziuosiu ta kairiaja puse - ten visada tuscia, o grisiu i silus per marvele greiciau )
tai kad cia dar ne kamstis
kelinta val cia buna toks kamstis? reik planuot, kad nepapulciau
~8 ir nuo 17 iki 18.30
kad jau ir jonavoj buna netgi kamsciai reik mokescius ivest uz auto, nes jau visi atsipute po keleta turi
prie namu jau p!ze neber kur statyt
taip gerai man pro cia i univera budavo vaziuoti antradieniais paskaitos nuo 17val, tai i kamsti pakliuciau kaip tik
reikes per savanorius lekti
GLT, kurioj vietoj gyveni? prie mano namo didele aikstele, bet vistiek kartais tenka toli statyt
rimkuos. velai gryztu dar visad pastatau, bet vietu nebelieka. jei kas po manes atvaziuos tai gales namo nestis kad musu name kelios seimos po pora turi, mat bobom vairuot labaj madoj daba
vaziuoja 1 kart i men, bet vistiek tryperys numestas po langais geriausioj vietoj
pas mus plia burzujai po du tris grabus nusipirke ir dar remontuoja vidury kiemo, tai isvis nervas ima kai griztu is kur nors nakti ir palieku masina pagr kulviecio gatvej, nes kieme vietos ner
kad dabar lyg nuo via baltikos link aleksoto sukt negalima… ar kaip?
pas mane prie namu aikstele didele, bet vistiek buna, kad nera kur masinos pastatyt. bet turiu savo vieta, tik kokia boba atsiranda su nuleistu ratu, katra savo kibira pastato i mano vieta. pabunu pasipiktines ir px
aleksote isvis pieva padare. dienom jau kemsasi, o vakarais girdejau isvis liudesys. kazkaip ar cia tik man atrodo ar tikrai taip yra, kad paskutiniu laiku lietuvoj visi sprendimai priimami ant juoko, su tikslu kad but blogiau
nesamone jau senai yra. Galetu geriau sviesafora padaryt is taikos i ateitiespl i kaire sukt. Kamstis + daznai kas suka i desine ir apsisukineja i sona gauna… betvarke konkreti
tai ne tik su eismu, su viskuo gi. zinias net neidomu ziuret, tai vis kgb smeklas gaudo, tai nama stato, poto griaut ruosias nes ant zydkapiu ar dar kokioj nevykusioj vietoj, kirkilas mokescius kelt zada kas antra diena. durdomas kazkox
tuoj ateis infliacija ir visus