ryte atejau prie masiniuko,ir pamaciau,kad kazkas ivaziavo i masinos sona ir taip visai neprastai aplankste…aisku,pabego…gal kas netycia turit koki patarima,kaip rast kaltininka?speju,kad beviltiska…o gal?..
policija iskvieciau,viska supaise,apiformino,pazyma apie autoivyki israse
tu teisi-reiks pereit kaimynus,gal kas nors mate…
nervina…as ja ka tik susiremontavau,perdaziau is naujo…
ech…
Del masiniuko uzuojauta. Pabandyk apziuret gerai ilenkimus, gal dazu likuciai nuo kitos masinos yra ar koks stikliukas salia metosi. Gal rasi uz ko uzsikabint.
Del serviso tai man Zirniu gatvej dare ir sakyciau visai neblogai. Priekines, galines dureles ir biski sparno istiesino ir per daze uz 500Lt. Nezin, man rodos nebrangiai. Ten tu servisu nevienas ir visuos panasios kainos. Pervaziuok gal ka rasi.
Sekmes.
Nenoriu liudint , bet labai abejoju, kad atrasi kaltininka. Jis tikriausiai jau savo masiniuka atkalineja kokiam gazaziuky. Ir po kurio laiko ji pamacius net nesuprasi kad butent ta masina tau nubrauke sparna
[quote]
Gedas321 rašė:
Del masiniuko uzuojauta. Pabandyk apziuret gerai ilenkimus, gal dazu likuciai nuo kitos masinos yra ar koks stikliukas salia metosi. Gal rasi uz ko uzsikabint.
Del serviso tai man Zirniu gatvej dare ir sakyciau visai neblogai. Priekines, galines dureles ir biski sparno istiesino ir per daze uz 500Lt. Nezin, man rodos nebrangiai. Ten tu servisu nevienas ir visuos panasios kainos. Pervaziuok gal ka rasi.
Sekmes.
GailaKatik ir mano draugeliui taspats buvo.Mentai nieko nepadare.Bet mes visi ant rytojaus perejom aiksteles ir BINGO-svieziai perdazytas eskortukas.Tai susiradom boba ir nugrezem 200lt.Sekmes ieskant
hey! o tu jau ir masiniuka turi! geras, greitai laikai keiciasi!.. uzuojauta del ivykio, as ir vazineju su ilenktom durelem kol kas daugiau erdves turiu aikstelese apsisukinedamas ale anxciau ar veliau reikes issitiesinti
Jau nusisneki ble net nervas ima tu ka neapsidraudusi civilinio man panasiai buvo, isdauze galine fara ir ilenke bamperi, atejau pamaciau ir ka kaltininko aisku nera,tai ka man dabar i laikrasti padavinet ar per televizija pranest draudimas viska sutvarke, ko cia tryzniot nesuprantu… tu cia pasiguosti ar galvoji kad kaltininkas pats atsilieps
Civilinis draudimas tavo paties auto niekada netaiso. Jis apmoka tik tavo padaryta zala kitam vairuotojui ar nukentejusiajam. O tavo paties masina saugo KASKO draudimas, kuris apmoka tokius stai ivykius.